Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

NEO SI-2268, Fier de calcat, 2200W, Sistem Anti-calcar, Auto-curatare, Abur: 50 Gr/min, Rezrvor 400 ml, Negru/Albastru

Brand:

Functia de pulverizare a apei este componenta ideala a modelului NEO SI-2268, facilitand si calcarea materialelor pretentioase.

Citeste mai multShow less
90,00 lei
In stoc
Referinta:
Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

NEO SI-2268, Fier de calcat, 2200W, Sistem Anti-calcar, Auto-curatare, Abur: 50 Gr/min, Rezrvor 400 ml, Negru/Albastru

  • Talpa cu suprafata extinsa

Fiarele de calcat au o suprafata mare a talpii, favorabila netezirii rapide si eficiente a tesaturilor. Trecerea fierului peste materiale este eficientizata datorita suprafetei talpii, puterea fierului de calcat distribuindu-se uniform pe talpa.

  • Functionalitati multiple

Calcare uscata / Calcare cu aburi / Jet de aburi / Pulverizare / Auto-curatare / Anti-calcar / Anti-picurare / Calcare orizontala / Calcare verticala

  • Indepartare rapida si eficienta a cutelor

Performanta ridicata a fiarelor de calcat este data de functiile care pot fi setate dupa tipul de calcare dorit, uscat sau cu aburi. Adaptarea comenzilor adecvat tipului de material calcat face posibila indepartarea rapida si eficienta a oricarui tip de cute.

  • Eliberare perfecta de abur

Posibilitatea de eliberare a aburului in cantitatea propice tipului de tesatura favorizeaza calcarea performanta, cu rezultate perfecte in procesul de netezire a hainelor.

  • Utilizare indelungata

Datorita functiilor Anti-calcar si Auto-curatare durata de utilizare a fierului de calcat este prelungita considerabil. Sistemul de oprire automata faciliteaza utilizarea fierului de calcat fara a exista pericolul ca talpa sa fie mentinuta la temperatura ridicata fara a calca, acest fapt ajutand la mentinerea in timp a proprietatilor talpii ceramice.

Talpa Ceramica

Eficienta ridicata, calcare rapida datorita suprafetei extinse a talpii fierului de calcat si a puterii de 2200W care se distribuie uniform pe suprafata acesteia. Talpa cu o suprafata mare aluneca usor pe toate tipurile de materiale, netezind mai mult material la o trecere a fierului de calcat peste tesaturi

Anti calcar

Functie care previne acumularea si depunerea de calcar in rezervorul de apa si in talpa fierului de calcat. Filtrul anti-calcar este unul premanent, nu necesita inlocuire.

Auto curatare

Functie care indeparteaza depunerile de reziduuri de calcar si minerale din apa, atunci cand pentru calcare se utilizeaza apa de la robinet. Activarea functiei se va efectua periodic, o data la o luna, pentru a se mentine performanta fierului de calcat.

Anti picurare

Calcare sigura, fara patare, chiar daca temperatura talpii este sub cea de vaporizare a apei nu vor exista picuri de apa cazuti pe haine.

Spray frontal

Fierul de calcat are integrata o duza de pulverizare pentru a stropi materialele inaintea calcarii. Rezervorul transparent de apa cu o capacitate de  350 ml faciliteaza sesiunile de calcare cu aburi si alimentarea cu apa atunci cand scade nivelul acesteia in rezervor.

Calcare verticala

Flosind jetul de aburi, fierul de calcat poate fi utilizat in pozitie verticala pentru a netezi haine pastrate in pozitie verticala, pe un umeras sau se pot calca perdele și draperii etc.

Jet aburi

Jetul de abur continuu de pana la 50 g/min. eliberat prin orificiile talpii fierului de calcat faciliteaza indepartarea rapida si eficienta a cutelor.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Culoare
Albastru, Negru
Putere
2200 W
Tip produs
Fier de calcat
Utilizare
Rezidential
Lungime cablu
1.8 m.l.
Debit abur
50 (g/min)
Capacitate recipient apa
400 ml
Functii si tehnologii
Sistem Anticalcar, SIstem Antipicurare, Jet Abur, Sistem Autocuratare, Reglare temperatura, Reglare abur, Calcare verticala
Material talpa
Ceramica
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

NEO SI-2268, Fier de calcat, 2200W, Sistem Anti-calcar, Auto-curatare, Abur: 50 Gr/min, Rezrvor 400 ml, Negru/Albastru

Functia de pulverizare a apei este componenta ideala a modelului NEO SI-2268, facilitand si calcarea materialelor pretentioase.

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
2.749,00 lei

Tehnologia Space Max îți oferă cele mai bune 2 lucruri, în același timp. La exterior, te bucuri de un frigider cu același design compact pe care îl iubești, iar la interior câștigi mult mai mult spațiu pe rafturi. Practic, această tehnologie creează o capacitate internă suplimentară*, fără a crește dimensiunile externe. Astfel, nu mai trebuie să vă faceți griji ca nu vor încăpea toate alimentele.  

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare