Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Masina de spalat vase compacta NEI NDW6S-3602E, 6 Seturi, 6 Programe

Brand:

Produsul este destinata spatiilor restranse datorita dimensiunilor compacte. Datorita eficientei modelului NDW6S-3602E, dumneavoastra scapati rapid de vasele murdare, astfel castigand timp pretios, garantand o mai buna gestionare a timpului.

Citeste mai multShow less
921,90 lei
Momentan indisponibil
Anunta-ma cand este disponibil
Referinta:
NDW6S-3602E

Credit module TBI Bank 1.1.1

92.52 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Masina de spalat vase compacta NEI NDW6S-3602E, 6 Seturi, 6 Programe, 55 cm, Clasa A+

 

Produsul este destinata spatiilor restranse datorita dimensiunilor compacte. Functiile simple recomanda masina de spalat vase NEI NDW6S-3602E ca find si usor de utilizat.

Datorita eficientei modelului NDW6S-3602E, dumneavoastra scapati rapid de vasele murdare, astfel castigand timp pretios, garantand o mai buna gestionare a timpului. 

Vasele dumneavoastra vor avea stralucirea ideala ,  garantand o spalare eficienta si igienica a vaselor dumneavoastra. Cu siguranta, acest produs modern ar trebui sa fie de nelipsit din casele dumneavoastra.

Cele 6 programe sunt mai mult decat suficiente pentru a face fata nevoilor cotidiene :

  • Intensiv
  • Normal
  • ECO
  • Sticla
  • 90 min
  • Rapid
Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
NDW6S-3602E

Culoare
Alb
Greutate (Kg)
22
Nivel zgomot (dB)
49
Inaltime (cm)
43.8
Latime (cm)
55
Adancime (cm)
50
Eficienta energetica
Clasa A+
Numar programe
6
Capacitate de incarcare
6 Seturi
Brand
NEI
Tip incastrare
Standard
Functii
Blocare acces copii
Indicator sare
Pornire programabila
Consum anual energie
174 kWh
Utilizare
Rezidential
Tip panou de comanda
Electronic
Programe spalare
Delicat
Economic
Intensiv
Rapid
Consum mediu anual de apa
1820 l
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Masina de spalat vase compacta NEI NDW6S-3602E, 6 Seturi, 6 Programe

Produsul este destinata spatiilor restranse datorita dimensiunilor compacte. Datorita eficientei modelului NDW6S-3602E, dumneavoastra scapati rapid de vasele murdare, astfel castigand timp pretios, garantand o mai buna gestionare a timpului.

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
5.355,00 lei

Experimentează revoluția în spălarea rufelor cu mașina de spălat AEG LFR73944QE. Cu funcții avansate precum ProSteam și AutoDose, aceasta aduce îngrijire superioară pentru țesături. Capacitatea de 9 kg, 1400 rpm și conectivitatea Wi-Fi asigură performanțe premium. Clasa energetică A subliniază eficiența sa. Descoperă inovația pentru hainele tale.  

6.499,00 lei

USCARE PERSONALIZATĂ, CHIAR ȘI PENTRU LÂNĂ, MĂTASE ȘI ÎMBRĂCĂMINTE DE EXTERIOR Uscătorul de rufe AbsoluteCare® 8000 utilizează tehnologia cu pompă de căldură. Controlează mișcarea și temperatura tamburului, astfel încât articolele din lâna nu intră la apă, iar cele din mătase nu-și pierd forma. AbsoluteCare® restabilește impermeabilitatea hainelor de exterior și este certificată Woolmark Blue.  

3.999,00 lei 4.199,00 lei

Prin tehnologia cu pompă de căldură, eficiența energetică întâlnește performanța. Uscătoarele Samsung oferă o variantă mai eficientă, mai economică* și mai delicată de a usca hainele. În locul electricității, folosim un refrigerant pentru a încălzi aerul, astfel încât este redus consumul de electricitate la jumătate.  

1.199,00 lei

Masina de spalat rufe Electra EWM60001 este un partener eficient pentru curățarea hainelor tale. Cu o capacitate de 6 kg și 16 programe diverse, se adaptează nevoilor tale. Funcția de pornire întârziată îți oferă flexibilitate, iar viteza de centrifugare de 1000 rpm asigură uscarea rapidă. Clasa E de eficiență energetică promovează economia, în timp ce designul alb clasic se integrează perfect în orice spațiu.

5.999,00 lei

SPĂLAȚI ȘI USCAȚI ÎNTR-UN SINGUR CICLU. SAU PUR ȘI SIMPLU ÎMPROSPĂTAȚI CU ABUR - Mașina de spălat cu uscător ProSteam® 7000 este o mașină de spălat 3-în-1, care simplifică procesul de spălare a rufelor prin programe de spălare, uscare și abur. Aburul folosește cu 96% mai puțină apă* și este mai delicat decât spălarea, protejând hainele pentru ca acestea să reziste mai mult timp.  

You may also like

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare