Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Mașină de spălat vase Bosch SMS4HVI00E 60 cm, 14 seturi, Clasa D, 6 programe, Al 3-lea sertar, Extra Dry, Home Connect, Inox

Brand:

Descoperă eficiența și versatilitatea cu mașina de spălat vase Bosch SMS4HVI00E. Dotată cu un al 3-lea sertar și funcții utile precum Extra Dry, această mașină de spălat vase oferă spațiu și flexibilitate maximă pentru toate vasele tale. Cu 6 programe de spălare și finisajul elegant din inox anti-amprentă, acest aparat adaugă un plus de eleganță și performanță fiecărei bucătării.

Citeste mai multShow less
3.499,00 lei
Livrare in 4-8 zile
Referinta:
SMS4HVI00E

Credit module TBI Bank 1.1.1

333.81 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Mașină de spălat vase Bosch SMS4HVI00E 60 cm, 14 seturi, Clasa D, 6 programe, Al 3-lea sertar, Extra Dry, Home Connect, Inox anti-amprenta


Mașină de spălat vase Bosch SMS4HVI00E 60 cm
Cu o capacitate impresionantă de 14 seturi și tehnologia avansată Home Connect, mașina de spălat vase Bosch SMS4HVI00E îți oferă controlul complet asupra procesului de curățare, direct de pe telefonul tău inteligent. Finisajul elegant din inox anti-amprentă completează designul său sofisticat, oferindu-ți o soluție de înaltă calitate pentru bucătăria ta modernă.

Masina de spalat vase independenta BOSCH SMS4HVI00E


Coșurile VarioFlex şi sertarul Vario

Sistemul de coșuri VarioFlex reprezintă flexibilitate și comoditate la standardele cele mai înalte pentru manipularea coșurilor. Acest lucru este asigurat de opt elemente flexibile în coșul superior (suport pentru pahare, elemente pliabile și rafturi). Datorită elementelor flexibile roșii, puteți vedea imediat unde și cum puteți regla coșurile flexibile la tipul de vaselă. Coșul inferior oferă chiar și nouă elemente mobile. Rafturile pliabile oferă protecție și stabilitate suplimentară prin capetele rotunjite. Și, datorită mânerelor din oțel inoxidabil, totul este accesibil în mod convenabil și rapid.


Rackmatic triplu

Datorită sistemului Rackmatic triplu, înălțimea coșului superior poate fi ajustată cu până la 5 cm. Și poți face acest lucru când este complet încărcat. Acest lucru înseamnă chiar mai multe opțiuni de ajustare și flexibilitate maximă.


Extra Dry

Vasele din plastic curățate în maşinile de spălat vase rămân deseori ude după finalizarea spălării. Din acest motiv, maşinile de spălat Bosch oferă opțiunea ExtraDry. Această opțiune măreşte temperatura în timpul clătirii finale şi extinde durata de uscare. Astfel, chiar şi vasele din plastic precum biberoanele sau vasele pentru picnic ies perfect curate şi uscate complet.
 
Masina de spalat vase independenta BOSCH SMS4HVI00E

 


Silence on demand

Uneori acasă ai nevoie de un mediu de lucru mai silențios pentru a te putea concentra pe responsabilitățile tale zilnice. Funcția Silence on demand ( la cerere) poate fi activată cu ajutorul aplicației Home Connect, oricând este necesar. Reduce zgomotul la minimum cu până la 30 de minute în orice moment, cu o pauză activă, în timp ce mașina de spălat vase încă funcționează. Cu funcția Silence on demand te poti concentra pe ce contează mai mult.


Program Silence

Programul Silence este cea mai silențioasă modalitate de utilizare a mașinii de spălat vase. Prin activarea sa, se reduce automat zgomotul mașinii de spălat vase la niveluri minime posibile. Aceasta se realizează prin programul Eco 50°C adaptat special cu o presiune de pulverizare redusă și faze de spălare extinse.


VoiceControl

Datorită parteneriatului cu Amazon Alexa, mașina de spălat vase poate fi controlată și prin voce. Află dacă abilitatea relevantă „Home Connect” din aplicația Alexa este disponibilă pentru țara și limba ta de utilizare. Activează abilitatea respectivă pentru a stabili conexiunea între Amazon Alexa și aparatul electrocasnic de acasă.


Mașina de spălat vase care ține socoteala pentru tine.

Caracteristica Tab-Count din aplicația Home Connect urmărește consumul și te informează prin notificare push atunci când mai ai doar cinci tablete de la ultima cumpărare. Printr-un link direct, poți comanda un nou pachet.

Mașina de spălat vase care te ține tot timpul la curent.

Home Connect îți ia asta de pe cap și te ajută să-ți folosești timpul în mod mai productiv. Dacă dorești, pot fi transmise notificări push de la mașina ta de spălat vase către dispozitivul tău mobil, care să te informeze în mod convenabil care este starea programului curent al mașinii de spălat vase, precum și alte informații utile.


Funcția Favorit

Profită la la maxim de mașina de spălat vase conectată, simplificându-ți viața de zi cu zi. Cu funcția Favorit, puteți seta pur și simplu programele și opțiunile cele mai utilizate ca și combinație preferată. Setarea programată poate fi accesată prin aplicația Home Connect sau direct din display cu un singur pas. Combină, spre exemplu, opțiunea Extra Dry cu programul Eco 50° și pornește mașina de spălat vase cu o singură atingere. Setări personalizate ce îți curăță vasele cu o singură atingere.

Descarcă programe

Când folosești mașina de spălat vase, se întâmplă uneori ca programele de spălare a vaselor să nu se potrivească perfect nevoilor tale individuale. Mașinile de spălat vase Bosch cu opțiunea de descărcare a programelor îți oferă posibilitatea de a descărca un program suplimentar prin intermediul aplicației Home Connect.Descărcarea unui program asigură rezultate perfecte de spălare a vaselor cu ajutorul programelor care se potrivesc nevoilor tale specifice.
  


AquaStop

Protecția împotriva inundațiilor este esențială pentru mașinile de spălat vase. Sistemul  nostru AquaStop oferă protecție împotriva inundațiilor. Atunci când senzorul detectează o scurgere, mașina de spălat vase oprește automat funcționarea și pompează apa printr-un furtun cu pereți dubli. Sistemul AquaStop te protejează împotriva daunelor provocate de apă și are garanție pe toată durata de viață a mașinii de spălat vase .


Tehnologie ActiveWater

Această tehnologie inovatoare de spălare, maximizează eficiența și contribuie la protecția mediului prin consum redus de apă și energie, oferind rezultate excelente de curățare. Apa și energia sunt economisite prin distribuirea precisă a apei, tehnologia optimizată de filtrare, încălzirea mai rapidă și performanțele mai ridicate ale pompei pentru creșterea circulației apei.


EcoSilence Drive

Pentru a crește eficiența procesului de spălare am dezvoltat motorul economic EcoSilence Drive. Acesta este excepțional de silențios, eficient și garantează un consum redus de electricitate. EcoSilence Drive funcționează fără perii, este ultra-silențios și cele mai bune rezultate sunt garantate automat.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
SMS4HVI00E

Culoare
Inox
Greutate (Kg)
50.4
Nivel zgomot (dB)
46
Inaltime (cm)
84.5
Latime (cm)
60
Adancime (cm)
60
Numar programe
6
Putere (W)
2400
Tip incastrare
Standard
Tensiune alimentare
220~240V/50Hz
Utilizare
Rezidential
Consum apa/ciclu spalare
9 l
Tip panou de comanda
Digital
Lungime cablu
1.75 m.l.
Lungime furtun
1.65 m.l.
Durata program ECO
4:30 h
Functii si tehnologii
Home Connect, ExtraDry, Half Load, SpeedPerfect+, Machine Care, AquaStop, Cosuri VarioFlex si sertar Vario pentru tacamuri, Sistem Rackmatic triplu, Heat exchanger, DosageAssist, EcoSilence Drive, Detergent Automation, 5 niveluri de pulverizare apa
Consum de energie/100 cicluri (Spalare/Uscare)
85 kWh
Capacitate de incarcare (seturi)
14
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE
Clasa D
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Mașină de spălat vase Bosch SMS4HVI00E 60 cm, 14 seturi, Clasa D, 6 programe, Al 3-lea sertar, Extra Dry, Home Connect, Inox

Descoperă eficiența și versatilitatea cu mașina de spălat vase Bosch SMS4HVI00E. Dotată cu un al 3-lea sertar și funcții utile precum Extra Dry, această mașină de spălat vase oferă spațiu și flexibilitate maximă pentru toate vasele tale. Cu 6 programe de spălare și finisajul elegant din inox anti-amprentă, acest aparat adaugă un plus de eleganță și performanță fiecărei bucătării.

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
1.399,00 lei

Cu mașina de spălat vase compactă Arielli ADW6-3602HN, gătește, servește și relaxează-te fără nicio grijă. Cu 6 programe de spălare și o capacitate de 6 seturi, acest dispozitiv inteligent face munca pentru tine. Poți seta un start întârziat pentru a corespunde programului tău zilnic și te vei bucura de funcția de autocurățare care menține mașina în formă perfectă. Cu un design elegant în argintiu, Arielli ADW6-3602HN se potrivește oricărei bucătării.  

3.299,00 lei

Bosch SMV4HVX00E - Programul Silence este cea mai silențioasă modalitate de utilizare a mașinii de spălat vase. Prin activarea sa, se reduce automat zgomotul mașinii de spălat vase la niveluri minime posibile. Aceasta se realizează prin programul Eco 50°C adaptat special cu o presiune de pulverizare redusă și faze de spălare extinse.

3.499,00 lei

Experimentează un nivel superior de curățenie și eficiență cu mașina de spălat vase slim GlassCare AEG FFB73527ZM. Cu o lățime compactă de 45 de cm și capacitatea de a gestiona până la 10 seturi, această mașină de spălat vase este dotată cu un motor Inverter și tehnologii avansate precum Pro Clean și AirDry pentru rezultate impecabile. Finisajul elegant din inox completează designul său sofisticat, oferindu-ți o soluție perfectă pentru bucătăria ta modernă.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare