Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Kit montare verticala cu placa telescopica pentru uscatoarele Bosch WTY, WTW, WTB, WTM

Brand:
449,00 lei
In stoc
Referinta:
WTZ11400

Credit module TBI Bank 1.1.1

49.49 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Kit montare verticala cu placa telescopica pentru uscatoarele Bosch WTY, WTW, WTB, WTM

Kit montare verticala cu placa telescopica pentru uscatoarele Bosch banner
Compatibil cu modelele din seriile: 

  • WTY
  • WTW
  • WTB
  • WTM


Kit montare uscator rapid și ușor de instalat

Stabilizează uscătorul de rufe deasupra mașinii de spălat în deplină siguranță.

Include raft util extensibil pentru încărcare și descărcare. Soluție elegantă care economisește spațiu.
Acest raft sustine pana la 16 kg. Cosul cu rufe umede nu va fi o problema.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
WTZ11400

Culoare
Alb
Greutate (Kg)
4.464
Inaltime (cm)
4.2
Latime (cm)
59.6
Adancime (cm)
57.4
Tip incastrare
Standard
Utilizare
Uscator de rufe
Slim
Da
Alte caracteristici
Montare uscator de rufe Bosch pe masina de spalat rufe Bosch
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Kit montare verticala cu placa telescopica pentru uscatoarele Bosch WTY, WTW, WTB, WTM

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
5.355,00 lei

Experimentează revoluția în spălarea rufelor cu mașina de spălat AEG LFR73944QE. Cu funcții avansate precum ProSteam și AutoDose, aceasta aduce îngrijire superioară pentru țesături. Capacitatea de 9 kg, 1400 rpm și conectivitatea Wi-Fi asigură performanțe premium. Clasa energetică A subliniază eficiența sa. Descoperă inovația pentru hainele tale.  

1.999,00 lei

Descoperă practicitatea și eficiența cu masina de spalat rufe cu încărcare verticală TDLR 6040L EU/N. Tehnologia 6th Sense asigură adaptarea la nevoile tale, iar programul Baby se ocupă de delicatețea hainelor celor mici. Cu o capacitate de 6 kg, 1000 rpm și clasa energetică C, aceasta oferă performanțe fiabile într-un design alb versatil.  

1.449,00 lei

Masina de Spalat Rufe Frontala Snaige SNT-508 oferă performanțe excelente. Cu reglare de temperatură adaptabilă, se pot spăla cu grijă toate tipurile de țesături. Funcția de blocare pentru accesul copiilor adaugă un nivel suplimentar de siguranță. Cu 15 programe de spălare, inclusiv cele personalizate, și o viteză de centrifugare de 800 rpm, aceasta este alegerea perfectă pentru o spălare eficientă. Clasa de eficiență energetică D asigură un consum de energie echilibrat.  

3.494,90 lei

Tehnologia ProSteam a masinii de spalat AEG L7FNE8S mentine hainele ca noi pentru o perioada indelungata, reducand considerabil cutele ce apar dupa fiecare spalare.

Reducand aparitia cutelor, atricolele vestimentare nu mai necesita tratament chimic sau calcare constanta, astfel asigurand durabilitatea si aspectul materialului pentru perioade de timp mai mari.

6.449,00 lei

Mașina de spălat și uscător AEG LWR73164Q este o mașină de spălat 3 în 1 care foloseste tehnologii moderne de spălare si uscare. Tehnologia ProSteam® folosește cu 96% mai puțină apă și este mai blândă decat programele traditionale de spălare, astfel încât hainele dumneavoastră rămân în stare bună mai mult timp.  

5.999,00 lei

SPĂLAȚI ȘI USCAȚI ÎNTR-UN SINGUR CICLU. SAU PUR ȘI SIMPLU ÎMPROSPĂTAȚI CU ABUR - Mașina de spălat cu uscător ProSteam® 7000 este o mașină de spălat 3-în-1, care simplifică procesul de spălare a rufelor prin programe de spălare, uscare și abur. Aburul folosește cu 96% mai puțină apă* și este mai delicat decât spălarea, protejând hainele pentru ca acestea să reziste mai mult timp.  

4.599,00 lei

i-DOS - Obține eficiență maximă pentru îngrijirea rufelor, cu ajutorul sistemului de dozare automată i-DOS. Umple compartimentele pentru detergent și balsam o singură dată, iar senzorii i-DOS măsoară automat cantitatea precisă de detergent și apă necesare pentru fiecare încărcare, fără reumplere.Economisește astfel detergentul și previne clătirea inutilă.  

2.399,00 lei 2.888,00 lei

Cu o capacitate de 6 kg și o viteză de centrifugare de 1000 rpm, mașina de spălat rufe Slim Electrolux EW6SN406WP asigură performanțe excelente într-un profil compact. Funcțiile de pornire întârziată și protecție pentru copii adaugă flexibilitate și siguranță în utilizare. Clasa de eficiență energetică D reflectă angajamentul pentru durabilitate și economie de energie. Designul alb adaugă o notă de prospețime și se integrează perfect în orice spațiu. Este o alegere ideală pentru cei care caută o mașină de spălat eficientă, versatilă și prietenoasă cu mediul.  

3.155,00 lei

Cu funcții avansate precum Eco Bubble, Bubble Soak, Steam și Airwash, această mașină de spalat cu uscator oferă o curățare eficientă și delicată pentru toate tipurile de haine, eliminând petele și bacteriile într-un mod sigur și delicat. Motorul Digital Inverter garantează o funcționare liniștită și eficientă în timpul ciclurilor de spălare și uscare, în timp ce viteză de centrifugare de 1400 rpm asigură că hainele tale sunt uscate rapid și uniform.

3.999,00 lei
3.377,00 lei

Cu o capacitate impresionantă de 10kg și o viteză de centrifugare de 1400 rpm, această mașină face față cu ușurință nevoilor oricărei gospodării.

Tehnologia AI Wash optimizează automat setările de spălare în funcție de tipul și cantitatea de încărcătură, asigurând rezultate impecabile și economie de timp și energie.  

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare