Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

SHARP ES-HFB912AWC, Masina de spalat rufe , Reglare temperatura, Program antialergic, 9 kg, 1200 rpm, Clasa C, Alba

Brand:
1.888,00 lei
Momentan indisponibil
Anunta-ma cand este disponibil
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

187.24 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

SHARP ES-HFB912AWC, Masina de spalat rufe , Reglare temperatura, Program antialergic, 9 kg, 1200 rpm, Clasa C, Alba

Motor avansat cu invertor

Eficiența superioară, nivelurile reduse de zgomot și o durată de viață mai lungă sunt toate oferite cu motorul cu invertor avansat, făcând spălarea rufelor mai degrabă o plăcere decât o corvoadă.
garantie motor inverter SHARP
Protectie la spuma SHARP Protecție la spumă

Prea multă spumă în mașina de spălat poate împiedica curățarea corectă a hainelor, sistemul de protecție anti spumă se asigură că acele bule nu devin o problemă.
Program Antialergic

Aprobat de Allergy UK, acest program special elimină alergenii și bacteriile selectate din spălare, având grijă atât de hainele dumneavoastră, cât și de familia dumneavoastră.
 
Program antialergic SHARP
Display LED SHARP Display LED

Conceput pentru a vă menține la curent cu progresul rufelor, permițându-vă să vă continuați ziua știind exact când totul va fi curat și proaspăt.
Protecție la inundatie

Accidentele au loc în casă, dar cu protecția la supraîncărcare scopul este de a menține impactul la minimum. În cazul unei probleme de alimentare cu apă, pompa de scurgere este activată automat.
Protectie la inundatie SHARP
Sistem de control al stabi;itatii SHARP Sistem de control al stabilitatii

O spălare neuniformă poate cauza deteriorarea tamburului mașinii dumneavoastră. Sistemul de control al stabilitatii redistribuie inteligent conținutul tamburului pentru a asigura o spălare uniformă și fără deteriorare a mașinii.
Cabinet Wave

Carcasa special concepută crește rigiditatea mașinii și, în acest proces, reduce nivelul de zgomot.
Panourile laterale special proiectate cu un design in forma de valuri imbunatatesc stabilitatea si reduc nivelul zgomotului ambiental
Wave Cabinet SHARP
Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Greutate (Kg)
71.5
Inaltime (cm)
84.5
Latime (cm)
59.7
Adancime (cm)
58.2
Numar programe
15
Tip incarcare
Frontala
Capacitate de incarcare
9 Kg
Viteza de centrifugare
1200 rpm
Clasa energetica
Clasa C
Tip incastrare
Standard
Tensiune alimentare
220-240 V
Utilizare
Rezidential
Consum apa/ciclu spalare
50 l
Tip panou de comanda
Mecanic, Digital
Programe spalare
Bumbac, Prespălare bumbac, Bumbac 60°C, Bumbac 20°C, Eco 40 60, Lână, Clătire, Antialergic, Centrifugare, Spalare manuala, Sintetice, Mix, Bluze / Cămăși, Rapid 60', Rapid 15'
Material Cuva
Inox
Nivel zgomot centrifugare
75 dB
Consum de energie/100 spalari
66 kWh
Durata program ECO
3:48 h
Functii de siguranta
Blocare acces copii
Functii si tehnologii
Temperatura reglabila, Centrifugare reglabila, Protectie spuma, Protectie la inundatii, Sistem de control al stabilitatii, Sistem detectare defectiuni, Clacare usoara, Picioare reglabile, Sistem ecologic, Compartiment detergent lichid
Recomandat pentru familie cu
4 membri
Eficienta energetica centrifugare
Clasa B
Slim
Nu
Tip masina de spalat
Fara uscator
Durata program rapid
15 minute
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

SHARP ES-HFB912AWC, Masina de spalat rufe , Reglare temperatura, Program antialergic, 9 kg, 1200 rpm, Clasa C, Alba

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
2.885,00 lei

Cu o capacitate de spălare de 10 kg și o capacitate de uscare de 6 kg, această mașină este ideală pentru familii numeroase sau pentru cei care doresc să economisească timp și spațiu. Funcția QuickWash 15' îți permite să speli rapid și eficient hainele ușor murdare, economisind timp prețios. Cu o viteză de centrifugare de 1400 rpm, hainele tale vor fi uscate mai repede.

3.377,00 lei

Cu o capacitate impresionantă de 10kg și o viteză de centrifugare de 1400 rpm, această mașină face față cu ușurință nevoilor oricărei gospodării.

Tehnologia AI Wash optimizează automat setările de spălare în funcție de tipul și cantitatea de încărcătură, asigurând rezultate impecabile și economie de timp și energie.  

3.155,00 lei

Cu funcții avansate precum Eco Bubble, Bubble Soak, Steam și Airwash, această mașină de spalat cu uscator oferă o curățare eficientă și delicată pentru toate tipurile de haine, eliminând petele și bacteriile într-un mod sigur și delicat. Motorul Digital Inverter garantează o funcționare liniștită și eficientă în timpul ciclurilor de spălare și uscare, în timp ce viteză de centrifugare de 1400 rpm asigură că hainele tale sunt uscate rapid și uniform.

1.449,00 lei

Masina de Spalat Rufe Frontala Snaige SNT-508 oferă performanțe excelente. Cu reglare de temperatură adaptabilă, se pot spăla cu grijă toate tipurile de țesături. Funcția de blocare pentru accesul copiilor adaugă un nivel suplimentar de siguranță. Cu 15 programe de spălare, inclusiv cele personalizate, și o viteză de centrifugare de 800 rpm, aceasta este alegerea perfectă pentru o spălare eficientă. Clasa de eficiență energetică D asigură un consum de energie echilibrat.  

3.299,00 lei

Cu tehnologia sa avansată ProSense, această mașină de spălat ajustează automat durata și consumul de apă și energie în funcție de încărcătură, asigurând un rezultat optim în fiecare ciclu de spălare. Funcția SoftPlus distribuie uniform balsamul de rufe în timpul clătirii, pentru un final delicat și catifelat.

Cu o capacitate de 7 kg și o viteză de centrifugare de 1200 rpm, această mașină de spălat este un partener de încredere în menținerea hainelor tale curate și proaspete, într-un design elegant alb.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare