*Imaginile produselor sunt orientative

Yamato Optimum YW12T1, Aer conditionat , WiFi Incorporat, 12000 BTU, A++, Kit instalare inclus, 4 metri, Alb

Functia "I Feel" - prin activarea acestei functii, senzorul din telecomanda va detecta temperatura ambientala si o va transmite unitatii interioare. Aceasta isi va adapta automat functionarea, furnizand climatul dorit de tine.  

Citeste mai multShow less
2.134,90 lei
Ultimele produse in stoc
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

209.70 Lei x 12 rate

Add to compare0
Adaugati la wishlist
Descriere

Yamato Optimum YW12T1, Aer conditionat , WiFi Incorporat, 12000 BTU, A++, Kit instalare inclus, 4 metri, Alb

APARATELE DE AER CONDITIONAT din gama Optimum de la Yamato sunt proiectate sa furnizeze climatul optim pentru tine, gratie unor tehnologii avansate precum Fluxul de aer inteligent, Super Turbo Start si Zero Wind.

YAMATO dovedeste responsabilitate fata de poluarea mediului, prin folosirea agentului frigorific R32, in timp ce asigura un consum de energie diminuat prin utilizarea tehnologiei Inverter. 


 

Yamato%20Optimum%20YW12T1_lateral.jpg

Gama larga de tensiuni Aparatul poate functiona intr-o gama extinsa de tensiune de la 165 pana la 564 V, in conditii de tensiune instabila sau excesiv de scazuta.

FUNCTII

Functia "I Feel"

 Daca doresti un climat personalizat intr-o anumita parte a camerei, plaseaza telecomanda in perimetrul respectiv, apoi activeaza senzorul "I feel". Gratie acestei functii, aparatul va receptiona comanda si iti va crea rapid climatul dorit in zona respectiva.

Super Turbo Start 

Datorita compresorului puternic, tehnologia Super Turbo Start va permite atingerea temperaturii setate in numai 30 de secunde in modul racire, respectiv in 60 de secunde in modul incalzire.

Modul economic 

  Beneficiezi de un consum redus de curent, deoarece setarile termostatului se modifica automat in functie de temperatura ambientala, fiind astfel evitate racirea sau incalzirea inutila.

Yamato%20Optimum%20YW12T1_Lateral2.jpg

TEHNOLOGIE ZERO WIND
 

AER BLAND CU TEHNOLOGIA "ZERO WIND"

Yamato Optimum YW-T1 este dotat cu deflectoare verticale, avand un design patentat, de forma unei frunze cu orificii de diverse diametre. Atunci cand deflectoarele, actionate prin telecomanda, sunt inchise, fluxul de aer eliberat in camera prin aceste orificii este unul delicat, bland, extrem de confortabil.

UNITATEA EXTERNA


 

Consum energetic redus
Datorita tehnologiei Inverter, viteza compresorului variaza, asigurand atat mentinerea temperaturii setate cat si economisirea de energie cu pana la 60% fata de solutiile tehnologice anterioare.

Ventilator cu 6 trepte de viteza
In functie de temperatura ambientala, aparatul regleaza automat atat viteza ventilatorului unitatii externe, cat si pe cea a tubulaturii schimbatorului de caldura, pentru a optimiza performantele si a reduce consumul de energie.

Alimentare prin unitatea externa
Pentru cresterea sigurantei in utilizare, precum si din considerente estetice, alimentarea sistemului se face prin unitatea exterioara.

Carcasa rezistenta la coroziune 
Carcasa metalica a unitatii externe isi pastreaza aspectul intact o lunga perioada de timp, deoaerce are aplicate straturi de protectie anti-coroziva.  

Unitate externa Yamato
FUNCTII ADAPTATE STILULUI TAU 

 

Dezumidificare 

Combaterea umiditatii in spatiile interioare este o necesitate, atat pentru a inlatura disconfortul aferent, cat si pentru a preveni riscurile aparitiei afectiunilor respiratorii.
 

Functia "Mute"

Cand doresti o atmosfera linistita in camera, actioneaza functia "Mute" care are marele avantaj de a nu afecta performantele de racire sau de incalzire ale aparatului.
 

Dezghetare inteligenta 

Noua tehnologie face posibila dezghetarea unitatii externe doar la nevoie, nu la intervale regulate de timp, de aici rezultand importante economii de energie.
 

Modul auto 

La pornirea aparatului, senzorii detecteaza temperatura incaperii si o aduc la un nivel optim de confort, potrivit modului selectat.

Yamato Optimum - Ambient interior
MEREU CONECTAT LA APARATUL TAU
 

WiFi - YamatoWIFI Intelligent Control

Daca doresti sa modifici setarile de climatizare, sa programezi temperatura pe intervale orare sau sa revizuiesti consumul de energie de oriunde te-ai afla, poti conecta simplu si rapid unitatea la WiFi, descarcand aplicatia de pe internet.

Pentru a configura aplicatia sunt necesare un smartphone sau o tableta si un router wireless pentru conectare la internet.

Cerinte minimale: sistem iOS (minim versiunea 9.0) sau Android (versiunea 5.0).

Yamato WiFi Intelligent Control

CARACTERISTICI SUPLIMENTARE

 

Flux de aer inteligent 3D - fluxul de aer poate fi directionat din telecomanda de sus in jos in modul racire, respectiv de jos in sus in modul incalzire, creandu-se astfel curenti confortabili datorita efectului Coanda imprimat de flapsul unitatii

Autocuratare in 4 pasi - Clean & Mildew - prin apasarea butonului Clean, poate fi activat ciclul de autocuratare in 4 pasi: inghetare rapida, dezghetare, uscare si sterilizare la temperatura ridicata a evaporatorului. De asemenea, poate fi prevenita aparitia mucagaiului prin functia Anti-Mildew, care permite uscarea pieselor interne ale unitatii interne, prin continuarea functionarii ventilatorului timp de 15 minute dupa oprirea aparatului.

LED Display - poti vizualiza in permanenta temperatura setata pe displayul aparatului de aer conditionat, care poate fi actionat din telecomanda

Temperaturi minime de operare - aparatul functioneaza optim in modul racire la temperaturi exterioare de pana la -15°C, respectiv in modul incalzire la temperaturi exterioare de pana la -20°C

Autodiagnoza - in cazul aparitiei unui defect, pe display-ul LED al unitatii interne este afisat codul de eroare pentru facilitarea operatiunilor de mentenanta/service

Autocuratare - dupa utilizarea aparatului de aer conditionat in regim de racire, ventilatorul va continua sa se invarta pentru a usca schimbatorul de caldura, prevenind astfel aparitia mucegaiului

Kit de instalare inclus - pentru toate capacitatile din gama, aparatele sunt insotite de kitul de instalare constand din 4 metri de teava, 4,3 metri de cablu, tub pentru drenajul condensului, banda de matisat si protectie a traseului la trecerea prin perete

Telecomanda
Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Fisa tehnica

Eficienta energetica racire
A++
Eficienta energetica incalzire
A+
Capacitate de incalzire
12000 BTU
Capacitate de racire
12000 BTU
Suprafata de montare
Perete
Culoare unitate interna
Alb
Nivel de zgomot unitate interna
22 dB
Tip produs
Standard
Continut pachet
Unitate interna , unitate externa , telecomanda , traseu frigorific, traseu electric
Agent de racire
R32
Tensiune alimentare
220-230V
Utilizare
Racire,Incalzire
Tehnologie Wi-Fi
Da
Nivel de zgomot unitate externa
50 dB
Tip filtru
Lavabil
Dezumidificare (l/h)
1.2 l
Lungime unitate interna
790 mm
Latime unitate interna
192 mm
Inaltime unitate interna
275 mm
Greutate unitate interna
275 mm
Lungime unitate externa
777 mm
Latime unitate externa
290 mm
Inaltime unitate externa
498 mm
Greutate unitate externa
23 Kg
Recomandat pentru incaperi pana la
35 mp
Coeficient randament sezonier la racire SEER
6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP
4
Functii si tehnologii
Zero Wind,IFeel,AutoCuratare,AutoRestart,Mod Auto,Timer,Ventilator cu 6 viteze
Capacitate nominala la racire
11600 BTU/h
Capacitate nominala la incalzire
11760 BTU/h
Consum nominal la incalzire
0,922 kWh
Consum nominal la racire
1,049 kWh
Inverter
Da
Capacitate generala
12000 BTU
Debit de aer unitate interna
560 m³/h
Kit instalare inclus
Da
Utilizat pentru
Rezidential,Birouri,Spatii Comerciale
Functii climatizare
Racire,Incalzire,Ventilatie,Dezumidificare
Culoare unitate externa
Alb
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Yamato Optimum YW12T1, Aer conditionat , WiFi Incorporat, 12000 BTU, A++, Kit instalare inclus, 4 metri, Alb

Functia "I Feel" - prin activarea acestei functii, senzorul din telecomanda va detecta temperatura ambientala si o va transmite unitatii interioare. Aceasta isi va adapta automat functionarea, furnizand climatul dorit de tine.  

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare