Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

GORENJE WNHEI74SAS, Masina de spalat rufe slim , Functie Adauga haine, SteamTech, 7 kg, 1400rpm, Clasa A, Alba

Brand:

Datorită noului motor Inverter PowerDrive, programelor optimizate și soluțiilor inteligente mașina de spălat slim Gorenje WNHEI74SAS are rezultate de spălare perfecte cu un consum foarte scăzut de energie

Citeste mai multShow less
1.999,00 lei
In stoc
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

197.34 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

GORENJE WNHEI74SAS, Masina de spalat rufe slim , Functie Adauga haine, SteamTech, 7 kg, 1400rpm, Clasa A, Alba

INVERTOR POWERDRIVE

Putere remarcabilă, eficiență mai ridicată
Motorul puternic nu are perii, ceea ce elimină tensiunea mecanică, frecarea sau uzura. Rezultatele sunt mai bune, se economisește mai multă energie, iar procesul de spălare este mult mai silențios. În plus, și durata de viață a dispozitivului este mai lungă.

Soluția pentru rufe frumos mirositoare


Acest program se asigură că interiorul mașinii de spălat rămâne perfect curat și steril, conferindu-le rufelor un miros plăcut. Spălarea cu detergent pudră la temperaturi scăzute poate crea condițiile ideale pentru dezvoltarea bacteriilor, ce le pot imprima rufelor dumneavoastră un miros urât. Funcția SterilTub se activează cu tamburul gol și elimină bacteriile din interiorul mașinii.
SterilTub Gorenje
ChildLock Gorenje

Siguranță pentru copii curioși


Panoul de control poate fi blocat prin apăsarea unei combinații speciale de taste, împiedicând copiii să utilizeze aparatul, atunci când nu sunteți în jur și făcând imposibilă modificarea setărilor.

Mai puține cute, mai puțină călcare

 
Tratamentul suplimentar cu abur la sfârșitul programului selectat va asigura că hainele dumneavoastră sunt mult mai fine. Tamburul este umplut cu abur care pătrunde în fiecare fibră pentru rufe mai moale, care cu greu necesită călcare.
SteamTech Gorenje
Motor invertor Gorenje

Motor puternic, dar silențios

 
Acest motor silențios, dar foarte eficient este conceput pentru a asigura o durată lungă de viață a mașinii dvs. de spălat, economisind energie cu fiecare ciclu.

Nu vă faceți griji pentru rufele uitate

 
Cu funcția AddClothes puteți întrerupe pur și simplu ciclul de spălare în fazele sale inițiale pentru a adăuga sau îndepărta rufe.
AddClothes Gorenje
Delay End Gorenje

Spălat la momentul potrivit

 
Programați în prealabil sfârșitul procesului de spălare și lăsați mașina de spălat să funcționeze oricând este mai convenabil, de exemplu când electricitatea este mai ieftină. Hainele vor fi spălate la nivelul setat anterior și gata pentru a fi uscate.

Rufele mereu mirositoare

 
Spălarea cu praf de spălat la temperaturi mai scăzute poate duce la condiții ideale pentru dezvoltarea bacteriilor care, la rândul lor, ar putea provoca un miros urât al rufelor dumneavoastră. Programul DrumClean va elimina orice bacterie din interiorul mașinii și va asigura că rufele dumneavoastră vor mirosi mereu proaspete.
Drum Clean Gorenje
SnowFlake drum Gorenje

Tratament blând pentru rufele tale

 
Datorită designului nostru unic al tamburului Snowflake, rufele dumneavoastră vor fi spălate și uscate ușor și eficient.

Economisirea banilor

 
Datorită noului motor Inverter PowerDrive, programelor optimizate și soluțiilor inteligente Mașina de spălat Gorenje pentru rezultate de spălare perfecte cu un consum foarte scăzut de energie.
Eficienta energetuca Gorenje
Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Culoare
Alb
Greutate (Kg)
59
Inaltime (cm)
85
Latime (cm)
59.5
Adancime (cm)
47
Numar programe
15
Tip incarcare
Frontala
Capacitate de incarcare
7 Kg
Viteza de centrifugare
1400 rpm
Clasa energetica
Clasa A
Tip incastrare
Standard
Tensiune alimentare
220-240V
Utilizare
Rezidential
Consum apa/ciclu spalare
42 l
Tip panou de comanda
Mecanic, Digital
Programe spalare
Bumbac, Sport, Lana, Mix, Spalare rapida, Haine pentru bebelusi, Rufe delicate, Eco intre 40° si 60°C, PerfectBlack, ECO 20⁰C, Lenjerie, AllergyCare, Stoarcere, SterilTub, Clatire / Centrifugare
Nivel zgomot centrifugare
76 dB
Consum de energie/100 spalari
45 kWh
Durata program ECO
3:16 h
Functii de siguranta
Blocare acces copii
Functii si tehnologii
Dozator detergent cu 3 compartimente, Senzor nivel apa, Prespalare, Adaugare rufe, Pornire intarziata, Viteza centrifugare variabila, Spalare cu apa rece 15°C
Recomandat pentru familie cu
4 membri
Eficienta energetica centrifugare
Clasa B
Slim
Da
Tip masina de spalat
Fara uscator
Durata program rapid
15 minute
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

GORENJE WNHEI74SAS, Masina de spalat rufe slim , Functie Adauga haine, SteamTech, 7 kg, 1400rpm, Clasa A, Alba

Datorită noului motor Inverter PowerDrive, programelor optimizate și soluțiilor inteligente mașina de spălat slim Gorenje WNHEI74SAS are rezultate de spălare perfecte cu un consum foarte scăzut de energie

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
1.199,00 lei

Masina de spalat rufe Electra EWM60001 este un partener eficient pentru curățarea hainelor tale. Cu o capacitate de 6 kg și 16 programe diverse, se adaptează nevoilor tale. Funcția de pornire întârziată îți oferă flexibilitate, iar viteza de centrifugare de 1000 rpm asigură uscarea rapidă. Clasa E de eficiență energetică promovează economia, în timp ce designul alb clasic se integrează perfect în orice spațiu.

1.999,00 lei

Descoperă practicitatea și eficiența cu masina de spalat rufe cu încărcare verticală TDLR 6040L EU/N. Tehnologia 6th Sense asigură adaptarea la nevoile tale, iar programul Baby se ocupă de delicatețea hainelor celor mici. Cu o capacitate de 6 kg, 1000 rpm și clasa energetică C, aceasta oferă performanțe fiabile într-un design alb versatil.  

3.299,00 lei

Cu tehnologia sa avansată ProSense, această mașină de spălat ajustează automat durata și consumul de apă și energie în funcție de încărcătură, asigurând un rezultat optim în fiecare ciclu de spălare. Funcția SoftPlus distribuie uniform balsamul de rufe în timpul clătirii, pentru un final delicat și catifelat.

Cu o capacitate de 7 kg și o viteză de centrifugare de 1200 rpm, această mașină de spălat este un partener de încredere în menținerea hainelor tale curate și proaspete, într-un design elegant alb.

1.999,00 lei

Descoperă practicitatea și eficiența cu masina de spalat rufe cu încărcare verticală TDLR 6040S EU/N. Tehnologia 6th Sense asigură adaptarea la nevoile tale, iar programul Baby se ocupă de delicatețea hainelor celor mici. Cu o capacitate de 6 kg, 1000 rpm și clasa energetică C, aceasta oferă performanțe fiabile într-un design alb versatil.  

3.199,00 lei

Tehnologia Eco Bubble™ curăță cu putere și în profunzime, chiar și la temperaturi mici. Detergentul se transformă în bule și pătrunde rapid în țesături, unde elimină murdăria, protejând culoarea și textura hainelor **. În plus, vă ajută să economisiți energie. Mai bine pentru mediu și pentru factură.  

3.999,00 lei

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare