Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Toaster Crown CT-710WG, 700 W, 2 felii, Alb/Verde

Brand:

Butonul de anulare este o componenta utila a toaster-ului CT-710WG, facilitand oprirea procesului de preparare in orice moment.

Citeste mai multShow less
74,90 lei
In stoc
Referinta:
Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Toaster Crown CT-710WG, 700 W, 2 felii, Alb/Verde

Toaster-ul Crown CT-710WG are un design atractiv, iar combinatia de alb-verde ofera un aspect usor de recunoscut, garatand un produs cu o estetica speciala.

Butonul de setare a treptelor de prajire, dispus pe lateral, ajuta la setarea rapida a treptei dorite, oferind accesibilitate.

Cele 5 trepte de prajire ale modelului CT-710WG va asigura preparare optima a feliilor de paine, selectand chiar dumneavoastra intensitatea ideala pentru feliile de paine. 

Butonul de anulare este o componenta utila a toaster-ului CT-710WG, facilitand oprirea procesului de preparare in orice moment.

 

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Culoare
Alb
Verde
Capacitate
2 felii
Putere (W)
700
Brand
Crown
Functii
Buton anulare
Trepte prajire
5
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Toaster Crown CT-710WG, 700 W, 2 felii, Alb/Verde

Butonul de anulare este o componenta utila a toaster-ului CT-710WG, facilitand oprirea procesului de preparare in orice moment.

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
688,00 lei

Economiseşte bani cu Modul ECO - Setarea Modului ECO a noului cuptor cu microunde Samsung oferă cel mai scăzut consum de energie în modul aşteptare. Atunci când nu gătiți, energia utilizată pentru menținerea funcțiilor esențiale este minimă, ceea ce vă va ajuta să reduceți factura de electricitate.  

142,00 lei

Performanță Versatilă cu Blenderul 3 în 1 ARIELLI AHB-1204: Blenderul ARIELLI AHB-1204 reprezintă un instrument multifuncțional esențial în bucătărie. Echipat cu un tel pentru amestecare omogenă, un cuțit special pentru mărunțire eficientă și un recipient cu o capacitate generoasă de 500 ml, acest blender se adaptează nevoilor tale variate.  

449,90 lei

Masina de facut paine Crown CBM-6562 reprezintă un partener perfect pentru pasionații de coacere. Cu 12 programe versatile, oferă posibilitatea de a pregăti pâine delicioasă, de la aluat moale la crustă crocantă. Cu trei niveluri de coacere și capacitatea de a produce pâini de 750g, 1000g și 1250g, această mașină de facut paine, cu o putere de 850W, promite rezultate perfecte. Aspectul său alb adaugă o notă de eleganță în bucătărie.  

355,00 lei

Cu o capacitate de 20 de litri și o putere de 700 de wați, cuptorul cu microunde Finlux FMO-2053 Grun este alegerea ideală pentru bucătăria ta. Cu funcția de dezghețare și cele 8 programe preinstalate, acesta oferă versatilitate și eficiență în gătire. Designul său verde adaugă o notă de prospețime și stil în orice 3 spațiu. 

685,00 lei

Modul ECO - Modul ECO reduce semnificativ consumul de energie, datorită celui mai redus consum de electricitate în modul „în așteptare”. Atunci când nu gătiți, energia utilizată pentru menținerea funcțiilor esențiale este minimă, ceea ce vă va ajuta să reduceți factura de electricitate.  

329,90 lei

Cu o capacitate de 20 de litri și o putere de 700 de wați, cuptorul cu microunde Crown CDMO-2067W este alegerea ideală pentru bucătăria ta. Cu funcția de dezghețare și cele 6 trepte de putere, acesta oferă versatilitate și eficiență în gătire. Designul său alb adaugă o notă de prospețime și stil în orice spațiu.  

96,90 lei

Toasterul Electra ETS-706SB beneficiaza de un design modern si o culoare eleganta ce ajuta produsul sa isi gaseasca loc rapid in orice spatiu este plasat. Tavita detasabila pentru firmituri a modelului ETS-706SB ajuta la gestionarea rapida a resturilor ramase dupa prepararea produselor, avand acces rapid pentru a curata toasterul. Spatiul pentru depozitare a cablului de alimentare permite o mai usoata transportare si mutare a modelului ETS-706SB.

315,00 lei

Cu o capacitate de 20 de litri și o putere de 700 de wați, cuptorul cu microunde FMO-2050 Flash este alegerea ideală pentru bucătăria ta. Cu funcția de dezghețare și cele 5 trepte de putere, acesta oferă versatilitate și eficiență în gătire. Designul său negru adaugă o notă de prospețime și stil în orice spațiu.  

329,90 lei

Cu o capacitate de 20 de litri și o putere de 700 de wați, cuptorul cu microunde Crown CDMO-2066B este alegerea ideală pentru bucătăria ta. Cu funcția de dezghețare și cele 6 trepte de putere, acesta oferă versatilitate și eficiență în gătire. Designul său negru adaugă o notă de prospețime și stil în orice spațiu.  

499,00 lei

Masina de facut paine Finlux FBM-1684IX RED este din inox iar cuva din aluminiu, materiale ce asigura durabilitate si rezistenta, asigurand un produs calitativ. Modelul FBM-1684IX RED are 25 de programe, oferind o gama ampla de variante ce sigur se vor ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra, avand la dispozitie libertatea de a seta orice program.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare