Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Masina de spalat rufe frontala Hotpoint Ariston NM11 845 WS A EU, ActiveCare, 8kg, 1400rpm, Clasa B, Alb

Brand:
2.133,90 lei
Produs in stoc
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

209.61 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Masina de spalat rufe frontala Hotpoint Ariston NM11 845 WS A EU, ActiveCare, 8kg, 1400rpm, Clasa B, Alb

Mașina de spălat cu încărcare frontală neincorporabilă Hotpoint are următoarele caracteristici o capacitate spațioasă de 8 kg. Eficiență energetică A +++, reducând în mod eficient consumul de energie cu 20%. O viteză de centrifugare rapidă de 1400 de rotații pe minut. Culoarea alba si design-ul modern asigura o mai usoara amplasarea a modelului NM11 845 WS A EU in orice locuinta.

SPECIFICAȚII PRINCIPALE:

  • Capacitate (kg): 8
  • Viteza de stoarcere (rpm): 1400
  • Clasa energetică: A +++
Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Culoare
Alb
Greutate (Kg)
74
Nivel zgomot (dB)
77
Inaltime (cm)
85
Latime (cm)
60
Adancime (cm)
61
Eficienta energetica
Clasa B
Numar programe
15
Tip incarcare
Frontala
Capacitate de incarcare
8 Kg
Viteza de centrifugare
1400 rpm
Eficienta energetica spalare
A
Brand
Hotpoint
Tip incastrare
Standard
Functii
Control la balansare
ECO
Igienizare prin Aburi
Ingrijire activa
Rapid
Tip panou de comanda
Digital
Programe spalare
Albe
Anti alergie
Articole de pat & Baie
Bumbac
Clatiti si stoarceti
Delicate
Eco Cotton
Lana
Mixte
Reimprospatare cu aburi
Sintetice
Stoarcere si evacuare
Tricouri
Woolmark
Material Cuva
Polipropilena
Tip
Automata
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Masina de spalat rufe frontala Hotpoint Ariston NM11 845 WS A EU, ActiveCare, 8kg, 1400rpm, Clasa B, Alb

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
4.599,00 lei

i-DOS - Obține eficiență maximă pentru îngrijirea rufelor, cu ajutorul sistemului de dozare automată i-DOS. Umple compartimentele pentru detergent și balsam o singură dată, iar senzorii i-DOS măsoară automat cantitatea precisă de detergent și apă necesare pentru fiecare încărcare, fără reumplere.Economisește astfel detergentul și previne clătirea inutilă.  

1.449,00 lei

Masina de Spalat Rufe Frontala Snaige SNT-508 oferă performanțe excelente. Cu reglare de temperatură adaptabilă, se pot spăla cu grijă toate tipurile de țesături. Funcția de blocare pentru accesul copiilor adaugă un nivel suplimentar de siguranță. Cu 15 programe de spălare, inclusiv cele personalizate, și o viteză de centrifugare de 800 rpm, aceasta este alegerea perfectă pentru o spălare eficientă. Clasa de eficiență energetică D asigură un consum de energie echilibrat.  

2.999,00 lei

Cu o capacitate de 8kg și o viteză de centrifugare de 1400 rpm, această mașină face față cu ușurință cerințelor oricărei gospodării. Tehnologia SensiCare ajustează timpul, apa și energia consumate în funcție de dimensiunea încărcăturii tale, asigurând astfel o curățare delicată și eficientă pentru fiecare haină.

2.999,00 lei

Cu tehnologia avansată a 6-lea Simț, această mașină detectează automat greutatea și tipul de încărcătură, ajustând în mod inteligent setările pentru a obține cele mai bune rezultate de curățare și uscare. Motorul Inverter garantează o funcționare silențioasă și fiabilă pe termen lung, în timp ce viteză de centrifugare de 1600 rpm asigură că hainele tale sunt uscate rapid și uniform. Display-ul digital ușor de utilizat îți oferă control total asupra ciclurilor de spălare și uscare.

3.377,00 lei

Cu o capacitate impresionantă de 10kg și o viteză de centrifugare de 1400 rpm, această mașină face față cu ușurință nevoilor oricărei gospodării.

Tehnologia AI Wash optimizează automat setările de spălare în funcție de tipul și cantitatea de încărcătură, asigurând rezultate impecabile și economie de timp și energie.  

1.940,00 lei

Te-ai trezit vreodata dimineata, doar ca sa-ti dai seama de faptul ca bluza sau camasa preferata nu este suficient de uscata ca sa s-o porti pentru o zi de munca? Nu-ti face griji, cu Jet Dry, iti vei putea usca hainele in aproximativ 12 minute. Uscatoarele SHARP sunt construite cu un material special anti-bacterian ce iti protejeaza hainele impotriva bacteriilor daunatoare.

3.999,00 lei
1.199,00 lei

Masina de spalat rufe Electra EWM60001 este un partener eficient pentru curățarea hainelor tale. Cu o capacitate de 6 kg și 16 programe diverse, se adaptează nevoilor tale. Funcția de pornire întârziată îți oferă flexibilitate, iar viteza de centrifugare de 1000 rpm asigură uscarea rapidă. Clasa E de eficiență energetică promovează economia, în timp ce designul alb clasic se integrează perfect în orice spațiu.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare