Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Minibar NEO BC-51, negru , clasa A+, capacitate 46l, h 44 cm

Brand:

Minibar NEO BC-51 cu design elegant, consum energetic redus, iar nivelul de zgomot scazut va permite sa ii gasiti loc extrem de usor in orice spatiu din locuinta dumneavoastra!

Citeste mai multShow less
699,90 lei
Produs in stoc
Referinta:
BC-51B

Credit module TBI Bank 1.1.1

72.32 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Minibar NEO BC-51, negru , clasa A+, capacitate 46l, h 44 cm

 Minibarul NEO BC-51 are un volum net total de 46 l, volumul frigiderului este de 42 l iar volumul congelatorului este de 4 l. Dimensiunile minibarului NEO BC-51 faciliteaza amplasarea in orice spatiu.

 Atat culoarea cat si manerul incastrat ofera minibarului NEO BC-51 un design elegant, modern.

Avand consumul energetic redus si nivelul de zgomot destul de scazut, Minibarul NEO BC-51 poate fi folosit oriunde. Functia de control mecanic al temperaturii impreuna cu sistemul static de racire faciliteaza accesul dumneavoastra la setarile perfecte pentru a determina temperatura exacta la care doriti sa setati aparatul.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
BC-51B

Culoare
Negru
Nivel zgomot (dB)
45
Inaltime (cm)
50
Latime (cm)
47
Adancime (cm)
44
Eficienta energetica
Clasa A+
Volum net total (l) :
46
Sistem racire
Static
Numar usi
1
Sistem dezghetare frigider:
Manual
Dozator apa
Nu
Volum net frigider (l) :
42
Volum net congelator (l) :
4
Sistem dezghetare congelator:
Manual
Brand
NEO
Tip incastrare
Standard
Functii
Control mecanic al temperaturii
Consum anual energie
110 kWh
Utilizare
Comercial
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Minibar NEO BC-51, negru , clasa A+, capacitate 46l, h 44 cm

Minibar NEO BC-51 cu design elegant, consum energetic redus, iar nivelul de zgomot scazut va permite sa ii gasiti loc extrem de usor in orice spatiu din locuinta dumneavoastra!

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
2.124,90 lei

Frigiderul cu doua usi Finlux FXCA-3790NF dispune de un compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata! Unul dintre cele mai bune sisteme de racire de pe piata, instalat in congelator, previne acumularea de gheata si mentine un consum scazut de energie, in timp ce in frigider mentine un microclimat ideal pentru mancarea proaspata. 

1.149,00 lei

Frigiderul cu o ușă Snaige R12SM-TT000E0 oferă un spațiu eficient de stocare de 122 de litri, ideal pentru necesitățile cotidiene. Sistemul de racire statică menține alimentele proaspete, în timp ce iluminarea LED asigură vizibilitate optimă în interior. Cu o înălțime de 83,8 cm și designul alb, acest frigider se integrează perfect în orice spațiu, adăugând o notă de funcționalitate și eleganță. 

2.230,00 lei

Iluminatul cu LED-uri instalat in acest Frigider Snaige RF31SM-P1CB2E/22 oferă o iluminare excelentă – lumina ajunge in toate compartimentele. Comparativ cu luminile convenționale, acestea sunt mai puternice și rezistente la vibrații și schimbări de temperatură. LED-urile consumă cu pană la 80% mai puțină energie electrică, nu emit raze UV ​​și infraroșii și nu conțin mercur.

3.111,00 lei

Congelatorul vertical Finlux FZ280NFIXD oferă soluția perfectă pentru păstrarea alimentelor. Tehnologia No Frost elimină gheața neplăcută, menținând o temperatură constantă. Display-ul touch simplifică controlul, iar cele 4 sertare și 2 rafturi oferă spațiu generos. Cu o capacitate de 274 de litri și o înălțime de 185 cm, acesta este ideal pentru cei care apreciază organizarea și eficiența. Designul elegant din inox completează perfect orice bucătărie modernă.  

1.749,00 lei

Lada frigorifica Crown CHF-250 ofera spatiul generos de 251 l , menit sa va ofere libertatea de a depozita toate produsele pe care doriti sa le pastrati pe termen lung. Cosul de depozitare detasabil este o componenta ideala pentru gestionarea rapida si eficienta a spatiului, astfel incat dumneavoastra puteti avea acces imediat la produsele depozitate.

3.175,00 lei

Combina Frigorifica Daewoo FKM327EIR5BG - Funcția inovatoare Ultra Fresh menține umiditatea optimă pentru fructele și legumele dvs., păstrându-le proaspete pentru mai mult timp. Cu cele cinci rafturi și trei sertare, inclusiv unul special pentru legume, acest frigider oferă multiple posibilități de organizare a produselor în funcție de nevoile tale.  

You may also like

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare