Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Masina de spalat rufe LG F2J3WN3WE, Slim, 6 Motion Direct Drive, BabyCare, Smart Diagnosis, 1200 rpm, 6.5 Kg, Clasa E, Alba

Brand:
2.394,00 lei
In stoc
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

233.28 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Masina de spalat rufe LG F2J3WN3WE, Slim, 6 Motion Direct Drive, BabyCare, Smart Diagnosis, 1200 rpm, 6.5 Kg, Clasa E, Alba

  • Blocare acces copii
  • 6 Motion DD™
  • Inverter Direct Drive 10 ani garanție
  • Smart Diagnosis™

SPĂLARE OPTIMĂ pentru țesături, cu 6 Motion DD

Selectați un program de spălare și tehnologia 6 Motion Direct Drive activează tamburul de spălare în direcții multiple, acordându-le țesăturilor îngrijirea adecvată, în timp ce rufele sunt spălate perfect.

MAI PUȚINE VIBRAȚII ȘI MAI PUȚIN ZGOMOT


Motorul cu acționare directă care antrenează mașinile de spălat rufe LG este extrem de fiabil și foarte silențios. Știm că acesta este unul dintre cele mai bune motoare dedicate mașinilor de spălat rufe, de aceea mașinile de spălat LG beneficiază de o garanție standard de 10 ani pentru motor și partile componente.

Smart Diagnosis™

Smart Diagnosis™ identifică ușor și rapid aproape orice problemă, care generează o diagnosticare în câteva secunde și oferă o soluție imediată.
*Capacitatea maximă recomandată pentru fiecare program de spălare poate fi diferită, consultați manualul producătorului pentru mai multe detalii.
Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Culoare
Alb
Greutate (Kg)
60 Kg
Inaltime (cm)
85
Latime (cm)
60
Adancime (cm)
44
Numar programe
10
Tip incarcare
Frontala
Capacitate de incarcare
6.5 Kg
Viteza de centrifugare
1200 rpm
Clasa energetica
Clasa E
Tip incastrare
Standard
Tensiune alimentare
220-230V
Utilizare
Rezidential
Consum apa/ciclu spalare
44 l
Tip panou de comanda
Mecanic,Digital
Programe spalare
Lana, Bumbac, Sintetice, Delicate, Clatire si centrifugare, Baby Care, Mix, Articole sportive, Rapid 30, Eco 40
Nivel zgomot centrifugare
74 dB
Nivel zgomot spalare
74 dB
Consum de energie/100 spalari
77 kWh
Durata program ECO
3:20 h
Functii de siguranta
Blocare acces copii
Functii si tehnologii
Prespalare, Viteza centrifugare variabila, Clatire intensiva, Cantarire automata, Pornire intarziata, Semnalizare finalizare program, Semnalizare eroare, Sistem electronic de control al balansului
Recomandat pentru familie cu
4 membri
Eficienta energetica centrifugare
Clasa B
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Masina de spalat rufe LG F2J3WN3WE, Slim, 6 Motion Direct Drive, BabyCare, Smart Diagnosis, 1200 rpm, 6.5 Kg, Clasa E, Alba

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
2.899,00 lei
8.999,00 lei

Descoperă eficiența maximă cu mașina de spălat cu uscător AEG LWR98165XE. Tehnologia SensiDry® și PreciseLoad+ asigură îngrijire delicată și eficientă. Cu capacitatea de 10 kg pentru spălare și 6 kg pentru uscare, precum și 1600 rpm, această mașină duală se integrează perfect în rutina ta zilnică. Clasa A/C subliniază performanța energetică superioară.  

1.999,00 lei

Descoperă practicitatea și eficiența cu masina de spalat rufe cu încărcare verticală TDLR 6040S EU/N. Tehnologia 6th Sense asigură adaptarea la nevoile tale, iar programul Baby se ocupă de delicatețea hainelor celor mici. Cu o capacitate de 6 kg, 1000 rpm și clasa energetică C, aceasta oferă performanțe fiabile într-un design alb versatil.  

2.799,00 lei

Cu o capacitate mare de 9 kg și tehnologia avansată a motorului OKOInverter, această mașină oferă performanță excepțională și eficiență energetică. Viteza de centrifugare de 1200 rpm asigură că hainele tale sunt uscate rapid și uniform. Funcția Soft Plus asigură o distribuție uniformă a detergentului, garantând o curățare optimă.

3.377,00 lei

Cu o capacitate impresionantă de 10kg și o viteză de centrifugare de 1400 rpm, această mașină face față cu ușurință nevoilor oricărei gospodării.

Tehnologia AI Wash optimizează automat setările de spălare în funcție de tipul și cantitatea de încărcătură, asigurând rezultate impecabile și economie de timp și energie.  

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare