Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Aeroterma electrica cu ventilator Olimpia Splendid Caldo Rock M, 24mp, 1000/2000W, termostat, alb/albastru

Brand:

Căldura schimbă tonul. Nu numai puternic, dar și capabil să reziste la cele mai dure teste. Caldo Rock M este aeroterma electrică cu ventilator care încălzește orice încăpere în deplină siguranță, chiar dacă picură apă sau dacă se răstoarnă. Pentru confort, mai presus de orice, este siguranța.

Citeste mai multShow less
130,90 lei
In stoc
Referinta:
Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Aeroterma electrica cu ventilator Olimpia Splendid Caldo Rock M, 24mp, 1000/2000W, termostat, alb/albastru

Aeroterma Olimpia Splendid Caldo Rock M este ideala pentru incaperi sau spatii mici cu dimensiuni de 15-24mp

Aeroterma Olimpia Splendid Caldo Rock M este dotata cu o baza oscilanta pentru o distributie uniforma si constanta a caldurii in tot spatiul destinat incalzirii/ventilarii.

Datorita protectiei IP21 aeroterma Caldo Rock M poate fi amplasata si in spatii unde exista condens sau chiar in baie.

Aeroterma Caldo Rock M vine cu 3 trepte de control - una de ventilare si 2 de incalzire, cu o putere de pana la 2000W, astfel asigurand incalzirea unei camere de 24mp intr-un interval scurt de timp, concurand astfel cu un calorifer de 2000W, insa faptul ca aerul cald este ventilat (impins) fata de calorifer unde caldura este doar degajata face ca aeroterma Caldo Rock M sa fie mai performanta si sa economisiti energie electrica, scazand timpul de consum.

PROTECȚIA IP21

Îl puteți folosi chiar și în baie!

PUTERE MAXIMA INTR-UN PRODUS MIC

Putere de până la 2000W pentru o căldură intensă

SISTEM DE SIGURANȚĂ

Dispozitiv anti-basculare integrat cu termostat de siguranță

Îl puteți folosi și în baie și rufe! Două niveluri de putere reglabile până la 2000 W și funcționează doar cu ventilatorul Dispozitiv anti-basculare integrat cu termostat de siguranță

Cu aeroterma Caldo Rock M sunteti in siguranta, in cazul in care apar probleme, datorita termostatului de siguranta aeroterma se opreste automat.

Puterea de ventilare a aerotermei este reglabila, astfel incat va da posibilitatea chiar dumneavoastra sa hotarati daca incalziti camera/spatiul mai repede sau mai incet.

Datorita faptului ca este o aeroterma mobila, o puteti lua cu dumneavoastra chiar si in concedii, fie ca doriti un ventilator sau o aeroterma cu aer cald.

Specificatii

  • Putere termică selectabilă: 1000 - 2000 W
  • Protecție IP21 de picurare verticală
  • Funcție doar ventilație
  • Termostat de siguranță
  • Sistem anti-basculare integrat

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Culoare
Alb / Albastru
Greutate (Kg)
1,1
Inaltime (cm)
27,5
Latime (cm)
15,5
Lungime (cm)
21,7
Putere (W)
2000
Brand
Olimpia Splendid
Functii
Functie ventilare
Termostat de siguranta
Tensiune alimentare
220-240V
Volum incalzire maxim (m³)
60
Clasa de protectie
IP21
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Aeroterma electrica cu ventilator Olimpia Splendid Caldo Rock M, 24mp, 1000/2000W, termostat, alb/albastru

Căldura schimbă tonul. Nu numai puternic, dar și capabil să reziste la cele mai dure teste. Caldo Rock M este aeroterma electrică cu ventilator care încălzește orice încăpere în deplină siguranță, chiar dacă picură apă sau dacă se răstoarnă. Pentru confort, mai presus de orice, este siguranța.

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
2.199,00 lei

Aerul condiționat Samsung AR09TXHQASINEU/AR09TXHQASIXEU, cu o capacitate de 9000 BTU, este echipat cu un compresor Digital Inverter ce asigură eficiență energetică și performanță ridicată, fiind clasificat în clasa A++/A+. Filtrul HD îmbunătățește calitatea aerului, eliminând particulele de praf și alergeni. Cu un design modern, alb, acest aparat oferă atât răcire cât și încălzire eficientă, fiind ideal pentru orice sezon. Tehnologia avansată și funcțiile inteligente fac din acest aer condiționat o alegere excelentă pentru confortul casei tale.  

877,00 lei

Cauti un boiler compact si eficient?

Boilerul Electrolux EWH 50 Guard EU reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta confort, eficienta si fiabilitate in incalzirea apei. Cu performante deosebite, operare mecanica simpla si design elegant, acesta este solutia perfecta pentru asigurarea unui mediu confortabil si placut in locuinta ta.  

1.165,00 lei

Boilerul electric Electrolux EWH 50 AZR EEC este soluția ideală pentru prepararea rapidă a apei calde. Cu o capacitate de 50 de litri și o putere de 2000W, acesta oferă două moduri de încălzire pentru eficiență sporită. Funcția ECO contribuie la economisirea energiei, iar designul său alb se integrează perfect în orice încăpere.

1.699,00 lei

Daca cautati un sistem de incalzire a apei fiabil, eficient si adaptabil la diverse nevoi, atunci boilerul electric Electrolux EWH 80 Avion DL este solutia perfecta pentru dumneavoastra.

Acest boiler ofera performante superioare intr-un design compact si elegant, asigurandu-va confortul si economiile dorite in utilizarea apei calde in gospodarie sau in spatiile comerciale.  

1.299,00 lei

Boilerul electric Electrolux EWH 80 AZR EEC este soluția ideală pentru prepararea rapidă a apei calde. Cu o capacitate de 80 de litri și o putere de 2000W, acesta oferă două moduri de încălzire pentru eficiență sporită. Funcția ECO contribuie la economisirea energiei, iar designul său alb se integrează perfect în orice încăpere.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare