Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Lada frigorifica Crown CHF-200, H 84.5 cm, Clasa F, 198 litri, alba

Brand:

Spatiul generos va ofera libertate totala si eficienta in depozitare, Avand cos de depozitare detasabil, lada frigorifica Crown CHF-200 faciliteaza gestionarea directa si rapida a tuturor produselor pe care le depozitati.

Citeste mai multShow less
1.499,00 lei
Momentan indisponibil
Anunta-ma cand este disponibil
Referinta:
CHF-200

Credit module TBI Bank 1.1.1

151.85 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Lada frigorifica Crown CHF-200, H 84.5 cm, Clasa F, 198 litri, alba

Capacitate 198L

Lada frigorifica Crown dispune de spatiu generos, de 198 litri, in care veti putea depozita si organiza diferite produse alimentare, cum ar fi carne, peste, legume sau fructele dumneavoastra preferate pentru cele mai delicioase deserturi.

Indicatoare luminoase LED

Datorita indicatoarelor LED veti sti daca lada frigorifica este in functiune (Run) sau la ce temperatura este setata (Set –Min/Normal/Max sau SuperFreezing). 

4 Niveluri de reglare a temperaturii

Temperatura din interiorul lazii frigorifice poate fi ajustata in functie de nevoile dumneavoastra si de tipul alimentelor depozitate. Puteti alege dintre cele 4 nivele de temperatura, Min-Normal-Max sau Super Freezing.

Zgomot redus

Cu un nivel de zgomot de doar 40 dBA, lada frigorifica Crown este suficient de silentioasa pentru a se integra perfect in cadrul ambiental sonor al locuintei dumneavoastra.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
CHF-200

Culoare
Alb
Greutate (Kg)
36
Material rafturi
Metal
Nivel zgomot (dB)
40
Inaltime (cm)
84.5
Latime (cm)
90.5
Adancime (cm)
54.5
Eficienta energetica
Clasa F
Volum net total (l) :
198
Control
Mecanic (temperatura congelator)
Numar usi
1
Sistem dezghetare congelator:
Manual
Numar cosuri
1
Brand
Crown
Agent de racire
Ecologic R600a
Numar rafturi
1
Tensiune alimentare
230 V
Consum anual energie
250
Numar compresoare
1
Tip panou de comanda
Mecanic
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Lada frigorifica Crown CHF-200, H 84.5 cm, Clasa F, 198 litri, alba

Spatiul generos va ofera libertate totala si eficienta in depozitare, Avand cos de depozitare detasabil, lada frigorifica Crown CHF-200 faciliteaza gestionarea directa si rapida a tuturor produselor pe care le depozitati.

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
3.199,00 lei

Modelul Crown D-372 este ideal pentru un magazin/bar/diferite insitutitii etc.  Este un produs ideal pentru depozitarea, expunerea si comercializarea alimentelor congelate. Dumneavoastra puteti depozita de la bauturi pentru bar, salate pana la prajituri,  iar datorita functionalitatilor vitrinei frigorifice, pastrarea alimentelor este mai usoara ca oricand.

1.149,00 lei

Frigiderul cu o ușă Snaige R12SM-TT000E0 oferă un spațiu eficient de stocare de 122 de litri, ideal pentru necesitățile cotidiene. Sistemul de racire statică menține alimentele proaspete, în timp ce iluminarea LED asigură vizibilitate optimă în interior. Cu o înălțime de 83,8 cm și designul alb, acest frigider se integrează perfect în orice spațiu, adăugând o notă de funcționalitate și eleganță. 

2.230,00 lei

Combina frigorifică INDESIT LI7 S1E W aduce eficiență și funcționalitate în bucătăria ta. Cu tehnologia Low Frost, dezghețarea devine o sarcină rară, menținând alimentele proaspete mai mult timp. Sistemul Silent Cooling asigură un mediu liniștit, iar panoul digital oferă control facil asupra temperaturii. 

1.199,00 lei

Lada frigorifică NEO CFD-202 F MID redefinește stocarea alimentelor. Cu sistemul său de racire statică și controlul mecanic intuitiv, asigură o păstrare eficientă a produselor. Cu un volum generos de 198 de litri și un design alb clasic, se integrează perfect în orice spațiu, subliniind economia de energie prin clasa F de eficiență energetică.  

2.222,00 lei

Congelatorul vertical Finlux FZ250SWH oferă o soluție eficientă pentru păstrarea alimentelor. Cu sistemul de răcire statică, menține o temperatură uniformă, iar capacitatea sa generoasă de 242 de litri, împărțită în 7 sertare, permite organizarea practică a alimentelor. Cu o rată de congelare de 11 kg/24 h, este ideal pentru gospodăriile active. Designul alb și eficiența energetică clasa E completează funcționalitatea acestui congelator versatil. 

1.739,90 lei

Frigider cu doua usi NEI MRF-262D ix,SmartFrost, clasa energetica A+ asigura un consum optim si o economie de aproximativ 20% fata de produsele similare din clasa energetica A. Cele 2 rafturi ale frigiderului va permit recompartimentare in functie de nevoi. Impreuna cu sertarul separat pentru legume-fructe, va garanteza pastrarea prospetimii si gustului lor.

2.522,00 lei

Snaige CF27SM-T1CB0FQ – Rafturi Ajustabile

Frigiderul pentru depozitare cu o usa CF27SM-T1CB0FQ dispune de rafturi ajustabile in diferite combinatii ceea ce iti permite tie depozitezi produsele asa cum iti doresti. Asadar indiferent de marimea produselor vei putea ajusta rafturile in asa fel incat nu vei duce lipsa de spatiu.

You may also like

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare