*Imaginile produselor sunt orientative

Aer conditionat Inverter Nippon KFR 09DCA ECO POWERFUL, 9000 BTU

Brand:

Aparatul de aer condiționat cu invertor Nippon KFR 09DCA ECO utilizează cel mai recent agent frigorific R32 și îndeplinesc cerințele F-GAS pentru a reduce încălzirea globală. Controlerul Wi-Fi EU-OSK10 nu face parte din echipamentul standard de aer condiționat și trebuie achiziționat separat.

Citeste mai multShow less
1.599,00 lei
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

160.95 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Aer conditionat Inverter Nippon KFR 09DCA ECO POWERFUL, 9000 BTU, CLASA A ++

Aer conditionat Nippon KFR 09DCA ECO -  are tehnologie inovatoare, design elegant, funcționare silențioasă și eficiență ridicată.

Aparatul de aer condiționat cu invertor Nippon KFR 09DCA ECO utilizează cel mai recent agent frigorific R32 și îndeplinesc cerințele F-GAS pentru a reduce încălzirea globală.

Agentul de racire  R32 montat pe modelul Nippon KFR 09DCA ECO reduce impactul nociv asupra mediului și asigură o eficiență mai mare a fiecărui aparat de aer condiționat din serie. Aparatele de aer condiționat cu invertor Nippon de înaltă eficiență sunt proiectate în conformitate cu cele mai recente cerințe europene privind eficiența energetică și proiectarea ecologică. 

Compresorul modelului  Nippon KFR 09DCA ECO este controlat cu tehnologia de ultimă generație - impuls sinusoidal de 180 °, care are multe avantaje, cum ar fi o funcționare mai eficientă, mai fiabilă și mai silențioasă în comparație cu impulsul pătrat de 120 °.

Compresorul modelului  Nippon KFR 09DCA ECO este proiectat să pornească chiar și la temperaturi exterioare scăzute pentru a oferi încălzire fiabilă casei dumneavoastră.

Aparatul de aer condiționat invertor Nippon KFR 09DCA ECO poate fi controlat de la distanță prin intermediul unui controler wi-fi echipat cu o aplicație.

Controlerul Wi-Fi EU-OSK10 nu face parte din echipamentul standard de aer condiționat și trebuie achiziționat separat.

Grija pentru mediu Nippon KFR 09DCA ECO

Aparatele de aer condiționat cu invertor Nippon KFR 09DCA ECO utilizează cel mai recent agent frigorific R32 și îndeplinesc cerințele F-GAS pentru a reduce încălzirea globală. Freon R32 reduce impactul nociv asupra mediului și asigură o eficiență mai mare a fiecărui aparat de aer condiționat din serie.

Aparat de aer condiționat invertor Nippon KFR 12DC ECO SMART

Eficiență ridicată Nippon KFR 09DCA ECO

Aparatele de aer condiționat cu invertor Nippon sunt proiectate conform celor mai recente cerințe europene pentru eficiență energetică și design ecologic. Fiecare chimist din această serie este caracterizat de un factor sezonier ridicat de conversie a energiei în modul de răcire și încălzire.

Aparat de aer condiționat invertor Nippon KFR 12DC ECO SMART

Control inteligent Nippon KFR 09DCA ECO

Compresorul de aer condiționat cu invertor Nippon este controlat de ultima generație de tehnologie - impuls sinusoidal de 180 °, care are multe avantaje, cum ar fi o funcționare mai eficientă, fiabilă și mai silențioasă în comparație cu impulsul pătrat de 120 °.

Aparat de aer condiționat - sistem

 

Confort în cel mai îndepărtat colț al camerei

Cu ventilatorul optimizat al unității interioare de aer condiționat din această serie, fluxul de aer ajunge mai departe și oferă confort în fiecare colț al camerei.

Aparat de aer condiționat invertor Nippon

 

Încălzire la temperaturi exterioare scăzute

Gama de aparate de aer condiționat invertor Nippon vă va oferi confort în zilele reci de iarnă. Compresoarele lor sunt proiectate să pornească chiar și la temperaturi exterioare scăzute pentru a oferi încălzire fiabilă casei dumneavoastră.

Aparat de aer condiționat invertor - incalzire

Control absolut - opțiune WiFi - Nippon KFR 09DCA ECO

Aparatul de aer condiționat cu invertor Nippon KFR 09DCA ECO poate fi controlat de la distanță printr-un controler wifi echipat cu o aplicație disponibilă pentru platformele Apple și Android. Modulul WiFi nu face parte din echipamentul standard și poate fi achiziționat separat.

Aparat de aer condiționat - control wifi

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Culoare
Alb
Greutate (Kg)
23.2 (unitate externa)
Nivel zgomot (dB)
25 (scazut)
25 (silentios)
32 (normal)
38.5 (Inalt)
Inaltime (cm)
285 mm (unitate interna)
495 mm (unitate externa)
Latime (cm)
194 mm (unitate interna)
270 mm (unitate externa)
Eficienta energetica
Clasa D
Lungime (cm)
720 mm (unitate externa)
805 mm (unitate interna)
Eficienta energetica racire
A++
Eficienta energetica incalzire
A+
Capacitate de incalzire
9000 BTU
Capacitate de racire
9000 BTU
Suprafata de montare
Perete
Capacitate
9000 BTU
Clasa energetica
A++
Brand
Nippon
Consum energie incalzire
0.9 kw (minim nominal)
2.6 kw (normal nominal)
3.4 kW (maxim nominal)
Consum energie racire
0.82 kW (minim nominal)
2.93 kW (normal nominal)
3.37 kW (maxim nominal)
Tehnologie Wi-Fi
Optional
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Aer conditionat Inverter Nippon KFR 09DCA ECO POWERFUL, 9000 BTU

Aparatul de aer condiționat cu invertor Nippon KFR 09DCA ECO utilizează cel mai recent agent frigorific R32 și îndeplinesc cerințele F-GAS pentru a reduce încălzirea globală. Controlerul Wi-Fi EU-OSK10 nu face parte din echipamentul standard de aer condiționat și trebuie achiziționat separat.

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
You may also like

Setari

Click pentru mai multe produse.
No products were found.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare