Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Toaster Crown CTS-789RD, rosu, 750 W

Brand:

Datorita puterii dezvoltate, de 750 W, aveti garantia unui produs eficient, cu ajutorul caruia puteti pregatii feliile de paine. Toasterul CTS-789RD va mentine feliile de paine calde. 

Citeste mai multShow less
96,90 lei
Produs in stoc
Referinta:
Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Toaster Crown CTS-789RD, rosu, 750 W

Toasterul Crown CTS-789RD are un design simplu, iar culoarea eleganta, retro, propune un model ce se va potrivii in fiecare locuinta.

Datorita puterii dezvoltate, de 750 W, aveti garantia unui produs eficient, cu ajutorul caruia puteti pregatii feliile de paine. Cu ajutorul celor 7 trepte de putere, aveti control total asupra procesului, selectand chiar dumneavoastra intensitatea dorita.

Functia de oprire automata va permite o mai buna gestionare a timpului dumneavoastra, avand garantia ca dupa finalizarea programului, toasterul CTS-789RD va mentine feliile de paine calde. 

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Culoare
Rosu
Brand
Crown
Functii
Dezghetare
Oprire automata
Oprire incalzire
Temporizator
Utilizare
Rezidential
Accesorii incluse
Tavita pentru firmituri
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Toaster Crown CTS-789RD, rosu, 750 W

Datorita puterii dezvoltate, de 750 W, aveti garantia unui produs eficient, cu ajutorul caruia puteti pregatii feliile de paine. Toasterul CTS-789RD va mentine feliile de paine calde. 

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
685,00 lei

Modul ECO - Modul ECO reduce semnificativ consumul de energie, datorită celui mai redus consum de electricitate în modul „în așteptare”. Atunci când nu gătiți, energia utilizată pentru menținerea funcțiilor esențiale este minimă, ceea ce vă va ajuta să reduceți factura de electricitate.  

1.799,00 lei

Gust maxim, grăsime minimă. Fără efort. Noul Philips Airfryer Smart XXL are grijă de setări şi găteşte în locul tău. Cu tehnologia Smart Sensing, acesta este singurul aparat Airfryer care reglează în mod automat timpul şi temperatura în timpul gătitului, pentru feluri de mâncare gătite perfect. Selectează şi bucură-te de fiecare înghiţitură!  

315,00 lei

Cu o capacitate de 20 de litri și o putere de 700 de wați, cuptorul cu microunde FMO-2050 Flash este alegerea ideală pentru bucătăria ta. Cu funcția de dezghețare și cele 5 trepte de putere, acesta oferă versatilitate și eficiență în gătire. Designul său negru adaugă o notă de prospețime și stil în orice spațiu.  

329,90 lei

Cu o capacitate de 20 de litri și o putere de 700 de wați, cuptorul cu microunde Crown CDMO-2067W este alegerea ideală pentru bucătăria ta. Cu funcția de dezghețare și cele 6 trepte de putere, acesta oferă versatilitate și eficiență în gătire. Designul său alb adaugă o notă de prospețime și stil în orice spațiu.  

499,00 lei

Masina de facut paine Finlux FBM-1684IX RED este din inox iar cuva din aluminiu, materiale ce asigura durabilitate si rezistenta, asigurand un produs calitativ. Modelul FBM-1684IX RED are 25 de programe, oferind o gama ampla de variante ce sigur se vor ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra, avand la dispozitie libertatea de a seta orice program.

214,90 lei

Materialul modelului EDF-2020SS este din inox, recomandat pentru rezistenta si durabilitatea sa, astfel aveti siguranta unui produs calitativ. Geamul transparent al modelului EDF-2020SS faciliteaza accesul rapid asupra produselor pe care le pregatiti, astfel aveti control total. Filtrul inclus avand scopul de a filtra mirosurile nedorite va garanteaza preparate fresh.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare