Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Cuptor incorporabil WHIRLPOOL AKZ9 6230 NB, Electric, 6th Sense, Autocuratare catalitica, 73 l, Clasa A+, Negru

Brand:

Panourile catalitice din interiorul cuptorului îndepărtează petele şi stropii de mâncare, eliminându-le în timpul procesului de preparare.  

Citeste mai multShow less
2.149,00 lei
In stoc
Referinta:
AKZ9 6230 NB

Credit module TBI Bank 1.1.1

210.99 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Cuptor incorporabil WHIRLPOOL AKZ9 6230 NB, Electric, 6th Sense, Autocuratare catalitica, 73 l, Clasa A+, Negru

Cuptor incorporabil WHIRLPOOL AKZ9 6230 NB banner
 

Tehnologie AL 6-LEA SIMȚ


Setează cuptorul în 3 paşi simpli cu ajutorul butonului central.
Selectează una din cele 6 reţete presetate, pune alimentele în cuptor şi prepararea poate începe – fără a fi nevoie de preîncălzire.
Pentru o utilizare mai intuitivă, reţetele sunt grupate în 6 categorii de alimente.
Selectează una din cele 6 reţete presetate, şi cuptorul tău va seta automat funcţia de preparare dedicată şi va propune timpul, şi intervalul de temperatură corespunzătoare.
Cu această funcţionalitate toate preparatele vor fi perfecte: carne roşie, carne de pasăre, peşte, pâine, pizza, prăjituri şi multe altele.

Sistem cu funcţie de autocurăţare catalitică

Scăpaţi uşor de murdărie

Acest cuptor Whirlpool este accesorizat cu panouri catalitice cu autocurăţare, cu un finisaj special, microporos, conceput pentru a absorbi grăsimea şi murdăria.

– Ciclu de autocurăţare eficient.
Panourile catalitice absorb toată murdăria şi resturile mici, rezultate după fiecare preparare, şi le transformă în cenuşă
– Curăţare fără efort
Procesul de curăţare manuală este redus la colectarea cenuşii cu o lavetă umedă, restul este făcut de cuptor



 

Cook3

Gătitul a 3 preparate în acelaşi timp nu mai este o problemă

Funcţia Cook3 oferă un nivel excepţional de flexibilitate permiţând coacerea a până la 3 preparate în acelaşi timp, fără a exista riscul de a amesteca gusturile şi aromele produselor.

– Nu trebuie să-ţi petreci întreaga zi în bucătărie.
Prepară simultan 3 feluri pentru prânz!
– Economisire considerabilă de energie.
Nu trebuie să porneşti cuptorul de mai multe ori
– Calitate neegalată la coacere.
Toate preparatele tale îşi vor păstra gustul şi savoarea, datorită încălzirii uniforme a interiorului cuptorului şi asigurării circulaţiei continue a aerului


 

SoftClosing

Închidere silenţioasă şi lină

Datorită sistemului SoftClosing, uşa cuptorului se va închide singură, fără efort.

– Închidere lină şi fără zgomot, doar cu o apăsare uşoară asupra uşii.
– Asigură închiderea în siguranţă a uşii cuptorului.


 

Ghidaj telescopic 1 nivel

Acces uşor şi în siguranţă la preparate, în timpul gătirii

Acum poţi ajunge uşor, şi în siguranţă la preparatele tale, în timp ce acestea se află în cuptor. Datorită şinelor telescopice nu mai este nevoie să-ţi introduci mâinile în interior – este suficient să culisezi tava spre exterior.
Gătire mai uşoară
verifică preparatele sau asezonează-le în afara cuptorului, şi pune-le înapoi
Siguranţă înainte de toate
nu mai trebuie să-ţi faci griji cu privire la scăparea unei tăvi grele, sau riscul de a te arde, deoarece şinele telescopice sunt concepute pentru repoziţionarea tăvilor fără efort

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
AKZ9 6230 NB

Material
Otel
Culoare
Negru
Greutate (Kg)
33
Inaltime (cm)
60
63.5
Latime (cm)
60
Adancime (cm)
54
Capacitate (l)
73
Numar programe
8
Putere (W)
3650
Tip alimentare
Electrica
Tensiune alimentare
230 V
Tip panou de comanda
Digital
Functii si tehnologii
Al 6 lea simt cu retete presetate, Ventilator Turbo, luminare, Preincalzire rapida, Coacere conventionala, Decongelare, Preincalzire rapida, Pizza si Paine; Maxi cooking, Ready2Cook, Cook3, Grill, Turbo grill, Aer fortat, Functie Turbo Grill, Coacere
Tip gatire
Conventionala, Traditionala
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Cuptor incorporabil WHIRLPOOL AKZ9 6230 NB, Electric, 6th Sense, Autocuratare catalitica, 73 l, Clasa A+, Negru

Panourile catalitice din interiorul cuptorului îndepărtează petele şi stropii de mâncare, eliminându-le în timpul procesului de preparare.  

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
2.999,00 lei

Prin apăsarea butonului PlusSteam, suprafața exterioară a aluatului poate fi menținută umedă, ceea ce garantează un exterior maro auriu, crocant, în timp ce interiorul rămâne moale și sfărâmicios. Pe lângă coacerea pâinii crocante, brioșe și plăcinte, puiul la grătar, cotletele la grătar și lasagna vor fi, de asemenea, uniform gustoase și bine făcute.  

5.399,00 lei

Descoperă versatilitatea cu mașina de spălat și uscător incorporabilă AEG L8WBE68SI. Tehnologia DualSense se adaptează la diverse țesături pentru îngrijire optimă. Cu capacitatea de 8 kg pentru spălare și 4 kg pentru uscare, 1600 rpm și clasa D/E, această mașină duală oferă eficiență și rezultate remarcabile într-un singur aparat.  

2.649,00 lei

Descoperă mașina de spălat vase Electrolux EEM43200L, alegerea ideală pentru bucătăria ta. Cu o capacitate de 10 seturi și 8 programe de spălare, această mașină combină eficiența cu versatilitatea. Te vei bucura de vase perfect uscate datorită tehnologiei AirDry. Indicatorul pentru sare face întreținerea ușoară. Cu designul său alb elegant și eficiența energetică de clasă E, această mașină se integrează perfect în orice spațiu și îți oferă rezultate impecabile.  3

1.949,00 lei

Cu mașina de spălat vase Whirlpool WSIC 3M17, fiecare farfurie, pahar și tacâm se transformă în pură perfecțiune. Cu 6 programe de spălare și capacitatea de 10 seturi, această mașină se ocupă cu ușurință de vasele tale. Te vei bucura de tehnologia Al 6-lea Simț, care ajustează automat ciclul pentru cele mai bune rezultate. 

579,90 lei

Snaige MS-131 – cand temperatura unei zone de gatit este peste 60 °C, pe plita vitroceramica apare de obicei in zona afisajului litera H care semnifica ca acea zona este fierbinte. Sunt modele de plite care indica exact care zona este fierbinte sau unele modele mai ieftine indica ca plita vitroceramica este fierbine fara a indica exact care zona de gatit este fierbine.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare