Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Minibar Crown CM-50B, usa sticla, negru

Brand:

Modelul Crown CM-50B cu dimensiunile sale compacte si capacitatea de racire rapida, va deveni in scurt timp un aparat indispensabil in locuinta dumneavoastra!

Citeste mai multShow less
559,90 lei
Momentan indisponibil
Referinta:
CM-50B

Credit module TBI Bank 1.1.1

59.58 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Frigider minibar Crown CM-50B, capacitate 50l, usa de sticla, clasa A+, H 51 cm, negru

Modelul Crown CM-50B vine cu un design modern, culoare eleganta, stabilitate perfecta, iar dimensiunile sale permit amplasarea sa in spatii inguste.

Minibarul Crown CM-50B aduce un spatiu de depozitare amplu, avand un volum total de 50 l (volumul frigiderului de 46 l si volumul congelatorului de 4 l) si un congelator compartimentat pentru depozitare pe termen lung.

Usa din sticla termoizolanta garanteaza atat pastrarea temperaturii optime, cat faciliteaza si vizualizarea aproape totala a produselor din interior, fara sa fie nevoie sa deschideti usa.

Avand racire optima prin intermediul sistemul static si agentului de racire R600a Crown CM-50B garanteaza performanta in racire, iar cu ajutorul functiei de control mecanic al temperaturii, puteti controla chiar dumneavoastra temperatura dorita. 

Dimensiunile sale compacte, impreuna cu nivelul redus de zgomot va permit sa ii gasiti in cel mai scurt timp loc in locuinta dumneavoastra!

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
CM-50B

Culoare
Negru
Material rafturi
Sticla
Nivel zgomot (dB)
42
Eficienta energetica
Clasa A+
Volum net total (l) :
50
Numar usi
1
Sistem dezghetare frigider:
Manual
Dozator apa
Nu
Volum net frigider (l) :
46
Volum net congelator (l) :
4
Tip incastrare
Standard
Sistem de racire
Static
Agent de racire
Ecologic R600a
Numar rafturi
1 (frigider)
Functii
Control mecanic al temperaturii
Consum anual energie
146 kWh
Numar compartimente
1
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Minibar Crown CM-50B, usa sticla, negru

Modelul Crown CM-50B cu dimensiunile sale compacte si capacitatea de racire rapida, va deveni in scurt timp un aparat indispensabil in locuinta dumneavoastra!

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
2.599,00 lei

Bucură-te de un stil de viață sănătos și organizat cu combina frigorifică Indesit LI7 SN1E W. Cu clasa energetică F și un volum generos de 295 de litri, acest aparat este o opțiune economică și ecologică pentru păstrarea alimentelor tale. Tehnologia Pure Wind asigură o circulație optimă a aerului în interior, menținând prospetimea alimentelor, în timp ce funcțiile NoFrost și OpenSpace aduc un plus de comoditate și accesibilitate în organizarea spațiului de depozitare.

3.199,00 lei

Modelul Crown D-372 este ideal pentru un magazin/bar/diferite insitutitii etc.  Este un produs ideal pentru depozitarea, expunerea si comercializarea alimentelor congelate. Dumneavoastra puteti depozita de la bauturi pentru bar, salate pana la prajituri,  iar datorita functionalitatilor vitrinei frigorifice, pastrarea alimentelor este mai usoara ca oricand.

3.799,00 lei

Veti beneficia de racire optima in interior datorita termostatului ajustabil si ventilatorului care distribuie uniform temperatura. La acestea se adauga iluminarea interioara ce va oferi un plus de stil expunerii produselor tale. Ventilatorul amplasat in interiorul vitrinei Snaige CD40DM-S3JJ1E ajuta la distributia uniforma a temperaturii si a umiditatii in interiorul compartimentului. Temperatura dorita de tine se va mentine constanta.

1.870,00 lei

Cu Finlux FR330SWH, descoperiți funcționalitatea într-un design compact. Rafturile din sticlă și iluminarea LED completează cei 331 de litri ai frigiderului, menținând alimentele proaspete. Eficiența energetică E și înălțimea de 170 cm fac din acest frigider alegerea ideală pentru orice bucătărie modernă.  

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare