Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Lada frigorifica Crown CHF-100E, 98 litri, clasa F, alba

Brand:

Volumul generos, design-ul modern si functiile utile recomanda lada frigorifica CHF-100E ca fiind un aparat indispensabil cu o utilitate impresionant de mare. Acest model este ideal pentru spatii limitate: debara (minim 10 grade), sau sas-uri.

Citeste mai multShow less
766,00 lei
Momentan indisponibil
Anunta-ma cand este disponibil
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

78.33 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Lada frigorifica Crown CHF-100E, 98 litri, clasa F, alba

Volumul generos, design-ul modern si functiile utile recomanda lada frigorifica CHF-100E ca fiind un aparat indispensabil cu o utilitate impresionant de mare.

Cosul de depozitare detasabil al modelului CHF-100E este un accesoriu ideal deoarece va ajuta sa organizati alimentele depozitate in functie de nevoile dumneavoastra, dupa dimensiuni, greutate, sau dupa frecventa utilizarii produselor respective.  Astfel beneficiati de o organizare ideala.

Avantajul unei lazi frigorifice consta in eficienta stocarii si a vizualizarii produselor dumneavoastra

Acest model este ideal pentru spatii limitate: debara (minim 10 grade), sau sas-uri.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Culoare
Alb
Greutate (Kg)
27
Nivel zgomot (dB)
40
Inaltime (cm)
84.5
Latime (cm)
54.5
Adancime (cm)
54.5
Eficienta energetica
Clasa F
Volum net total (l) :
98
Numar usi
1
Sistem dezghetare congelator:
Manual
Numar cosuri
1
Brand
Crown
Agent de racire
Ecologic R600a
Functii
Control mecanic al temperaturii
Tensiune alimentare
230 V
Consum anual energie
211 kWh
Numar compresoare
1
Tip panou de comanda
Mecanic
Lungime cablu
1 m.l
Numar compartimente
1 (congelator)
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Lada frigorifica Crown CHF-100E, 98 litri, clasa F, alba

Volumul generos, design-ul modern si functiile utile recomanda lada frigorifica CHF-100E ca fiind un aparat indispensabil cu o utilitate impresionant de mare. Acest model este ideal pentru spatii limitate: debara (minim 10 grade), sau sas-uri.

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
2.522,00 lei

Snaige CF27SM-T1CB0FQ – Rafturi Ajustabile

Frigiderul pentru depozitare cu o usa CF27SM-T1CB0FQ dispune de rafturi ajustabile in diferite combinatii ceea ce iti permite tie depozitezi produsele asa cum iti doresti. Asadar indiferent de marimea produselor vei putea ajusta rafturile in asa fel incat nu vei duce lipsa de spatiu.

1.775,00 lei

Combina frigorifică Crown CB271NFW oferă funcționalitate optimă cu tehnologia No Frost pentru a preveni formarea gheții și cu iluminare LED, care nu doar economisește energie, ci și asigură vizibilitate clară. Ușile reversibile și capacitatea de 253 de litri aduc versatilitate în bucătăria ta, iar clasa F de eficiență energetică este o alegere prietenoasă cu mediul.  

1.739,90 lei

Frigider cu doua usi NEI MRF-262D ix,SmartFrost, clasa energetica A+ asigura un consum optim si o economie de aproximativ 20% fata de produsele similare din clasa energetica A. Cele 2 rafturi ale frigiderului va permit recompartimentare in functie de nevoi. Impreuna cu sertarul separat pentru legume-fructe, va garanteza pastrarea prospetimii si gustului lor.

3.199,00 lei

Modelul Crown D-372 este ideal pentru un magazin/bar/diferite insitutitii etc.  Este un produs ideal pentru depozitarea, expunerea si comercializarea alimentelor congelate. Dumneavoastra puteti depozita de la bauturi pentru bar, salate pana la prajituri,  iar datorita functionalitatilor vitrinei frigorifice, pastrarea alimentelor este mai usoara ca oricand.

1.149,00 lei

Frigiderul cu o ușă Snaige R12SM-TT000E0 oferă un spațiu eficient de stocare de 122 de litri, ideal pentru necesitățile cotidiene. Sistemul de racire statică menține alimentele proaspete, în timp ce iluminarea LED asigură vizibilitate optimă în interior. Cu o înălțime de 83,8 cm și designul alb, acest frigider se integrează perfect în orice spațiu, adăugând o notă de funcționalitate și eleganță. 

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare