Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Frigider cu o usa Crown GN 240, 192 l, Clasa A+, H 124 cm, Alb

Brand:

Culoarea frigiderului Crown GN-240 ofera un aspect atragator, clasic. Modelul Crown GN-240 dispune de un spatiu mare de depozitare atat pe rafturi, cat si pe usa acestuia.

Citeste mai multShow less
1.234,90 lei
Momentan indisponibil
Anunta-ma cand este disponibil
Referinta:
GN 240

Credit module TBI Bank 1.1.1

127.82 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Frigider cu o usa Crown GN 240, 192 l, Clasa A+, H 124 cm, Alb

Culoarea frigiderului Crown GN-240 ofera un aspect atragator, clasic, iar materialul de metal accentueaza stralucirea. Modelul Crown GN-240 dispune de un spatiu mare de depozitare atat pe rafturi, cat si pe usa acestuia.

Un spatiu generos il constituie totodata si compartimentul pentru legume / fructe. Frigiderul Crown GN-240 are un consum energetic foarte scazut. Iar ca nivel de zgomot are doar 43 de dB, fiind mai silentios decat altele din categoria sa.

Cu ajutorul termostatului reglabil, puteti seta cu usurimta temperatura modelului Crown GN-240 din compartimentele de racire si congelare pentru a pastra alimentele in cea mai buna stare!

Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din combina frigorifica, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale.

Agentul de racire al modelul Crown GN-240 este R600a ,agent care nu este dăunător pentru mediu.

Datorită proprietăților sale ecologice și îngrijorării globale a epuizării stratului de ozon, R600a a devenit un agent frigorific ideal pentru fiecare frigider atat pentru uz casnic cat si pentru uz comercial, R600a nu produce efect de seră, R600a are o performanță foarte bună de răcire, consumul de energie al R600a este scăzut.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
GN 240

Culoare
Alb
Material rafturi
Sticla
Nivel zgomot (dB)
43
Eficienta energetica
Clasa A+
Volum net total (l) :
192
Sistem racire
Static
Numar usi
1
Sistem dezghetare frigider:
Manual
Dozator apa
Nu
Volum net frigider (l) :
175
Volum net congelator (l) :
17
Sistem dezghetare congelator:
Manual
Brand
Crown
Tip incastrare
Standard
Agent de racire
Ecologic R600a
Numar rafturi
4
Numar rafturi pe usa
4
Functii
Control mecanic al temperaturii
Consum anual energie
196 kWh
Numar compresoare
1
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Frigider cu o usa Crown GN 240, 192 l, Clasa A+, H 124 cm, Alb

Culoarea frigiderului Crown GN-240 ofera un aspect atragator, clasic. Modelul Crown GN-240 dispune de un spatiu mare de depozitare atat pe rafturi, cat si pe usa acestuia.

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
2.222,00 lei

Congelatorul vertical Finlux FZ250SWH oferă o soluție eficientă pentru păstrarea alimentelor. Cu sistemul de răcire statică, menține o temperatură uniformă, iar capacitatea sa generoasă de 242 de litri, împărțită în 7 sertare, permite organizarea practică a alimentelor. Cu o rată de congelare de 11 kg/24 h, este ideal pentru gospodăriile active. Designul alb și eficiența energetică clasa E completează funcționalitatea acestui congelator versatil. 

1.739,90 lei

Frigider cu doua usi NEI MRF-262D ix,SmartFrost, clasa energetica A+ asigura un consum optim si o economie de aproximativ 20% fata de produsele similare din clasa energetica A. Cele 2 rafturi ale frigiderului va permit recompartimentare in functie de nevoi. Impreuna cu sertarul separat pentru legume-fructe, va garanteza pastrarea prospetimii si gustului lor.

1.499,00 lei

Vitrina de vinuri Arielli AWC-130GE reprezintă alegerea perfectă pentru păstrarea și expunerea colecției tale de vinuri. Cu o capacitate de 131 de litri și un control digital intuitiv, poți menține temperatura ideală pentru fiecare tip de vin. Clasa energetică G asigură eficiența, iar nivelul redus de zgomot de 39 dB nu va deranja atmosfera liniștită a camerei.  

2.230,00 lei

Iluminatul cu LED-uri instalat in acest Frigider Snaige RF31SM-P1CB2E/22 oferă o iluminare excelentă – lumina ajunge in toate compartimentele. Comparativ cu luminile convenționale, acestea sunt mai puternice și rezistente la vibrații și schimbări de temperatură. LED-urile consumă cu pană la 80% mai puțină energie electrică, nu emit raze UV ​​și infraroșii și nu conțin mercur.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare