Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

AEG LFR93846UE, Masina de spalat rufe frontala , Wi-Fi, 8 kg, 1400rpm, Clasa A, Alba

Brand:

AEG LFR93846UE - Programul AbsoluteWash 49 curăță hainele la 30°C în mai puțin de 1 oră. Filtrează apa, crescând astfel puterea de curățare a detergentului, ceea ce are ca rezultat îndepărtarea perfectă a petelor.* Consumă cu 30% mai puțină energie în timpul spălării.  

Citeste mai multShow less
7.699,00 lei
In stoc
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

715.93 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

AEG LFR93846UE, Masina de spalat rufe frontala , Wi-Fi, 8 kg, 1400rpm, Clasa A, Alba

Mașina de spălat AbsoluteCare® 9000 folosește o tehnologie unică pentru a filtra și purifica apa, astfel încât culorile să nu se estompeze.* Oferă cea mai bună îngrijire pentru haine, astfel încât acestea să își piardă mai puțin forma sau șifonul.**
*Test independent de rezistență a culorii pe poliester negru după 50 de cicluri la 30°C cu tehnologia SoftWater. **Test de comparație intern: spălarea bumbacului cu apă filtrată, tehnologie SoftWater și apă dură pe un program tradițional de bumbac. După spălarea cu SoftWater, pierderea în mărime este mai mică pentru multe haine din bumbac.

O NOUĂ ABORDARE A SPĂLĂRII CU APA PURIFICATĂ. HAINELE SE PĂSTREZĂ CA NOI
Mașina de spălat 9000 AbsoluteCare® folosește tehnologia noastră inovatoare unică pentru a filtra și purifica apa utilizată, ceea ce previne decolorarea culorilor. *Oferă cea mai bună îngrijire pentru hainele dvs. prin reducerea contracției și a deformării.**
 
*Test extern pentru rezistența culorii poliesterului negru după 50 de spălări la 30 de grade cu tehnologia Softwater. **Testul intern arată o contracție mai mică pe mai multe țesături de bumbac cu tehnologia SoftWater pe un program de bumbac, comparativ cu apa dură nefiltrată.
AEG LFR93846UE descriere
AEG LFR93846UE descriere 2
ABSOLUTECARE® CU TEHNOLOGIA APĂ PURIFICATĂ PĂSTREAZĂ CULORIILE* ȘI FORMELE.**
Protejează țesăturile și culorile. Tehnologia Softwater filtrează mineralele dure din apa de spălare, ceea ce reduce decolorarea pentru primele 50 de spălări* și reduce deformarea.** Ajută hainele să fie mai durabile și oferă o protecție superioară a culorii. ABSOLUTECARE® CU TEHNOLOGIE SOFTWATER. PĂSTRĂ CULORIILE* ȘI FORMELE.**
 
*Test extern pentru rezistența culorii poliesterului negru după 50 de spălări la 30 de grade cu tehnologia Softwater **Testul intern arată o contracție mai mică a mai multor țesături de bumbac cu tehnologia SoftWater pe un program de bumbac, comparativ cu apa dură nefiltrată.
SPĂLARE ABSOLUTĂ 49 MIN. CURĂȚĂ LA 30°C ȘI ÎNDEPARTEAZĂ COMPLET PETELE*
AbsoluteWash 49 min. este un program puternic care curăță hainele în profunzime la 30°C  sub timpul de 1 oră. Filtrează apa pentru a spori acțiunea detergentului, care s-a dovedit că îndepărtează complet petele.* Utilizează cu 30% mai puțină energie pentru a vă curăța hainele.
 
*Testul extern al programului AbsoluteWash 49 min 30°C cu 5 kg de rufe arată îndepărtarea 100% a 59 dintre cele mai comune pete de uz casnic.
AEG LFR93846UE - Program Absolut 49 de minute
AEG CONNECTED
INTERACȚIUNEA DISPOZITIVELOR LA NIVELUL URMĂTOR CU AEG CONECTAT
Utilizați aplicația My AEG Care pentru a personaliza setările și pentru a obține sfaturi și recomandări utile. Personalizați programele de spălare și trimiteți instrucțiuni aparatului dvs. pentru a-l adapta nevoilor și obiceiurilor dvs. Serviciu inteligent și ușor prin telefonul mobil.
CURĂȚARE EFICIENTĂ ÎN MAI PUȚIN DE 1 ORĂ LA NUMAI 30°C
PowerCare folosește o tehnologie unică pentru a amesteca rapid detergentul pentru o distribuție uniformă pe haine și o spălare perfect curată. Activează puterea detergentului chiar și la 30°C pentru un rezultat de spălare impresionant în mai puțin de o oră.
Program PowerCare AEG
Steam Refresh AEG
HAINE împrospătate* MAI puține cute CU ABURUL împrospătat
Steam Refresh neutralizează mirosurile* și reduce ridurile de pe haine, inclusiv cele delicate, în doar 25 de minute. Și dacă doriți un plus de prospețime, adăugați doar parfumul nostru de abur. Oferă prospețime și o senzație de proaspăt spălat. HAINE împrospătate* MAI puține cute CU ABURUL împrospătat
 
*Testul extern arată neutralizarea mirosului de fum de țigară cu programul Steam Refresh.
Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Culoare
Alb
Greutate (Kg)
80.5
Inaltime (cm)
84.7
Latime (cm)
59.7
Adancime (cm)
59.9
Numar programe
12
Tip incarcare
Frontala
Capacitate de incarcare
8 Kg
Viteza de centrifugare
1400 rpm
Clasa energetica
Clasa A
Tip incastrare
Standard
Tensiune alimentare
220-230V
Utilizare
Rezidential
Consum apa/ciclu spalare
44 l
Tip panou de comanda
Mecanic, Digital
Programe spalare
AbsoluteWash 49min, Eco 40 60, Bumbac, Sintetice, Spălare delicată, Lână, 20 min 3 kg, Program abur, Imbrăcăminte de exterior, Igienă, Clătire, Centrifugare/evacuare
Lungime cablu
1.62
Material Cuva
Carboran
Nivel zgomot centrifugare
72 dB
Consum de energie/100 spalari
33 kWh
Durata program ECO
3:35 h
Functii de siguranta
Blocare acces copii
Functii si tehnologii
Wi Fi, Iluminare interioara, OkoMix, Opțiune suplimentară de clătire, Steam Refresh, PowerCare 30 °C, AbsoluteWash 49, ABSOLUTECARE®, Dispozitiv de protectie la preaplin cu senzor Aqua Control
Recomandat pentru familie cu
4 membri
Eficienta energetica centrifugare
Clasa B
Slim
Nu
Tip masina de spalat
Fara uscator
Durata program rapid
20 minute
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

AEG LFR93846UE, Masina de spalat rufe frontala , Wi-Fi, 8 kg, 1400rpm, Clasa A, Alba

AEG LFR93846UE - Programul AbsoluteWash 49 curăță hainele la 30°C în mai puțin de 1 oră. Filtrează apa, crescând astfel puterea de curățare a detergentului, ceea ce are ca rezultat îndepărtarea perfectă a petelor.* Consumă cu 30% mai puțină energie în timpul spălării.  

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
3.377,00 lei

Cu o capacitate impresionantă de 10kg și o viteză de centrifugare de 1400 rpm, această mașină face față cu ușurință nevoilor oricărei gospodării.

Tehnologia AI Wash optimizează automat setările de spălare în funcție de tipul și cantitatea de încărcătură, asigurând rezultate impecabile și economie de timp și energie.  

3.155,00 lei

Cu funcții avansate precum Eco Bubble, Bubble Soak, Steam și Airwash, această mașină de spalat cu uscator oferă o curățare eficientă și delicată pentru toate tipurile de haine, eliminând petele și bacteriile într-un mod sigur și delicat. Motorul Digital Inverter garantează o funcționare liniștită și eficientă în timpul ciclurilor de spălare și uscare, în timp ce viteză de centrifugare de 1400 rpm asigură că hainele tale sunt uscate rapid și uniform.

1.949,00 lei

Masina de spalat rufe Finlux FXN 910T dispune de un sistem de detectare la jumătate de sarcină. Dacă puneți mai puțin de jumătate din încărcătura maximă de rufe în mașina dvs., aceasta va seta automat funcția de jumătate de încărcare, indiferent de programul selectat. Aceasta înseamnă că programul selectat va dura mai puțin timp pentru a se finaliza și va folosi mai puțină apă și energie.  

1.155,00 lei

Mașina de spălat rufe Slim Arielli AWM-60118UU este perfectă pentru spațiile mai mici. Cu funcția de sterilizare și blocare a accesului pentru copii, asigură nu doar rufe curate, ci și siguranță în utilizare. Capacitatea de 6 kg și 1000 rpm permit spălarea eficientă a hainelor, iar clasa energetică E evidențiază eficiența sa energetică. Designul alb adaugă un plus de eleganță oricărui spațiu.  

2.399,00 lei

Optează pentru eficiență și performanță de top cu mașina de spălat rufe slim cu încărcare verticală Whirlpool TDLR 7231BS EU.

Cu o capacitate de 7 kg și o viteză de centrifugare de 1200 rpm, această mașină de spălat este ideală pentru spațiile mai restrânse sau pentru gospodăriile mici. Cu 14 programe de spălare, inclusiv Colours 15° și Hygiene 60°, poți spăla hainele în mod eficient și adaptat nevoilor tale specifice. Tehnologia Motor Inverter și funcția Al 6-lea Simț asigură performanțe superioare și economii de energie, oferindu-ți rezultate impecabile în fiecare ciclu de spălare.

1.299,00 lei

Crown CWM61000: Performanță Eficientă în Spălarea Rufelor Cu mașina de spălat rufe Crown CWM61000, poți să ai încredere în curățarea eficientă a hainelor tale. Cu o capacitate de 6 kg și 16 programe de spălare, aceasta se adaptează la orice tip de încărcare. Reglarea temperaturii, a vitezei de centrifugare și funcția de blocare pentru copii îți oferă control total. Clasa energetică E asigură eficiență în consumul de energie.  

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare