*Imaginile produselor sunt orientative

Aer conditionat Crown CIT-09FRX64, 9000 BTU, clasa A ++

Brand:

Echipamentele mono-split Crown CIT-09FRX64  se disting prin tehnologie avansata inverter, design modern de mici dimensiuni cu un stil exceptional, dotate cu compresoare de mare capacitate, asigurand o economie de energie precum si o operare extrem de silentioasa.

Citeste mai multShow less
1.619,90 lei
Produs in stoc
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

162.85 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Aer conditionat Crown CIT-09FRX64, 9000 BTU, clasa A ++

Aer conditionat Crown CIT-09FRX64 - este ideal pentru toata familia, acoperind o suprafata de 20-25mp.

Echipamentele mono-split Crown CIT-09FRX64  se disting prin tehnologie avansata inverter, design modern de mici dimensiuni cu un stil exceptional, dotate cu compresoare de mare capacitate, asigurand o economie de energie precum si o operare extrem de silentioasa.
Agentul de racire R32  cu care este echipat modelul Crown CIT-09FRX64 -  reduce impactul negativ asupra mediului cu 68% în comparatie cu un produs cu freon R-410A si duce la un consum mai scazut de energie datorita eficientei energetice ridicate.

Agentul frigorific R32

Freonul R-32 de pe modelul Crown CIT-09FRX64 este un agent de racire de noua generatie care transporta eficient caldura avand un impact redus asupra mediului.

Agentul de racire este un mijloc pentru transportul caldurii.

Aparatele de aer conditionat transfera caldura in timp ce circula agentul frigorific intre unitatile interioare/exterioare.

Desi exista diferite tipuri de agenti frigorifici, R-32 este un agent frigorific nou care primeste in prezent cel mai mult interes.
Deoarece R-32 transmite in mod eficient caldura, poate reduce consumul de energie electrica pana la aproximativ 10% in comparatie cu cea a aparatelor de climatizare care utilizeaza agentul frigorific R-22.

In plus, in comparatie cu agentii frigorifici utilizati astazi, cum ar fi R-22 si R-410A, R-32 are un potential de incalzire globala (GWP), care este cu o treime mai mic fiind remarcabil pentru impactul redus asupra mediului.Design model Crown CIT-09FRX64 

Designul ergonomic, subtire si elegant al modelelor CROWN, le face adaptabile si usor de integrat in orice spatiu facand-ule sa para ca fac parte din decor.
Economisire de energie inalta cu modelul Crown CIT-09FRX64 - Clasa superioară a eficientei superioare se realizează prin schimbătorul de căldură cu eficientă ridicată lamda, ventilatorul cu debit mare si agentul frigorific nou.
Schimbator de caldura - Hibrid - Eficienta schimbului de căldură a fost îmbunătătită semnificativ cu schimbătorul de căldură hibrid mare, atingând SEER-ul si SCOP-ul de varf.

Caracteristici principale Aer conditionat Crown CIT-09FRX64 

  • Design compact si eficient datorita freonului R32.
  • Mod de functionare economic: termostatul controleaza temperatura, ajustand-o cu 1 grad Celsius pentru a controla consumul de energie. ​
  • Functie de autocuratare
  • Functionare silentioasa: mod de operare super silentios cu un nivelul redus de zgomot.
  • Mod puternic de operare: posibilitate de functionare timp de 20 de minute la viteza maxima a compresorului, cu debit de aer maxim pentru racire/incalzire rapida a incaperii.
  • Filtrare inteligenta
  • Functie de standby
  • Auto Restart

Coeficient randament sezonier la racire SEER 6.42

Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP    4.11

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Nivel zgomot (dB)
53 (unitate exterioara)
53 (unitate interioara)
Inaltime (cm)
280 mm (unitate interna)
540 mm (unitate externa)
Latime (cm)
200 mm (unitate interna)
290 mm (unitate externa)
Lungime (cm)
740 mm (unitate interna)
790 mm (unitate externa)
Eficienta energetica racire
A++
Eficienta energetica incalzire
A+
Suprafata de montare
Perete
Capacitate
9000 BTU (de incalzire)
9000 BTU (de racire)
9000 BTU (generala)
Tip produs
Standard
Brand
Crown
Consum energie incalzire
0.75 kWh (nominal)
Consum energie racire
0.80 kWh (nominal)
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Aer conditionat Crown CIT-09FRX64, 9000 BTU, clasa A ++

Echipamentele mono-split Crown CIT-09FRX64  se disting prin tehnologie avansata inverter, design modern de mici dimensiuni cu un stil exceptional, dotate cu compresoare de mare capacitate, asigurand o economie de energie precum si o operare extrem de silentioasa.

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:

Setari

Click pentru mai multe produse.
No products were found.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare