Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Masina de spalat rufe Crown CWMD-6103BL, 6 kg, 1000 rpm, 16 programe

Brand:

Functiile Auto power off si blocarea de siguranta va ofera garantia unei utilizari lipsite de pericole, evitand accidentele nedorite. Panoul digital de comanda va ofera accesbilitate rapida si eficienta cat si un control mai rapid asupra tuturor actiunilor si a programelor modelului Crown CWMD-6103BL.

Citeste mai multShow less
1.163,90 lei
Momentan indisponibil
Anunta-ma cand este disponibil
Referinta:
CWMD-6103BL

Credit module TBI Bank 1.1.1

121.36 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Masina de spalat rufe Crown CWMD-6103BL, 6 kg, 1000 rpm, 16 programe

Culoarea clasica si design-ul placut al masinii de spalat Crown CWMD-6103BL va garanteaza ca ii veti gasii loc imediat in locuinta dumneavoastra.

Dimensiunile generoase permit masinii de spalat Crown CWMD-6103BL o incadrare rapida in spatiul mult dorit, iar deschiderea mai mare va ofera accesbilitate. Cele 16 programe va ofera o gama ampla pentru a seta chiar dumneavoastra programul optim, oferindu-va si control total asupra modului de spalare.

Functiile Auto power off si blocarea de siguranta va ofera garantia unei utilizari lipsite de pericole, evitand accidentele nedorite.

Panoul digital de comanda va ofera accesbilitate rapida si eficienta cat si un control mai rapid asupra tuturor actiunilor si a programelor modelului Crown CWMD-6103BL

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
CWMD-6103BL

Culoare
Alb
Greutate (Kg)
57
Nivel zgomot (dB)
74
Inaltime (cm)
85
Latime (cm)
60
Adancime (cm)
48.5
Eficienta energetica
Clasa A+++
Numar programe
16
Tip incarcare
Frontala
Capacitate de incarcare
6 Kg
Viteza de centrifugare
1000 rpm
Brand
Crown
Tip incastrare
Standard
Functii
Auto-curatare
Auto power off
Blocare acces copii
Blocare de siguranta
Functie evacuare
Consum anual energie
152 kWh
Tip panou de comanda
Digital
Programe spalare
Bumbac
Clatire + stoarcere
Delicate
Delicate/Matase
Mixt
Program sintetice
Spin/Pump
SterilTub
Material Cuva
Polipropilena
Consum mediu anual de apa
10560 l
Tip
Automata
Tip deschidere hublou
Dreapta
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Masina de spalat rufe Crown CWMD-6103BL, 6 kg, 1000 rpm, 16 programe

Functiile Auto power off si blocarea de siguranta va ofera garantia unei utilizari lipsite de pericole, evitand accidentele nedorite. Panoul digital de comanda va ofera accesbilitate rapida si eficienta cat si un control mai rapid asupra tuturor actiunilor si a programelor modelului Crown CWMD-6103BL.

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
1.449,00 lei

Masina de Spalat Rufe Frontala Snaige SNT-508 oferă performanțe excelente. Cu reglare de temperatură adaptabilă, se pot spăla cu grijă toate tipurile de țesături. Funcția de blocare pentru accesul copiilor adaugă un nivel suplimentar de siguranță. Cu 15 programe de spălare, inclusiv cele personalizate, și o viteză de centrifugare de 800 rpm, aceasta este alegerea perfectă pentru o spălare eficientă. Clasa de eficiență energetică D asigură un consum de energie echilibrat.  

4.599,00 lei

i-DOS - Obține eficiență maximă pentru îngrijirea rufelor, cu ajutorul sistemului de dozare automată i-DOS. Umple compartimentele pentru detergent și balsam o singură dată, iar senzorii i-DOS măsoară automat cantitatea precisă de detergent și apă necesare pentru fiecare încărcare, fără reumplere.Economisește astfel detergentul și previne clătirea inutilă.  

2.399,00 lei

Optează pentru eficiență și performanță de top cu mașina de spălat rufe slim cu încărcare verticală Whirlpool TDLR 7231BS EU.

Cu o capacitate de 7 kg și o viteză de centrifugare de 1200 rpm, această mașină de spălat este ideală pentru spațiile mai restrânse sau pentru gospodăriile mici. Cu 14 programe de spălare, inclusiv Colours 15° și Hygiene 60°, poți spăla hainele în mod eficient și adaptat nevoilor tale specifice. Tehnologia Motor Inverter și funcția Al 6-lea Simț asigură performanțe superioare și economii de energie, oferindu-ți rezultate impecabile în fiecare ciclu de spălare.

1.999,00 lei

Simplifică-ți rutina de spălare cu Mașina de spălat rufe Slim Indesit INNEX BWSE71295XWSVEE.

Cu o capacitate de 7 kg și o viteză de centrifugare de 1200 rpm, această mașină este ideală pentru spațiile mai mici. Funcția Push&Go permite pornirea rapidă a unui ciclu de spălare la o simplă apăsare de buton, economisind timp prețios.

2.799,00 lei

Masina de spalat rufe Electrolux EW6F349BSA redefinește experiența spălării. Cu un motor Inverter avansat, asigură eficiență energetică și durabilitate. Tehnologia SensiCare+ ajustează automat timpul și consumul de apă la cantitatea de rufe, garantând rezultate perfecte. Controlul touch oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat. Cu o capacitate de 9 kg și 1400 rpm, această masina spalat rufe aduce performanță superioară.  

5.355,00 lei

Experimentează revoluția în spălarea rufelor cu mașina de spălat AEG LFR73944QE. Cu funcții avansate precum ProSteam și AutoDose, aceasta aduce îngrijire superioară pentru țesături. Capacitatea de 9 kg, 1400 rpm și conectivitatea Wi-Fi asigură performanțe premium. Clasa energetică A subliniază eficiența sa. Descoperă inovația pentru hainele tale.  

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare