Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Cuptor microunde cu grill GORENJE MO20E2W, 20l, 800W, alb

4Cuptorul cu microunde Gorenje MO20E2W este emailat, garantand protectie toala a tuturor alimentelor pe care doriti sa le incalziti iar finisajul usii, din sticla, va permite sa urmariti atent procesul de incalzire al alimentelor. 

Citeste mai multShow less
474,90 lei
Produs in stoc
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

128.99 Lei x 4 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Cuptor microunde cu grill GORENJE MO20E2W, 20l, 800W, alb

Cuptorul cu microunde Gorenje MO20E2W este emailat, garantand protectie toala a tuturor alimentelor pe care doriti sa le incalziti iar finisajul usii, din sticla, va permite sa urmariti atent procesul de incalzire al alimentelor.

Volumul generos de 20 l impreuna cu diametrul platoului de 27 cm va ofera libertarea de a incalzii diferite tipuri de alimente, fara grija lipsei de spatiu. Platoul rotativ este din sticla, pentru a va asigura durabilitate si siguranta.

Incalzire combinata microunde + grill ofera eficienta totala in incalzire, modelul MO20E2W dispunand si de 3 programe, 2 pentru microunde si unul special pentru grill, lasand la latitudinea dumneavoastra selectia modului de preparare a produselor dumneavoastra.

Cele 5 trepte de putere ale modelului MO20E2W va garanteaza libertate totala in alegerea temperaturii optime pentru incalzirea alimentelor dumneavoastra, puterea dezvoltata, de 800 W va ofera garantia eficientei in incalzire.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Material
Email (interior)
Greutate (Kg)
11.5
Inaltime (cm)
34.3
Adancime (cm)
25.7
Deschidere usa
Stanga
Capacitate (l)
20
Lungime (cm)
45.1
Panou control
Mecanic
Numar programe
3
Trepte de putere
5
Putere (W)
800
Brand
Gorenje
Tip incastrare
Standard
Utilizare
Rezidential
Material usa
Sticla
Modalitati gatire
Grill
Microunde
Tip
Cuptor microunde cu grill
Diametru
27 cm (platou rotativ)
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Cuptor microunde cu grill GORENJE MO20E2W, 20l, 800W, alb

4Cuptorul cu microunde Gorenje MO20E2W este emailat, garantand protectie toala a tuturor alimentelor pe care doriti sa le incalziti iar finisajul usii, din sticla, va permite sa urmariti atent procesul de incalzire al alimentelor. 

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
699,00 lei

Modul ECO - Modul ECO reduce semnificativ consumul de energie, datorită celui mai redus consum de electricitate în modul „în așteptare”. Atunci când nu gătiți, energia utilizată pentru menținerea funcțiilor esențiale este minimă, ceea ce vă va ajuta să reduceți factura de electricitate.  

688,00 lei

Economiseşte bani cu Modul ECO - Setarea Modului ECO a noului cuptor cu microunde Samsung oferă cel mai scăzut consum de energie în modul aşteptare. Atunci când nu gătiți, energia utilizată pentru menținerea funcțiilor esențiale este minimă, ceea ce vă va ajuta să reduceți factura de electricitate.  

315,00 lei

Cu o capacitate de 20 de litri și o putere de 700 de wați, cuptorul cu microunde FMO-2051 este alegerea ideală pentru bucătăria ta. Cu funcția de dezghețare și cele 5 trepte de putere, acesta oferă versatilitate și eficiență în gătire. Designul său alb adaugă o notă de prospețime și stil în orice spațiu.  

329,90 lei

Cu o capacitate de 20 de litri și o putere de 700 de wați, cuptorul cu microunde Crown CDMO-2066B este alegerea ideală pentru bucătăria ta. Cu funcția de dezghețare și cele 6 trepte de putere, acesta oferă versatilitate și eficiență în gătire. Designul său negru adaugă o notă de prospețime și stil în orice spațiu.  

355,00 lei

Cu o capacitate de 20 de litri și o putere de 700 de wați, cuptorul cu microunde Finlux FMO-2053 Grun este alegerea ideală pentru bucătăria ta. Cu funcția de dezghețare și cele 8 programe preinstalate, acesta oferă versatilitate și eficiență în gătire. Designul său verde adaugă o notă de prospețime și stil în orice 3 spațiu. 

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare