Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Masina de spalat rufe Hotpoint-Ariston NM11 846 WS A EU, Steam Hygiene, program Anti-pata, 8kg, 1400rpm, clasa A, Alba

Brand:

Mașina de spălat cu încărcare frontală Hotpoint are următoarele caracteristici: o capacitate extra-spațioasă, de 8,0 kg. Rating remarcabil de energie A. O viteză de centrifugare rapidă(eficientă din punct de vedere al resurselor) de 1400 rotații pe minut.  

Citeste mai multShow less
2.249,00 lei
In stoc
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

220.08 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Masina de spalat rufe Hotpoint-Ariston NM11 846 WS A EU, Steam Hygiene, program Anti-pata, 8kg, 1400rpm, clasa A, Alba

ACTIVE CARE TECHNOLOGY

Active Care Technology este un sistem modern de spălare care pre-amestecă în mod eficient apa și detergentul pentru a crea o spumă concetrată, care pătrunde mai bine adânc în țesături chiar și la o temperatură la fel de scăzută ca 20°C* pentru a îndepărta petele cele mai dificile, precum vinul , cafeaua, uleiul și sosul de roșii, păstrând hainele curate. *Obținut pe programul Anti-pată 20C° (testat pe bumbac), și opțiunea ActiveCare activată, și testată de Institutul Extern SSO (Italia) pe mai mult de 100 de tipuri de pete.

CLASĂ DE EFICIENȚĂ ENERGETICĂ A

Eficiență energetică de neegalat. Rezultatele impecabile și economiile maxime de energie sunt garantate datorită clasei A de energie.

PROGRAM ANTI-PATĂ

Economisește timp și obține rezultate excelente de spălare, cu programul Anti-pată, eliminând petele comune de zi cu zi, fără a fi nevoie de pre-tratare. *Obținut pe programul Anti-pată 40°C (testat pe bumbac) testat de Institutul Extern SSOG (Italia) pe mai mult de 100 de tipuri de pete

FUNCTIE STEAM HYGIENE

Protejează-i pe cei dragi: elimină până la 99,9% din viruși și bacterii* datorită Steam Hygiene, funcție eficientă chiar și împotriva virușilor. Cu această opțiune activată, aburul este injectat direct în tambur la finalul ciclului de spălare, la o temperatură de până la 80°C, timp de 20 de minute, astfel încât articolele de îmbrăcăminte vor fi igienizate - fără viruși și bacterii. *Testată independent de Intertek pe Protoparvovirus de tip 1, un virus reprezentativ, și pentru bacterii, de către Allergy UK, pe program dedicat bumbacului, la 60°C, cu opțiunea Steam Hygiene cu abur activată

REÎMPROSPĂTARE PRIN ABURI

Reîmprospătarea prin aburi este ciclul ideal pentru a vă regenera hainele, evitând spălarea inutilă (economisind timp, energie și apă).

OPȚIUNE STOP & ADĂUGAȚI

Se întâmplă de multe ori să porniți mașina de spălat și după câteva minute să realizați că uitați să adăugați un tricou sau blugii preferați. Cu opțiunea Stop & Adăugați, sunteți sigur că puteți adăuga orice articole de îmbrăcăminte uitate în timpul primelor minute de funcționare a ciclului *, fără a compromite performanța spălării. * până când simbolul "Stop & Adăugare" este aprins pe ecran, puteți adăuga articole de îmbrăcăminte

MOTOR INVERTER

Acest motor inverter, al mașinii de spălat Hotpoint, este proiectat pentru a asigura o performanță de lungă durată și pentru a îmbunătăți rezultatele finale.

WOOLMARK

Acțiune extrem de delicată pentru spălarea articolelor de îmbrăcăminte din lână, asigurând o curățare perfectă fără a vă face hainele să își piardă moliciunea originală. Acest ciclu a fost aprobat de compania Woolmark ca o spălare validă pentru a fi utilizată pe articole de îmbrăcăminte din lână purtând eticheta "spălare manuală".

RAPID | GREEN OPTION

Opțiunea intuitivă Rapid | Green* te ajută să personalizezi ciclul de spălare, oferindu-ți posibilitatea de a alege între mai puțin timp și economie de energie, cu doar un buton. Atingi o dată pentru Economisirea timpului și de două ori pentru Green. - Cu opțiunea Rapid: poți reduce timpul cu până la 50%** pentru a obține o spălare rapidă, menținând performanțe perfecte de spălare. - Cu opțiunea Green: poți reduce consumul de energie cu până la 20%**, ajutând la protejarea mediului în timp ce speli rufele. *Unele modele din gama Natis Active Care sunt echipate numai cu opțiunea Rapid **%va varia în funcție de încărcare și program selectat

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Culoare
Alb
Greutate (Kg)
68.8
Inaltime (cm)
85
Latime (cm)
59.5
Adancime (cm)
60.5
Numar programe
17
Tip incarcare
Frontala
Capacitate de incarcare
8 Kg
Viteza de centrifugare
1400 rpm
Clasa energetica
Clasa A
Tip incastrare
Standard
Tensiune alimentare
220-230V
Utilizare
Rezidential
Consum apa/ciclu spalare
48 l
Tip panou de comanda
Mecanic, Digital
Programe spalare
Sintetice, Lână ,Rapid 30 ', Delicate, Clătiți și stoarceți, Stoarcere si Evacuare, Reîmprospătare cu aburi, Anti alergie, Articole de pat & Baie, Bumbac, Eco Cotton, Tricouri, Albe, Mixte, Woolmark, Eco 40 60, 20°C
Nivel zgomot centrifugare
76 dB
Consum de energie/100 spalari
47 kWh
Durata program ECO
3:38 h
Functii si tehnologii
Îngrijire activă, Igienizare prin Aburi ,Rapid Eco, Stop & Adăugați, Schimbare ciclu spalare, Start intarziat, Modificare temperatura, Modificare viteza de centrifugare, Avertizare decalcifiere
Functii de siguranta
Blocare acces copii
Recomandat pentru familie cu
5 membri
Eficienta energetica centrifugare
Clasa B
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Masina de spalat rufe Hotpoint-Ariston NM11 846 WS A EU, Steam Hygiene, program Anti-pata, 8kg, 1400rpm, clasa A, Alba

Mașina de spălat cu încărcare frontală Hotpoint are următoarele caracteristici: o capacitate extra-spațioasă, de 8,0 kg. Rating remarcabil de energie A. O viteză de centrifugare rapidă(eficientă din punct de vedere al resurselor) de 1400 rotații pe minut.  

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
1.449,00 lei

Masina de Spalat Rufe Frontala Snaige SNT-508 oferă performanțe excelente. Cu reglare de temperatură adaptabilă, se pot spăla cu grijă toate tipurile de țesături. Funcția de blocare pentru accesul copiilor adaugă un nivel suplimentar de siguranță. Cu 15 programe de spălare, inclusiv cele personalizate, și o viteză de centrifugare de 800 rpm, aceasta este alegerea perfectă pentru o spălare eficientă. Clasa de eficiență energetică D asigură un consum de energie echilibrat.  

3.494,90 lei

Tehnologia ProSteam a masinii de spalat AEG L7FNE8S mentine hainele ca noi pentru o perioada indelungata, reducand considerabil cutele ce apar dupa fiecare spalare.

Reducand aparitia cutelor, atricolele vestimentare nu mai necesita tratament chimic sau calcare constanta, astfel asigurand durabilitatea si aspectul materialului pentru perioade de timp mai mari.

2.399,00 lei

Optează pentru eficiență și performanță de top cu mașina de spălat rufe slim cu încărcare verticală Whirlpool TDLR 7231BS EU.

Cu o capacitate de 7 kg și o viteză de centrifugare de 1200 rpm, această mașină de spălat este ideală pentru spațiile mai restrânse sau pentru gospodăriile mici. Cu 14 programe de spălare, inclusiv Colours 15° și Hygiene 60°, poți spăla hainele în mod eficient și adaptat nevoilor tale specifice. Tehnologia Motor Inverter și funcția Al 6-lea Simț asigură performanțe superioare și economii de energie, oferindu-ți rezultate impecabile în fiecare ciclu de spălare.

2.777,00 lei

Optează pentru eficiență și performanță de top cu mașina de spălat rufe slim cu încărcare verticală Whirlpool TTDLRBX 6252BS EU.

Cu o capacitate de 6 kg și o viteză de centrifugare de 1200 rpm, această mașină de spălat este ideală pentru spațiile mai restrânse sau pentru gospodăriile mici. Cu 14 programe de spălare, inclusiv Colours 15° și Hygiene 60°, poți spăla hainele în mod eficient și adaptat nevoilor tale specifice. Tehnologia Motor Inverter ZEN și funcția Al 6-lea Simț asigură performanțe superioare și economii de energie, oferindu-ți rezultate impecabile în fiecare ciclu de spălare.

1.949,00 lei

Masina de spalat rufe Finlux FXN 910T dispune de un sistem de detectare la jumătate de sarcină. Dacă puneți mai puțin de jumătate din încărcătura maximă de rufe în mașina dvs., aceasta va seta automat funcția de jumătate de încărcare, indiferent de programul selectat. Aceasta înseamnă că programul selectat va dura mai puțin timp pentru a se finaliza și va folosi mai puțină apă și energie.  

2.999,00 lei

Cu tehnologia avansată a 6-lea Simț, această mașină detectează automat greutatea și tipul de încărcătură, ajustând în mod inteligent setările pentru a obține cele mai bune rezultate de curățare și uscare. Motorul Inverter garantează o funcționare silențioasă și fiabilă pe termen lung, în timp ce viteză de centrifugare de 1600 rpm asigură că hainele tale sunt uscate rapid și uniform. Display-ul digital ușor de utilizat îți oferă control total asupra ciclurilor de spălare și uscare.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare