Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Mașină de spălat cu uscător AEG LWR71842B ProSteam®, 8/5 kg, 1400 rpm, program Lana si Abur, Clasa D

Brand:

Mașina de spălat și uscător AEG LWR71842B este o mașină de spălat 3 în 1 care foloseste tehnologii moderne de spălare si uscare. Tehnologia ProSteam® folosește cu 96% mai puțină apă și este mai blândă decat programele traditionale de spălare, astfel încât hainele dumneavoastră rămân în stare bună mai mult timp.  

Citeste mai multShow less
5.333,00 lei
Livrare in 4-8 zile
Referinta:
LWR71842B

Credit module TBI Bank 1.1.1

500.67 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Mașină de spălat cu uscător AEG LWR71842B ProSteam®, 8/5 kg, 1400 rpm, program Lana si Abur, Clasa D


Mașină de spălat cu uscător AEG LWR71842B ProSteam®


Haine proaspete*, mai puține cute cu funcția Steam Refresh

Programul de abur Steam Refresh neutralizează mirosurile neplăcute* în doar 25 de minute, fără spălare, și netezește cutele din hainele delicate. Dacă vrei ai haine mai proaspete, folosește odorizantul nostru aromat cu abur pentru mirosul special al hainelor proaspăt spălate. 
* Test: neutralizarea mirosului de țigară de la haine cu programul de abur Steam Refresh.
Îngrijire temeinică SpecialCare Wash-to-Dry chiar și pentru haine de lână și delicate

SpecialCare Wash-to-Dry se adaptează tuturor tipurilor de țesături pentru o curățare blândă, dar eficientă. Această mașină certificată Woolmark Blue spală și usucă hainele de zi cu zi, precum și hainele delicate și din lână. De asemenea, restabilește proprietățile de impermeabilizare ale hainelor de exterior.PreciseLoad - adaptează consumul de energie și apă la dimensiunea încărcăturii


PreciseLoad - adaptează consumul de energie și apă la dimensiunea încărcăturii

PreciseLoad ajustează automat timpul ciclului, consumul de energie și apă la cantitatea de încărcare a rufelor. Astfel, atunci când spălați și uscați încărcături mai mici, ciclul de spălare personalizat utilizează mai puțină energie și apă.QUICK 20' WASH & DRY 60' - în cazul în care chiar trebuie să vă grăbiți


QUICK 20' WASH & DRY 60' - în cazul în care chiar trebuie să vă grăbiți

Cu programul Quick 20' Wash & Dry 60', este nevoie de doar o oră pentru a spăla și usca 1 kg de rufe mixte într-o singură cursă. De asemenea, poți alege să speli piesele, astfel încât hainele tale vor fi curate în 20 de minute. Îngrijire rapidă și convenabilă în cazul în care chiar trebuie să vă grăbiți.Tamburul de îngrijire prietenos cu materialul protejează și mai mult hainele


Tamburul de îngrijire prietenos cu materialul protejează și mai mult hainele*

În tamburul Care, hainele se mișcă și mai ușor datorită modelului de tambur înălțat, asemănător unei perne și a paletei de ridicare. În timpul spălării, depresiunile sunt acoperite de un strat subțire de apă. Toate acestea au ca rezultat o tehnica de spălare și mai blândă pentru orice material.
*Comparând tamburul Care și tamburul AEG ProTex.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
LWR71842B

Culoare
Alb
Greutate (Kg)
78.5
Inaltime (cm)
84.7
Latime (cm)
59.7
Adancime (cm)
59.9
Tip incarcare
Frontala
Capacitate de incarcare
8 kg
Viteza de centrifugare
1400 rpm
Clasa energetica
Clasa D
Tip incastrare
Standard
Tensiune alimentare
220-240V
Utilizare
Rezidential
Consum apa/ciclu spalare
42 l
Tip panou de comanda
Mecanic si digital
Programe spalare
Eco 40 60, bumbac, fibră sintetică, spălare delicată, lână/spălare manuală, îmbrăcăminte exterior, Igienă, Quick 20 Wash&Dry 60, Program cu abur, clătire
Lungime cablu
1.7 m.l
Nivel zgomot centrifugare
72 dB
Durata program ECO
3:35 / 6:05
Functii de siguranta
Furtun cu protectie AquaControl
Recomandat pentru familie cu
4 membri
Slim
Nu
Eficienta energetica spalare si uscare
Clasa A/D
Tip masina de spalat
Cu uscator
Capacitate uscator
5 Kg
Consum de energie/100 cicluri (Spalare/Uscare)
265 kWh
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Mașină de spălat cu uscător AEG LWR71842B ProSteam®, 8/5 kg, 1400 rpm, program Lana si Abur, Clasa D

Mașina de spălat și uscător AEG LWR71842B este o mașină de spălat 3 în 1 care foloseste tehnologii moderne de spălare si uscare. Tehnologia ProSteam® folosește cu 96% mai puțină apă și este mai blândă decat programele traditionale de spălare, astfel încât hainele dumneavoastră rămân în stare bună mai mult timp.  

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
2.799,00 lei

Cu o capacitate mare de 9 kg și tehnologia avansată a motorului OKOInverter, această mașină oferă performanță excepțională și eficiență energetică. Viteza de centrifugare de 1200 rpm asigură că hainele tale sunt uscate rapid și uniform. Funcția Soft Plus asigură o distribuție uniformă a detergentului, garantând o curățare optimă.

4.299,00 lei

MixDry usucă temeinic și fără efort hainele sintetice și din bumbac, în mod uniform, fără a le usca în exces sau prea puțin. Sortarea rufelor nu este necesară. Prin tehnologia cu pompă de căldură hainele primesc exact cantitatea de căldură necesară, cu un consum redus de energie. *Testat pe o încărcătură mixtă de bumbac și materiale sintetice de până la 5 kg.  

2.399,00 lei 2.888,00 lei

Cu o capacitate de 6 kg și o viteză de centrifugare de 1000 rpm, mașina de spălat rufe Slim Electrolux EW6SN406WP asigură performanțe excelente într-un profil compact. Funcțiile de pornire întârziată și protecție pentru copii adaugă flexibilitate și siguranță în utilizare. Clasa de eficiență energetică D reflectă angajamentul pentru durabilitate și economie de energie. Designul alb adaugă o notă de prospețime și se integrează perfect în orice spațiu. Este o alegere ideală pentru cei care caută o mașină de spălat eficientă, versatilă și prietenoasă cu mediul.  

2.999,00 lei

Cu tehnologia avansată a 6-lea Simț, această mașină detectează automat greutatea și tipul de încărcătură, ajustând în mod inteligent setările pentru a obține cele mai bune rezultate de curățare și uscare. Motorul Inverter garantează o funcționare silențioasă și fiabilă pe termen lung, în timp ce viteză de centrifugare de 1600 rpm asigură că hainele tale sunt uscate rapid și uniform. Display-ul digital ușor de utilizat îți oferă control total asupra ciclurilor de spălare și uscare.

8.999,00 lei

Descoperă eficiența maximă cu mașina de spălat cu uscător AEG LWR98165XE. Tehnologia SensiDry® și PreciseLoad+ asigură îngrijire delicată și eficientă. Cu capacitatea de 10 kg pentru spălare și 6 kg pentru uscare, precum și 1600 rpm, această mașină duală se integrează perfect în rutina ta zilnică. Clasa A/C subliniază performanța energetică superioară.  

1.900,00 lei

Cu o capacitate generoasă de 8 kg și o viteză de centrifugare de 1400 rpm, această mașină este ideală pentru gospodăriile active.

Funcțiile Fast Cycles îți permit să speli hainele rapid și eficient, economisind timp prețios pentru alte activități importante. Motorul Inverter asigură o funcționare liniștită și eficientă din punct de vedere al consumului de energie, contribuind la reducerea facturilor lunare.

1.999,00 lei

Simplifică-ți rutina de spălare cu Mașina de spălat rufe Slim Indesit INNEX BWSE71295XWSVEE.

Cu o capacitate de 7 kg și o viteză de centrifugare de 1200 rpm, această mașină este ideală pentru spațiile mai mici. Funcția Push&Go permite pornirea rapidă a unui ciclu de spălare la o simplă apăsare de buton, economisind timp prețios.

3.999,00 lei 4.199,00 lei

Prin tehnologia cu pompă de căldură, eficiența energetică întâlnește performanța. Uscătoarele Samsung oferă o variantă mai eficientă, mai economică* și mai delicată de a usca hainele. În locul electricității, folosim un refrigerant pentru a încălzi aerul, astfel încât este redus consumul de electricitate la jumătate.  

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare