Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Frigider cu doua usi Sharp SJ-BB04DTXWF, NanoFrost, 268 l, H 152 cm, Clasa F, Alb

Brand:
1.699,90 lei
In stoc
Referinta:
SJ-BB04DTXWF

Credit module TBI Bank 1.1.1

170.13 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Frigider cu doua usi Sharp SJ-BB04DTXWF, NanoFrost, 268 l, H 152 cm, Clasa F, Alb

Sharp SJ-BB04DTXWF


NanoFrost: Datorita utilizarii vaporizatorului, se obtine o eficienta ridicata a racirii.

Dezghetarea frigiderului Sharp SJ-BB04DTWF este necesara mai rar, rezultand o capacitate de depozitare mai mare si mai flexibila.

AdaptiLift: Rafturile de pe usile frigiderului Sharp SJ-BB04DTWF se pot ajusta pentru a crea mai mult spatiu pentru recipientele mai mari.

Inaltimea se poate ajusta chiar daca rafturile nu sunt goale, astfel incat dumneavoastra beneficiati de libertatea de a va organiza fara limite toate produsele dorite.

OptiFresh: Permite setarea nivelului de umiditate util pentru a ajuta la conservarea fructelor si legumelor.

Cu aceasta functie, modelul Sharp SJ-BB04DTWF va permite conservarea eficienta si pe perioada indelungata a tuturor fructelor si legumelor!

Fruit&VegZone: Acest spatiu, creat special  pentru depozitarea fructelor si legumelor, este ideal pentru mentinerea lor in conditiile necesare pastrarii prospetimii acestora.

SpaceSaverDoor: Frigiderele Sharp SJ-BB04DTWF nu au nevoie de spatiu aditional pentru deschiderea usilor. Frigiderul se poate monta si lipi de perete.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
SJ-BB04DTXWF

Culoare
Alb
Greutate (Kg)
51
Material rafturi
Sticla securizata
Nivel zgomot (dB)
40
Inaltime (cm)
152
Latime (cm)
54
Adancime (cm)
59.5
Volum net total (l) :
260
268
Deschidere usa
Dreapta
Clasa energetica
Clasa F
Sistem racire
Nano Frost
Numar usi
2
Sistem dezghetare frigider:
Manual
Dozator apa
Nu
Volum net frigider (l) :
182
184 l
Sistem dezghetare congelator:
Manual
Tip incastrare
Standard
Agent de racire
Ecologic R600a
Numar rafturi pe usa
4
Functii
Iluminare cu LED
Nano Frost
Odour Free
Tensiune alimentare
220V
Consum anual energie
277 kWh
Consum zilnic energie
0.760 kWh
Numar compresoare
1
Clasa climatica
SN-ST
Utilizare
Rezidential
Tip panou de comanda
Mecanic
Accesorii incluse
Suport pentru oua, Suport pentru sticle, Tava pentru gheata
Lungime cablu
1.80 m.l
Compartimente speciale frigider
Compartiment legume si fructe
Numar rafturi frigider
4
Capacitate de inghet / 24h
3.83 Kg
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Frigider cu doua usi Sharp SJ-BB04DTXWF, NanoFrost, 268 l, H 152 cm, Clasa F, Alb

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
3.199,00 lei

Modelul Crown D-372 este ideal pentru un magazin/bar/diferite insitutitii etc.  Este un produs ideal pentru depozitarea, expunerea si comercializarea alimentelor congelate. Dumneavoastra puteti depozita de la bauturi pentru bar, salate pana la prajituri,  iar datorita functionalitatilor vitrinei frigorifice, pastrarea alimentelor este mai usoara ca oricand.

3.111,00 lei

Congelatorul vertical Finlux FZ280NFIXD oferă soluția perfectă pentru păstrarea alimentelor. Tehnologia No Frost elimină gheața neplăcută, menținând o temperatură constantă. Display-ul touch simplifică controlul, iar cele 4 sertare și 2 rafturi oferă spațiu generos. Cu o capacitate de 274 de litri și o înălțime de 185 cm, acesta este ideal pentru cei care apreciază organizarea și eficiența. Designul elegant din inox completează perfect orice bucătărie modernă.  

2.230,00 lei

Combina frigorifică INDESIT LI7 S1E W aduce eficiență și funcționalitate în bucătăria ta. Cu tehnologia Low Frost, dezghețarea devine o sarcină rară, menținând alimentele proaspete mai mult timp. Sistemul Silent Cooling asigură un mediu liniștit, iar panoul digital oferă control facil asupra temperaturii. 

1.499,00 lei

Vitrina de vinuri Arielli AWC-130GE reprezintă alegerea perfectă pentru păstrarea și expunerea colecției tale de vinuri. Cu o capacitate de 131 de litri și un control digital intuitiv, poți menține temperatura ideală pentru fiecare tip de vin. Clasa energetică G asigură eficiența, iar nivelul redus de zgomot de 39 dB nu va deranja atmosfera liniștită a camerei.  

2.270,00 lei

Combina frigorifică Finlux FBN350DIS, cu tehnologie No Frost, aduce o experiență fără gheață și menține alimentele proaspete. Iluminarea LED și panoul digital simplifică accesul la conținutul de 323 de litri. Înălțimea de 185 cm și designul din inox o fac atrăgătoare în orice bucătărie modernă. Eficiența energetică este subliniată de clasa E.  

582,00 lei

Minibarul NEO BC-46 GF SK are un volum net total de 41 l , iar cu datorita dimensiunilor sale, devine astfel un frigider compact dar cu spatiu generos. Usa reversibila va ofera o gama ampla de optiuni pentru amplasarea modelului NEO BC-46 GF SK, scapand de grija spatiilor greu accesibile pentru produsele cu deschiderea usii standard! 

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare