Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Frigider cu o usa Crown GN 1101, Clasa F, 81 litri, Silver

Brand:

Frigiderul cu o usa Crown GN 1101 va ofera un spatiu de depozitare generos datorita volumului total de 81 l, astfel dumneavoastra aveti libertatea de a depozita toate alimentele necesare!

Citeste mai multShow less
969,00 lei
Produs in stoc
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

96.80 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Frigider cu o usa Crown GN 1101,Clasa F, 81 litri, Silver

Frigiderul cu o usa Crown GN 1101 va ofera un spatiu de depozitare generos datorita volumului total de 81 l, astfel dumneavoastra aveti libertatea de a depozita toate alimentele necesare.

Dimensiunile modelului Crown GN 1101 ajuta la incadrarea sa in aproape toate spatiile, iar usa reversibila va ofera o gama ampla de optiuni pentru amplasarea sa. Frigiderul Crown GN 1101 are picioare ajustabile, astfel il puteti incadra in orice spatiu doriti, iar transportarea frigiderului devine mai simpla.

Frigiderul Crown GN 1101 vine echipat cu agentul de racire R600 a, agent folosit in general, find recomandat datorita consumului mic si a eficientei mari, aparatul este silentios, avand un nivel de zgomot de doar 41 db, astfel, ii puteti gasi loc indiferent de incapere, avand garantia unui aparat silentios si eficient.

Aparatul vine cu sistem de dezghetare manual, procesul simplu finalizandu-se rapid, dumneavoastra avand control total asupra procesului de dezghetare.  

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Culoare
Argintiu
Greutate (Kg)
25
Material rafturi
Sticla
Nivel zgomot (dB)
41
Inaltime (cm)
80
Latime (cm)
48.5
Adancime (cm)
54
Eficienta energetica
Clasa F
Volum net total (l) :
81
Sistem racire
Static
Numar usi
1
Sistem dezghetare frigider:
Manual
Dozator apa
Nu
Volum net frigider (l) :
73
Volum net congelator (l) :
8
Sistem dezghetare congelator:
Manual
Brand
Crown
Tip incastrare
Standard
Agent de racire
Ecologic R600a
Numar rafturi
1
Numar rafturi pe usa
3
Functii
Control mecanic al temperaturii
Tensiune alimentare
230 V
Consum anual energie
132 kWh
Numar compresoare
1
Clasa climatica
N
ST
Tip panou de comanda
Mecanic
Lungime cablu
1 m.l
Numar compartimente
1
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Frigider cu o usa Crown GN 1101, Clasa F, 81 litri, Silver

Frigiderul cu o usa Crown GN 1101 va ofera un spatiu de depozitare generos datorita volumului total de 81 l, astfel dumneavoastra aveti libertatea de a depozita toate alimentele necesare!

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
3.199,00 lei

Modelul Crown D-372 este ideal pentru un magazin/bar/diferite insitutitii etc.  Este un produs ideal pentru depozitarea, expunerea si comercializarea alimentelor congelate. Dumneavoastra puteti depozita de la bauturi pentru bar, salate pana la prajituri,  iar datorita functionalitatilor vitrinei frigorifice, pastrarea alimentelor este mai usoara ca oricand.

1.499,00 lei

Vitrina de vinuri Arielli AWC-130GE reprezintă alegerea perfectă pentru păstrarea și expunerea colecției tale de vinuri. Cu o capacitate de 131 de litri și un control digital intuitiv, poți menține temperatura ideală pentru fiecare tip de vin. Clasa energetică G asigură eficiența, iar nivelul redus de zgomot de 39 dB nu va deranja atmosfera liniștită a camerei.  

2.230,00 lei

Iluminatul cu LED-uri instalat in acest Frigider Snaige RF31SM-P1CB2E/22 oferă o iluminare excelentă – lumina ajunge in toate compartimentele. Comparativ cu luminile convenționale, acestea sunt mai puternice și rezistente la vibrații și schimbări de temperatură. LED-urile consumă cu pană la 80% mai puțină energie electrică, nu emit raze UV ​​și infraroșii și nu conțin mercur.

1.775,00 lei

Combina frigorifică Crown CB271NFW oferă funcționalitate optimă cu tehnologia No Frost pentru a preveni formarea gheții și cu iluminare LED, care nu doar economisește energie, ci și asigură vizibilitate clară. Ușile reversibile și capacitatea de 253 de litri aduc versatilitate în bucătăria ta, iar clasa F de eficiență energetică este o alegere prietenoasă cu mediul.  

1.870,00 lei

Cu Finlux FR330SWH, descoperiți funcționalitatea într-un design compact. Rafturile din sticlă și iluminarea LED completează cei 331 de litri ai frigiderului, menținând alimentele proaspete. Eficiența energetică E și înălțimea de 170 cm fac din acest frigider alegerea ideală pentru orice bucătărie modernă.  

2.899,00 lei

Combina Frigorifica Daewoo FKM327EIR5BG - Funcția inovatoare Ultra Fresh menține umiditatea optimă pentru fructele și legumele dvs., păstrându-le proaspete pentru mai mult timp. Cu cele cinci rafturi și trei sertare, inclusiv unul special pentru legume, acest frigider oferă multiple posibilități de organizare a produselor în funcție de nevoile tale.  

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare