Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Combina frigorifica Sharp SJ-BA10DMXIF-EU, 331l, NoFrost, Inox

Brand:
2.715,00 lei
Produs in stoc
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

262.48 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Combina frigorifica Sharp SJ-BA10DMXIF-EU, 331l, NoFrost, Inox

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Culoare
Inox
Inaltime (cm)
186
Latime (cm)
59.5
Adancime (cm)
65
Eficienta energetica
Clasa F
Volum net total (l) :
331
Deschidere usa
Standard
Sistem racire
No Frost
Numar usi
2
Sistem dezghetare frigider:
Automat
Volum net congelator (l) :
101
Sistem dezghetare congelator:
Automat
Tip incastrare
Standard
Numar rafturi
3
Consum anual energie
311 kWh
Clasa climatica
N
ST
Utilizare
Rezidential
Tip panou de comanda
Mecanic
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Combina frigorifica Sharp SJ-BA10DMXIF-EU, 331l, NoFrost, Inox

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
2.124,90 lei

Frigiderul cu doua usi Finlux FXCA-3790NF dispune de un compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata! Unul dintre cele mai bune sisteme de racire de pe piata, instalat in congelator, previne acumularea de gheata si mentine un consum scazut de energie, in timp ce in frigider mentine un microclimat ideal pentru mancarea proaspata. 

1.499,00 lei

Vitrina de vinuri Arielli AWC-130GE reprezintă alegerea perfectă pentru păstrarea și expunerea colecției tale de vinuri. Cu o capacitate de 131 de litri și un control digital intuitiv, poți menține temperatura ideală pentru fiecare tip de vin. Clasa energetică G asigură eficiența, iar nivelul redus de zgomot de 39 dB nu va deranja atmosfera liniștită a camerei.  

2.230,00 lei

Combina frigorifică INDESIT LI7 S1E W aduce eficiență și funcționalitate în bucătăria ta. Cu tehnologia Low Frost, dezghețarea devine o sarcină rară, menținând alimentele proaspete mai mult timp. Sistemul Silent Cooling asigură un mediu liniștit, iar panoul digital oferă control facil asupra temperaturii. 

2.599,00 lei

Bucură-te de un stil de viață sănătos și organizat cu combina frigorifică Indesit LI7 SN1E W. Cu clasa energetică F și un volum generos de 295 de litri, acest aparat este o opțiune economică și ecologică pentru păstrarea alimentelor tale. Tehnologia Pure Wind asigură o circulație optimă a aerului în interior, menținând prospetimea alimentelor, în timp ce funcțiile NoFrost și OpenSpace aduc un plus de comoditate și accesibilitate în organizarea spațiului de depozitare.

1.739,90 lei

Frigider cu doua usi NEI MRF-262D ix,SmartFrost, clasa energetica A+ asigura un consum optim si o economie de aproximativ 20% fata de produsele similare din clasa energetica A. Cele 2 rafturi ale frigiderului va permit recompartimentare in functie de nevoi. Impreuna cu sertarul separat pentru legume-fructe, va garanteza pastrarea prospetimii si gustului lor.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare