Click pentru mai multe produse.
No products were found.

Livrarea se face prin curier in sistem door-to-door.

Produsele livrare vor fi insotite de :

-          Documentul de vanzare (factura)

-          Certificatul de garantie

-          Chitanta transportatorului (daca plata este facuta cache la receptia produsului)

Termenul de livrare va fi comunicat de catre www.tehnomarket.ro  si variaza de obicei intre 24 ore si 7 zile lucratoare, in functie de adresa dumneavoastra. Rareori perioada de livrare poate depasi 7 zile insa in aceste cazuri veti primi informari din partea noastra motivele fiind independente de www.tehnomarket.ro

Termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul confirmarii comenzii ferme de  catre dumneavoastra sau, in cazul comenzilor platite prin OP, din momentul incasarii banilor.

Din motive obiective nu putem garanta livrarea produselor intr-un interval orar solicitat de clientii nostri. Stabilirea detaliilor de livrare se va face telefonic impreuna cu partenerul nostru logistic care va face livrarea.


Taxe de livrare: 

*Pentru comenzile ce nu depasesc ca valoare suma de 250 RON ( TVA inclus) se va percepe o taxa de livrare de 35 RON (TVA inclus) 
Comenzile in valoare mai mare de 250 de RON vor fi livrate absolut gratuit.

Eventualele probleme ce pot aparea cu privire la integritatea produselor livrate se fac in momentul livrarii pe documentul de transport (AWB) sau se intocmeste un proces verbal de constatare cu firma de curierat, se refuza coletul cat si plata acestuia. Orice reclamatie ulterioara este nula.

Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare