Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Convector electric Olimpia Splendid Caleo 2 Turbo Timer, 28mp, 750/1250/2000W, Incalzire rapida, Termostat, Alb

Brand:

5Modul turbo al modelului Olimpia Splendid Caleo 2TT cu ventilație auxiliară maximizează distribuția căldurii pentru o încălzire imediată și un confort maxim.

Citeste mai multShow less
342,00 lei
Produs in stoc
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

95.70 Lei x 4 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Convector electric Olimpia Splendid Caleo 2 Turbo Timer, 28mp, 1000/2000W, Incalzire rapida, Termostat, Alb

Convectorul  termic Olimpia Splendid Caleo 2TT  de 2000W, a fost echipat cu funcție Turbo și Timer de 24 ore. Grila frontală este proiectată pentru a permite o difuzie uniformă a căldurii , în timp ce picioarele practice și transparente o fac deosebit de elegantă și discretă pentru orice mediu.

Convectorul  termic Olimpia Splendid Caleo 2 Turbo Timer face mai mult de cat a incalzi o camera, cele 2 trepte de putere asigura necesarul de caldura intr-un timp scazut iar functia turbo injumatateste timpul de inalzire.

FUNCȚIA TURBO
Modul turbo cu ventilație auxiliară maximizează distribuția căldurii pentru o încălzire imediată și un confort maxim.
ÎNCĂLZIRE RAPIDĂ
Caleo este un convector cu inerție foarte scăzută, ideal atunci când o cameră trebuie încălzită foarte repede.
TEMPORIZATOR
Datorită cronometrului integrat timerul poate fi programat  la 24 de ore, odată programat, nu mai aveti griji!
Modul turbo cu ventilație auxiliară maximizează distribuția căldurii pentru o încălzire imediată și un confort maxim. Caleo este un convector cu inerție foarte scăzută, ideal atunci când o cameră trebuie încălzită foarte repede. Datorită cronometrului integrat zilnic 24 de ore, odată programat, îl puteți uita!

Caracteristici principale Olimpia Splendid Caleo 2 Turbo Timer:

  • Convector de până la 2000 W putere pentru căldură intensă
  • Design italian: cu grila frontală concepută pentru a amplifica percepția căldurii din mediu și pentru a oferi un confort ridicat
  • Trei niveluri de putere (1000 W/1000 W + ventilator/2000 W + ventilator) și moduri de ventilație selectabile
  • Cu funcția Turbo care optimizează difuzia căldurii pentru o încălzire imediată și un confort mai mare
  • Temporizator de până la 24 de ore: programați-l și uitați de el

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Greutate (Kg)
4.3
Inaltime (cm)
48
Latime (cm)
67
Adancime (cm)
12
Suprafata de montare
Podea
Trepte de putere
1000 W
1000 W + ventilator
2000 W + ventilator
Brand
Olimpia Splendid
Functii
Functie anti-inghetare
Indicatoare LED
Mod Turbo
Termostat camera
Termostat de siguranta
Timer
Tensiune alimentare
220-230V
Utilizare
Rezidential
Volum incalzire maxim (m³)
70
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Convector electric Olimpia Splendid Caleo 2 Turbo Timer, 28mp, 750/1250/2000W, Incalzire rapida, Termostat, Alb

5Modul turbo al modelului Olimpia Splendid Caleo 2TT cu ventilație auxiliară maximizează distribuția căldurii pentru o încălzire imediată și un confort maxim.

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
1.399,00 lei

Daca cautati un sistem de incalzire a apei fiabil, eficient si adaptabil la diverse nevoi, atunci boilerul electric Electrolux EWH 50 Avion DL este solutia perfecta pentru dumneavoastra.

Acest boiler ofera performante superioare intr-un design compact si elegant, asigurandu-va confortul si economiile dorite in utilizarea apei calde in gospodarie sau in spatiile comerciale.  

877,00 lei

Cauti un boiler compact si eficient?

Boilerul Electrolux EWH 50 Guard EU reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta confort, eficienta si fiabilitate in incalzirea apei. Cu performante deosebite, operare mecanica simpla si design elegant, acesta este solutia perfecta pentru asigurarea unui mediu confortabil si placut in locuinta ta.  

506,00 lei

Aeroterma electrica cu ventilator Olimpia Splendid Caldostile DT combină frumusețea aspectului modern cu plăcerea căldurii de la o aeroterma electrica cu tehnologie ceramică eficientă. Practică și rezistentă, cu opțiune de înclinare care permite o direcție mai bună a căldurii într-un mod foarte simplu.

1.570,00 lei

Boilerul electric Electrolux EWH 100 AZR EEC este soluția ideală pentru prepararea rapidă a apei calde. Cu o capacitate de 100 de litri și o putere de 2000W, acesta oferă două moduri de încălzire pentru eficiență sporită. Funcția ECO contribuie la economisirea energiei, iar designul său alb se integrează perfect în orice încăpere.

1.033,00 lei

Boilerul electric Electrolux EWH 30 AZR EEC este soluția ideală pentru prepararea rapidă a apei calde. Cu o capacitate de 30 de litri și o putere de 2000W, acesta oferă două moduri de încălzire pentru eficiență sporită. Funcția ECO contribuie la economisirea energiei, iar designul său alb se integrează perfect în orice încăpere.

2.370,00 lei

Filtru de plasma - Aparatul de aer conditionat AUX New-Q ASW-H12C5A4/QFR3DI va oferi clima perfecta si calitatea aerului in casa sau biroul dumneavoastra datorita filtrului cu plasma incorporat. Plasma rece are proprietatea de a îndepărta praful, de a neutraliza mirosurile și fumul, asigurând astfel un aer mai curat și un mediu mai sănătos în cameră. 

1.165,00 lei

Boilerul electric Electrolux EWH 50 AZR EEC este soluția ideală pentru prepararea rapidă a apei calde. Cu o capacitate de 50 de litri și o putere de 2000W, acesta oferă două moduri de încălzire pentru eficiență sporită. Funcția ECO contribuie la economisirea energiei, iar designul său alb se integrează perfect în orice încăpere.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare