Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Lada frigorifica NEO CFD-145, 142 litri, clasa A+, alba

Brand:

Lada frigorifica NEO CFD-145 este recomandata pentru eficienta de racire si pentru dimensiunile compacte. Avantajul unei lazi frigorifice este ca iti ofera acces usor ,,dintr-o privire” asupra a ce ai depozitat.

Citeste mai multShow less
924,90 lei
Momentan indisponibil
Anunta-ma cand este disponibil
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

92.79 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Lada frigorifica NEO CFD-145, 142 litri, clasa A+, alba

Lada frigorifica NEO CFD-145 asigura spatiu de depozitare suficient si faciliteaza transportul rapid si util , astfel dumneavoastra puteti gestiona eficient tot spatiul pentru stocare! Lada frigorifica NEO CFD-145 este recomandata pentru eficienta de racire si pentru dimensiunile compacte. Cosul de depozitare detasabil va ajuta sa puneti deasupra bucatilor mari, legumele sau fructele de dimensiuni reduse. Astfel,aveti o buna partajare, in functie de nevoile dumneavoastra din bucatarie.

Avantajul unei lazi frigorifice este ca iti ofera acces usor ,,dintr-o privire” asupra a ce ai depozitat. Acest model este ideal de depozitat in spatii cum ar fi: balcoane (minim 10 grade), dabarale sau sasuri.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Culoare
Alb
Greutate (Kg)
31
Nivel zgomot (dB)
40
Inaltime (cm)
85
Latime (cm)
73
Adancime (cm)
52.3
Eficienta energetica
Clasa A+
Volum net total (l) :
142
Numar usi
1
Sistem dezghetare congelator:
Manual
Numar cosuri
1
Brand
NEO
Agent de racire
Ecologic R600a
Functii
Panou de control cu LED-uri
Tensiune alimentare
230 V
Consum anual energie
190 kWh
Numar compresoare
1
Tip panou de comanda
Mecanic
Lungime cablu
1.2 m
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Lada frigorifica NEO CFD-145, 142 litri, clasa A+, alba

Lada frigorifica NEO CFD-145 este recomandata pentru eficienta de racire si pentru dimensiunile compacte. Avantajul unei lazi frigorifice este ca iti ofera acces usor ,,dintr-o privire” asupra a ce ai depozitat.

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
1.349,90 lei

Lada frigorifică Arielli ACF-324CN oferă soluția perfectă de depozitare a alimentelor. Cu o capacitate de 249 litri, sistem static și control mecanic, este ideală pentru păstrarea alimentelor proaspete. Designul compact și manerul integrat fac din această ladă o achiziție practică în orice bucătărie. Clasa de eficiență F asigură un consum energetic redus.  

2.162,90 lei

Lada frigorifică Arielli ACF-543CN oferă soluția perfectă de depozitare a alimentelor. Cu o capacitate de 418 litri, sistem static și control mecanic, este ideală pentru păstrarea alimentelor proaspete. Designul compact și manerul integrat fac din această ladă o achiziție practică în orice bucătărie. Clasa de eficiență F asigură un consum energetic redus.  

1.199,00 lei

Lada frigorifică NEO CFD-202 F MID redefinește stocarea alimentelor. Cu sistemul său de racire statică și controlul mecanic intuitiv, asigură o păstrare eficientă a produselor. Cu un volum generos de 198 de litri și un design alb clasic, se integrează perfect în orice spațiu, subliniind economia de energie prin clasa F de eficiență energetică.  

1.749,00 lei

Lada frigorifica Crown CHF-250 ofera spatiul generos de 251 l , menit sa va ofere libertatea de a depozita toate produsele pe care doriti sa le pastrati pe termen lung. Cosul de depozitare detasabil este o componenta ideala pentru gestionarea rapida si eficienta a spatiului, astfel incat dumneavoastra puteti avea acces imediat la produsele depozitate.

1.549,90 lei

Lada frigorifică Arielli ACF-384CN oferă soluția perfectă de depozitare a alimentelor. Cu o capacitate de 290 litri, sistem static și control mecanic, este ideală pentru păstrarea alimentelor proaspete. Designul compact și manerul integrat fac din această ladă o achiziție practică în orice bucătărie. Clasa de eficiență F asigură un consum energetic redus.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare