Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Sharp ES-HFA6102WD, Masina de spalat rufe , Protectie la inundatie, Clasa D, 1000 Rpm, Alba

Brand:

Oferind printre cele mai mici consumuri energetice din piata, masina de spalat Sharp ES-HFA6102WD ajuta la economisirea banilor si la salvarea planetei, anumite modele fiind capabile sa determine nivelul optim de incarcare si dozarea detergentului.  

Citeste mai multShow less
1.599,90 lei 1.699,90 lei
In stoc
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

161.03 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Sharp ES-HFA6102WD, Masina de spalat rufe , Protectie la inundatie, Clasa D, 1000 Rpm, Alba

Clatire suplimentara anti-alergica

Prin realizarea unei clatiri aditionale cu apa fierbinte la sfarsitul ciclului, rezidurile de sapun care ii pot afecata pe cei cu pielea sensibila sunt elimintae. Pentru ca hainele proaspat spalate trebuie sa fie moi si pufoase, nu aspre.

Clatire suplimentara SHARP
Protectie spuma SHARP Foam Protect

Prea multa spuma in masina de spalat poate preveni spalarea corecta a hainelor. Sistemul de protectie impotriva spumei va asigura ca aceste bule nu devin o problema.

Overflow Protect

Cu protectia impotriva scurgerii de apa, in cazul unei probleme de alimentare cu apa, pompa de evacuare este activata automat.

Protectie la inundatie SHARP
Sistem de control al stabilitatii SHARP Sistem de control al stabilitatii

Sistemul de control redristibuie inteligent continutul tamburului pentru a asigura o spalare uniforma, prevenind si uzura masinii de spalat.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Culoare
Alb
Greutate (Kg)
60.5
Inaltime (cm)
84.5
Latime (cm)
59.7
Adancime (cm)
41.6
Numar programe
15
Tip incarcare
Frontala
Capacitate de incarcare
6 Kg
Viteza de centrifugare
1000 rpm
Clasa energetica
Clasa D
Tip incastrare
Standard
Tensiune alimentare
220-230V
Consum anual energie
151 kWh
Utilizare
Rezidential
Consum apa/ciclu spalare
43 l
Tip panou de comanda
Mecanic, Digital
Programe spalare
Bumbac, Prespalare Bumbac, Bumbac 60°C, Eco 40 60, Bumbac 20°C, Sintetice, Lână, Clătire, Centrifugare, Spalare manuala, Colorate 40, Mix, Camasi, Rapid 60', Rapid 15'
Material Cuva
Inox
Tip deschidere hublou
Dreapta
Nivel zgomot centrifugare
76 dB
Consum de energie/100 spalari
65 kWh
Durata program ECO
3:00 h
Functii de siguranta
Blocare acces copii
Functii si tehnologii
Centrifugare variabila, Antisifonare, Clatire suplimentara impotriva alergenilor, Usa cu deschidere larga, Picioare reglabile, Start/Pause, Quick Wash Duration, Sistem Eco
Recomandat pentru familie cu
3 membri
Eficienta energetica centrifugare
C
Slim
Da
Tip masina de spalat
Fara uscator
Durata program rapid
15 minute
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Sharp ES-HFA6102WD, Masina de spalat rufe , Protectie la inundatie, Clasa D, 1000 Rpm, Alba

Oferind printre cele mai mici consumuri energetice din piata, masina de spalat Sharp ES-HFA6102WD ajuta la economisirea banilor si la salvarea planetei, anumite modele fiind capabile sa determine nivelul optim de incarcare si dozarea detergentului.  

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
1.900,00 lei

Cu o capacitate generoasă de 8 kg și o viteză de centrifugare de 1400 rpm, această mașină este ideală pentru gospodăriile active.

Funcțiile Fast Cycles îți permit să speli hainele rapid și eficient, economisind timp prețios pentru alte activități importante. Motorul Inverter asigură o funcționare liniștită și eficientă din punct de vedere al consumului de energie, contribuind la reducerea facturilor lunare.

5.355,00 lei

Experimentează revoluția în spălarea rufelor cu mașina de spălat AEG LFR73944QE. Cu funcții avansate precum ProSteam și AutoDose, aceasta aduce îngrijire superioară pentru țesături. Capacitatea de 9 kg, 1400 rpm și conectivitatea Wi-Fi asigură performanțe premium. Clasa energetică A subliniază eficiența sa. Descoperă inovația pentru hainele tale.  

3.999,00 lei
1.999,00 lei

Simplifică-ți rutina de spălare cu Mașina de spălat rufe Slim Indesit INNEX BWSE71295XWSVEE.

Cu o capacitate de 7 kg și o viteză de centrifugare de 1200 rpm, această mașină este ideală pentru spațiile mai mici. Funcția Push&Go permite pornirea rapidă a unui ciclu de spălare la o simplă apăsare de buton, economisind timp prețios.

3.299,00 lei

Cu tehnologia sa avansată ProSense, această mașină de spălat ajustează automat durata și consumul de apă și energie în funcție de încărcătură, asigurând un rezultat optim în fiecare ciclu de spălare. Funcția SoftPlus distribuie uniform balsamul de rufe în timpul clătirii, pentru un final delicat și catifelat.

Cu o capacitate de 7 kg și o viteză de centrifugare de 1200 rpm, această mașină de spălat este un partener de încredere în menținerea hainelor tale curate și proaspete, într-un design elegant alb.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare