Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Masina de spalat vase incorporabila MaxiSpace Whirlpool W8I HP42 L, Capacitate 14 seturi, 10 programe, Clasa C, NEAGRA

Brand:

Masina de spalat vase incorporabila MaxiSpace Whirlpool W8I HP42 L cu o capacitate de 14 seturi, 10 programe, SpaceClean, si al 6-lea Simt, face parte din gama premium de mașini de spălat vase Whirlpool. Tehnologia inovativa, iti asigura o performanta de spalare extra silentioasa.

Citeste mai multShow less
3.399,00 lei
Livrare in 4-8 zile
Referinta:
W8I HP42 L

Credit module TBI Bank 1.1.1

324.71 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Masina de spalat vase incorporabila MaxiSpace Whirlpool W8I HP42 L, Capacitate 14 seturi, 10 programe, SpaceClean, Al 6-lea Simt, Clasa C, NEAGRA

MaxiSpace Tub

Gama premium de mașini de spălat vase Whirlpool

Aceleași dimensiuni, dar cu mai mult spațiu în interior, datorită versatilității cuvei MaxiSpace. Cu +10%* spațiu suplimentar pentru organizarea vaselor tale: poți așeza în același timp vase de gătire de până la 19 cm pe raftul superior și de până la 32 cm** pe raftul inferior.
Eficiență mai mare, consum de apă mai mic și fără vase rămase în chiuvetă.

Masina de spalat vase incorporabile Whirlpool W8I HP42 L


SpaceClean Rack

Al treilea raft SpaceClean cu jeturi de apă integrate

Raftul SpaceClean* a fost conceput pentru căni, boluri și chiar pahare de până la 13 cm, maximizând spațiul raftului din mijloc. Datorită jeturilor de apă integrate, care creează o zonă suplimentară de spălare, raftul SpaceClean asigură performanțe remarcabile de curățare; fiecare articol fiind curățat cu precizie.

Masina de spalat vase incorporabile Whirlpool W8I HP42 L


NaturalDry

Rezultate remarcabile la uscare și economii semnificative de energie electrică.

NaturalDry este un sistem automat de deschidere a ușii după finalizarea ciclului de spălare, special conceput pentru a oferi o uscare mai bună şi mai naturală. Asigură rezultate optime și eficiență energetică mai mare: performanță de uscare optimizată cu pană la +70% și consum de energie mai mic cu până la -15%*.

Masina de spalat vase incorporabile Whirlpool W8I HP42 L


6TH SENSE Technology

Inteligența din spatele rezultatelor remarcabile și a economiilor de resurse.

Datorită Tehnologiei AL 6-LEA SIMȚ, senzorii maşinii de spălat vase vor detecta dimensiunea încărcăturii şi gradul de murdărie a vaselor pentru a adapta în consecinţă temperatura, durata şi puterea ciclului de spălare, asigurând ecomonii semnificative de resurse.

Masina de spalat vase incorporabile Whirlpool W8I HP42 L

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
W8I HP42 L

Greutate (Kg)
35.5
Inaltime (cm)
82
Latime (cm)
59.8
Adancime (cm)
55.5
Numar programe
10
Tip incastrare
Incorporabil
Tensiune alimentare
220-240V
Utilizare
Rezidential
Consum apa/ciclu spalare
9.5 l
Tip panou de comanda
Electronic
Lungime cablu
1.3 m.l
Tip
Total Incorporabila
Lungime furtun
Alimentare: 1.55 m.l., Evacuare: 1.5 m.l.
Functii si tehnologii
Eco Programme ,Glass, Pre Wash ,Intensive 65°, Self Clean, Silent, Availability of short program, Sanitizing, Rapid, Optiunea Pornire intarziata: Continuu
Slim
Nu
Pornire programabila
24 h
Consum de energie/100 cicluri (Spalare/Uscare)
75 kWh
Capacitate de incarcare (seturi)
14
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE
Clasa C
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Masina de spalat vase incorporabila MaxiSpace Whirlpool W8I HP42 L, Capacitate 14 seturi, 10 programe, Clasa C, NEAGRA

Masina de spalat vase incorporabila MaxiSpace Whirlpool W8I HP42 L cu o capacitate de 14 seturi, 10 programe, SpaceClean, si al 6-lea Simt, face parte din gama premium de mașini de spălat vase Whirlpool. Tehnologia inovativa, iti asigura o performanta de spalare extra silentioasa.

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
3.499,00 lei

Experimentează un nivel superior de curățenie și eficiență cu mașina de spălat vase slim GlassCare AEG FFB73527ZM. Cu o lățime compactă de 45 de cm și capacitatea de a gestiona până la 10 seturi, această mașină de spălat vase este dotată cu un motor Inverter și tehnologii avansate precum Pro Clean și AirDry pentru rezultate impecabile. Finisajul elegant din inox completează designul său sofisticat, oferindu-ți o soluție perfectă pentru bucătăria ta modernă.

3.299,00 lei

Bosch SMV4HVX00E - Programul Silence este cea mai silențioasă modalitate de utilizare a mașinii de spălat vase. Prin activarea sa, se reduce automat zgomotul mașinii de spălat vase la niveluri minime posibile. Aceasta se realizează prin programul Eco 50°C adaptat special cu o presiune de pulverizare redusă și faze de spălare extinse.

1.360,00 lei

Cu mașina de spălat vase compactă Arielli ADW6-3602HN, gătește, servește și relaxează-te fără nicio grijă. Cu 6 programe de spălare și o capacitate de 6 seturi, acest dispozitiv inteligent face munca pentru tine. Poți seta un start întârziat pentru a corespunde programului tău zilnic și te vei bucura de funcția de autocurățare care menține mașina în formă perfectă. Cu un design elegant în argintiu, Arielli ADW6-3602HN se potrivește oricărei bucătării.  

2.699,00 lei

Bosch SPV2IKX10E - Programul Silence este cea mai silențioasă modalitate de utilizare a mașinii de spălat vase. Prin activarea sa, se reduce automat zgomotul mașinii de spălat vase la niveluri minime posibile. Aceasta se realizează prin programul Eco adaptat special cu o presiune de pulverizare redusă și faze de spălare extinse.

2.799,00 lei

Descoperă puterea și inteligența într-un design compact cu mașina de spălat vase slim Whirlpool WSFO3O34PFX. Cu funcții avansate precum Self Clean și Al 6-lea Simț, această mașină de spălat vase garantează rezultate impecabile de curățare, fără efort suplimentar din partea ta. Finisajul din inox adaugă un aspect modern și elegant, completând perfect orice bucătărie contemporană.

1.399,00 lei

Vrei ajutorul perfect în bucătărie care să aibă grijă de curățenia vaselor tale fără să ocupe mult spațiu?

Mașina de spălat vase Finlux WQP6 WHITE este exact ceea ce aveți nevoie. Acest aparat compact și elegant este ideal pentru bucătăriile mai mici sau spațiile în care utilizarea eficientă a spațiului este importantă.  

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare