Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Kit suprapunere universal (uscator+masina de spalat) WPRO

Brand:
445,00 lei
Produs in stoc
Referinta:
WPRO

Credit module TBI Bank 1.1.1

49.13 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Kit suprapunere universal (uscator+masina de spalat) WPRO

Acest Kit suprapunere uscator este rapid și ușor de instalat

Stabilizează uscătorul de rufe deasupra mașinii de spălat în deplină siguranță datorită dispozitivului „safe-in-lock”

Kit suprapunere uscator WPRO are un raft glisant pentru a putea încărca și descărca rufele fără să vă aplecati.

Este Universal, se potrivește tuturor aparatelor de 60×60 cm.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
WPRO

Culoare
Alb
Latime (cm)
60
Adancime (cm)
60
Tip produs
Kit
Brand
WPRO
Utilizare
Rezidential
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Kit suprapunere universal (uscator+masina de spalat) WPRO

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
3.155,00 lei

Cu funcții avansate precum Eco Bubble, Bubble Soak, Steam și Airwash, această mașină de spalat cu uscator oferă o curățare eficientă și delicată pentru toate tipurile de haine, eliminând petele și bacteriile într-un mod sigur și delicat. Motorul Digital Inverter garantează o funcționare liniștită și eficientă în timpul ciclurilor de spălare și uscare, în timp ce viteză de centrifugare de 1400 rpm asigură că hainele tale sunt uscate rapid și uniform.

1.999,00 lei

Descoperă practicitatea și eficiența cu masina de spalat rufe cu încărcare verticală TDLR 6040S EU/N. Tehnologia 6th Sense asigură adaptarea la nevoile tale, iar programul Baby se ocupă de delicatețea hainelor celor mici. Cu o capacitate de 6 kg, 1000 rpm și clasa energetică C, aceasta oferă performanțe fiabile într-un design alb versatil.  

2.999,00 lei

Cu tehnologia avansată a 6-lea Simț, această mașină detectează automat greutatea și tipul de încărcătură, ajustând în mod inteligent setările pentru a obține cele mai bune rezultate de curățare și uscare. Motorul Inverter garantează o funcționare silențioasă și fiabilă pe termen lung, în timp ce viteză de centrifugare de 1600 rpm asigură că hainele tale sunt uscate rapid și uniform. Display-ul digital ușor de utilizat îți oferă control total asupra ciclurilor de spălare și uscare.

2.799,00 lei

Masina de spalat rufe Electrolux EW6F349BSA redefinește experiența spălării. Cu un motor Inverter avansat, asigură eficiență energetică și durabilitate. Tehnologia SensiCare+ ajustează automat timpul și consumul de apă la cantitatea de rufe, garantând rezultate perfecte. Controlul touch oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat. Cu o capacitate de 9 kg și 1400 rpm, această masina spalat rufe aduce performanță superioară.  

1.549,90 lei

ajoritatea modelelor de pe piață usucă rufele prin condensare, apa din haine este transformată în abur după ce este încălzită cu ajutorul rezistenței electrice. Aburul acestui uscator Snaige STD-7PW este colectat și transformat din nou în apă într-un recipient special plasat pe uscător. Astfel, poartă denumirea de uscător de rufe cu condensare.

5.355,00 lei

Experimentează revoluția în spălarea rufelor cu mașina de spălat AEG LFR73944QE. Cu funcții avansate precum ProSteam și AutoDose, aceasta aduce îngrijire superioară pentru țesături. Capacitatea de 9 kg, 1400 rpm și conectivitatea Wi-Fi asigură performanțe premium. Clasa energetică A subliniază eficiența sa. Descoperă inovația pentru hainele tale.  

3.999,00 lei
2.899,00 lei
6.449,00 lei

Mașina de spălat și uscător AEG LWR73164Q este o mașină de spălat 3 în 1 care foloseste tehnologii moderne de spălare si uscare. Tehnologia ProSteam® folosește cu 96% mai puțină apă și este mai blândă decat programele traditionale de spălare, astfel încât hainele dumneavoastră rămân în stare bună mai mult timp.  

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare