Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Frigider minibar Crown CM-68B, Capacitate 68l, Clasa F, Negru

Brand:

Crown CM-68B, un produs de o calitate superioara avand un consum energetic optim, echipat cu un termostat reglabil si o usa de sticla rezistenta ce va permite sa vedeti tot ce aveti depozitat!

Citeste mai multShow less
899,90 lei
In stoc
Referinta:
CM-68B

Credit module TBI Bank 1.1.1

90.52 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Frigider minibar Crown CM-68B, Capacitate 68l, Clasa F, Negru

Crown CM-68B, minibarul perfect pentru orice spatiu. Este un produs de o calitate superioara avand un consum energetic optim, astfel beneficiati si de o super economie.

Garnitura usilor contine aditivi speciali ce protejeaza frigiderul impotriva bacteriilor si a mucegaiului. Usa din sticla va permite vizualizare produselor extrem de rapid, iar materialul folosit este extrem de rezistent.

Frigiderul minibar Crown CM-68B vine echipat cu termostat reglabil, astfel puteti seta rapid temperatura in functie de nevoile dumneavoastra, tinand cont de temperatura ambientala.

Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
CM-68B

Culoare
Negru
Greutate (Kg)
16
Material rafturi
Sticla
Nivel zgomot (dB)
41
Inaltime (cm)
59
Latime (cm)
47
Adancime (cm)
45
Eficienta energetica
Clasa F
Volum net total (l) :
68
Sistem racire
Static
Numar usi
1
Sistem dezghetare frigider:
Manual
Dozator apa
Nu
Volum net frigider (l) :
60
Volum net congelator (l) :
8
Sistem dezghetare congelator:
Manual
Brand
Crown
Tip incastrare
Standard
Agent de racire
Ecologic R600a
Numar rafturi
1
Functii
Control mecanic al temperaturii
Tensiune alimentare
230 V
Consum anual energie
106 kWh
Clasa climatica
ST-T
Numar compartimente
1
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Frigider minibar Crown CM-68B, Capacitate 68l, Clasa F, Negru

Crown CM-68B, un produs de o calitate superioara avand un consum energetic optim, echipat cu un termostat reglabil si o usa de sticla rezistenta ce va permite sa vedeti tot ce aveti depozitat!

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
1.199,00 lei

Lada frigorifică NEO CFD-202 F MID redefinește stocarea alimentelor. Cu sistemul său de racire statică și controlul mecanic intuitiv, asigură o păstrare eficientă a produselor. Cu un volum generos de 198 de litri și un design alb clasic, se integrează perfect în orice spațiu, subliniind economia de energie prin clasa F de eficiență energetică.  

2.012,90 lei

Economic, spatios, modelul Snaige RF27SM-P1002E, Ice Logic ofera multe functii si avantaje, devine rapid o parte integranta a casei dumneavoastra. Potrivit in special in combinatie cu un congelator de aceeasi dimensiune. Raftul acoperit este un loc convenabil pentru depozitarea alimentelor aromate, cum ar fi branza . Capacul va impiedica mirosul lor sa se raspandeasca in frigider. Rafturile usilor pot gazdui o multime de produse de diferite dimensiuni si forme.

2.230,00 lei

Combina frigorifică INDESIT LI7 S1E W aduce eficiență și funcționalitate în bucătăria ta. Cu tehnologia Low Frost, dezghețarea devine o sarcină rară, menținând alimentele proaspete mai mult timp. Sistemul Silent Cooling asigură un mediu liniștit, iar panoul digital oferă control facil asupra temperaturii. 

2.270,00 lei

Combina frigorifică Finlux FBN350DIS, cu tehnologie No Frost, aduce o experiență fără gheață și menține alimentele proaspete. Iluminarea LED și panoul digital simplifică accesul la conținutul de 323 de litri. Înălțimea de 185 cm și designul din inox o fac atrăgătoare în orice bucătărie modernă. Eficiența energetică este subliniată de clasa E.  

You may also like

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare