Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Aparat de aer conditionat Gree Soyal GWH12AKC-K6DNA1A,12000 BTU, Flux de aer 3D, control WiFi, Detectie IR, clasa A+++, Alb

Brand:
5.144,00 lei 5.444,00 lei
In stoc
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

483.47 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Aparat de aer conditionat Gree Soyal GWH12AKC-K6DNA1A,12000 BTU, Flux de aer 3D, control WiFi, Detectie IR, clasa A+++, Alb 

Performanta ridicata

Racire rapida, eficienta energetica si economie de energie.Clasa de eficienta energetica atat pentru racire cat si pentru incalzire, la capacitatile 9.000 BTU si 12.000 BTU.

Furnizare de aer prin detectia prezentei umane

Aparatul este dotat cu un dispozitiv de inalta precizie pentru detectia IR a surselor de caldura, ce permite ajustarea versatila a directiei fluxului de aer, in functie de preferintele utilizatorului.

rezistenta_suplimentara.jpg

Rezistenta electrica

Rezistenta electrica auxiliara adaugata la interiorul unitatii exterioare ( pe compresor si carcasa) imbunatateste capacitatea de incalzire a aparatului, in conditii de eficienta energetica ridicata. Astfel, aparatul functioneaza in parametrii optimi la temperaturi exterioare extreme, de pana la -25° C.

Flaps orizontal dinamic

Flapsul orizontal, de dimensiune mare, mai rezistent si cu o forma imbunatatita, permite dispersia unui volum de aer uniform si placut, pe o distanta mai mare, directionat optim, independent catre dreapta si catre stanga, in functie de modul de functionare ales.

Capture%20(3).png
2.png

Auto-curatare

Pentru a mentine igiena partilor interne ale unitatii interioare, puteti activa periodic un ciclu de curatare, care presupune condensarea, inghetarea, dezghetarea si uscarea la temperatura ridicata a evaporatorului.

Flux de aer ingenios si minutios

In realizarea modelului Soyal, inginerii Gree s-au concentrat pe inglobarea unor solutii tehnice inovative, de detaliu, menite sa asigure un confort sporit. Astfel, aparatul permite directionarea independenta a fluxului de aer spre dreapta si spre stanga prin doua seturi de deflectoare oscilante; puteti opta intre 6 tipuri de orientare a deflectoarelor si 2 moduri automate de oscilare a flapsului.

Capture3.png
Capture4.png

Functie anti-inghet

Cand aparatul functioneaza in modul de racire la temperaturi scazute, suprafata schimbatorului de caldura interior va ingheta; cand temperatura schimbatorului de caldura interior scade sun 0°C pentru o perioada de timp, unitatea interioara va opri functionarea..

Detectie IR Gree

Detectie IR

Aparatul este dotat cu un dispozitiv de inalta precizie pentru detectia IR a surselor de caldura, ce permite ajustarea versatila a directiei fluxului de aer, in functie de preferintele utilizatorului.

Design elegant Gree

Design elegant

Panoul unitatii interioare are un design elegant si fluent, cu micropori care permit admisia aerului in unitate, mascati gratios prin striatii orizontale, evazate spre laterale si incadrate intr-o bordura argintie.

Control Wi-Fi Gree

Control Wi-Fi

Aparatul permite control de la distanta, prin WiFi, cu ajutorul aplicatiei specifice si dispozitivului mobil inteligent

Flux de aer 3D Gree

Flux de aer 3D

Optimizează fluxul de aer furnizat de unitatea interioară, facilitând direcționarea aerului atât pe verticală, cât si pe orizontală.

Incalzire la -25°C Gree

Incalzire la -25°C

Aparatul functioneaza la parametri optimi, in modul de incalzire, pana la temperatura exterioara de -25°C.

Racire la 48°C Gree

Racire la 48°C

Aparatul functioneaza la parametri optimi, in modul de racire, pana la temperatura exterioara de 48°C.

4 Setari în modul Sleep Gree

4 Setari în modul Sleep

Aparatul dispune de mai multe setari in modul „Sleep”, atat pre-configurate, cat si o setare configurata de utilizator, in functie de nevoile sale.

Mod silentios Gree

Mod silentios

Echipamentele beneficiaza de o functionare silentioasa la cea mai mica treapta de viteza a ventilatorului.

Ventilator cu 7 viteze Gree

Ventilator cu 7 viteze

Diferitele trepte de viteza ale ventilatorului va permit sa reglati in orice moment fluxul de aer la nivelul de confort dorit.

Pre-incalzire inteligenta Gree

Pre-incalzire inteligenta

In modul de incalzire, aerul este suflat de unitatea interioara dupa incalzirea prealabila a acestuia.

Auto-restart Gree

Auto-restart

Aparatul reporneste automat, dupa o cadere de tensiune; la repornire, sunt pastrate setarile anterioare aparitiei evenimentului.

Dezghetare inteligenta Gree

Dezghetare inteligenta

Ciclul de dezghetare este activat automat, pentru curatarea ghetii de pe condensator si restabilirea functiei de incalzire.

Soft-start pornire usoara

Soft-start pornire usoara

Aparatul ajusteaza automat tensiunea de pornire a compresorului, prelungind durata de viata a acestuia si limitand impactul asupra retelei electrice.

Buton Turbo

Buton Turbo

Aparatul functioneaza la viteza maxima a ventilatorului unitatii interioare, in modul racire sau incalzire, pentru a atinge temperatura setata in timpul cel mai scurt

Auto-diagnoza Gree

Auto-diagnoza

In cazul aparitiei unui defect, aparatul realizeaza autodiagnoza si afiseaza codul de eroare pe display-ul LED al unitatii interioare.

Pornire la tensiune scazuta Gree

Pornire la tensiune scazuta

Aparatul are posibilitatea sa porneasca in siguranta, chiar si in conditiile in care tensiunea este mai mica decat cea standard.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Eficienta energetica racire
Clasa A+++
Eficienta energetica incalzire
Clasa A+++
Capacitate de incalzire
2730/12283/17742 (minim/nominal/maxim)
Capacitate de racire
751/12044/15695 (minim/nominal/maxim)
Suprafata de montare
Perete
Culoare unitate interna
Alb/Argintiu
Nivel de zgomot unitate interna
59/ 54/ 51/ 48/ 43/ 37/ 35 dB
Tip produs
Aparat de aer conditionat standard
Agent de racire
R32
Tensiune alimentare
220-240 V
Utilizare
Rezidential
Tehnologie Wi-Fi
Da
Nivel de zgomot unitate externa
63 dB
Dezumidificare (l/h)
0.8
Lungime unitate interna
977 mm
Latime unitate interna
281 mm
Inaltime unitate interna
295 mm
Greutate unitate interna
17 Kg
Lungime unitate externa
802 mm
Latime unitate externa
350 mm
Inaltime unitate externa
555 mm
Greutate unitate externa
32 Kg
Recomandat pentru incaperi pana la
35 m²
Coeficient randament sezonier la racire SEER
9
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP
5.1
Functii si tehnologii
Detectie IR, Control Wi Fi, Incalzire la minus 25°C, 4 Setari în modul Sleep, Ventilator cu 7 viteze, Temporizator, Autorestart, Autodiagnoza, Flux de aer 3D, Racire la + 48°C, Autocuratare, Dezghetare inteligenta, Buton Turbo, Mod silentios
Temperatura de operare racire
15 / 48 -/+°C
Temperatura de operare incalzire
25 / 24 -/+°C
Capacitate nominala la racire
12044 BTU
Capacitate nominala la incalzire
14330 BTU
Capacitate generala
12000 BTU
Debit de aer unitate interna
800/ 700/ 550/ 500/ 400/ 300/ 270 m³/h
Utilizat pentru
Racire, incalzire, dezumidificare
Functii climatizare
Incalzire, Racire
Culoare unitate externa
Alb
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Aparat de aer conditionat Gree Soyal GWH12AKC-K6DNA1A,12000 BTU, Flux de aer 3D, control WiFi, Detectie IR, clasa A+++, Alb

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
5.888,00 lei

Aerul conditionat Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC35ZS-WT Titanium, este un aparat de aer conditionat ce ofera un design deosebit si o tehnologie inovativa si eficienta inalta, fiind optiunea ideala chiar si pentru cei mai exigenti clienti.

Ideal pentru spatii rezidentiale sau birouri mici, acest model se remarca prin performanta superioara si functii inteligente.  

6.619,00 lei

BACKUP AUXILIAR +2 KW Unico R este proiectat pentru cele mai reci temperaturi. Când temperaturile ambientale exterioare sunt sub 2°C, modul de încălzire se obține prin activarea elementelor electrice de încălzire și numai a ventilatorului. Pentru temperaturi peste 2°C, încălzirea se obține cu ajutorul unei pompe de căldură. Gestionarea unuia sau celuilalt mod este complet automată.  

1.799,00 lei

Aparatul de aer condiționat Inverter AUX Freedom ECO ASW-H12C5D4/FAR3DI-B8 va ajuta la atingerea temperaturii perfecte în casa dumneavoastră datorită numeroaselor funcții. Îmbunătățirea eficienței energetice (A++ la răcire, A+ la încălzire) și calitatea aerului. Modelul este potrivit pentru încăperi de până la 35 mp.  

2.765,00 lei

Cel mai silentios aparat de aer conditionat portabil din gama: datorita sistemului Extra Quiet, Dolceclima Brezza 9 EQ WiFi atinge doar 58 dB(A) de presiune acustica. Experiența utilizatorului este, de asemenea, excelentă: clapeta motorizată cu balansare automată facilitează direcționarea fluxului de aer cu controlul avansat al temperaturii pe ecranul tactil frontal.  

855,00 lei

Pentru o mai mare bunăstare interioară, unitățile de perete sunt echipate cu un sistem multi-filtrare, format dintr-un filtru electrostatic (cu funcție anti-praf) și un filtru de cărbune activ (eficient împotriva mirosurilor neplăcute). Pentru a garanta aer curat în încăpere, Aryal Multisplit curăță și usucă automat vaporizatorul, eliminând praful, mucegaiul și grăsimea.

4.722,00 lei

Aerul conditionat Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC20ZS-WB, este un aparat de aer conditionat ce ofera un design deosebit si o tehnologie inovativa si eficienta inalta, fiind optiunea ideala chiar si pentru cei mai exigenti clienti.

Ideal pentru spatii rezidentiale sau birouri mici, acest model se remarca prin performanta superioara si functii inteligente.  

2.324,90 lei

Proiectat de studioul italian Skyrunner, Dolceclima Brezza 10 HP WiFi este aparatul de aer condiționat portabil cu pompă de căldură care oferă un confort extrem de personalizabil, datorită clapei motorizate care direcționează fluxul de aer și comenzilor de ultimă generație, care fac posibil controlul avansat al temperaturii.  

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare