Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Aer conditionat mobil Finlux PAC12HC, 12.000 BTU, clasa A

Brand:

Pentru a accelera procesul de răcire la modelul Finlux PAC12HC, puteți selecta unul dintre următoarele niveluri de viteză ale ventilatorului: 4 (mic, mare, scăzut, automat).

Citeste mai multShow less
2.099,00 lei
Momentan indisponibil
Anunta-ma cand este disponibil
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

206.44 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Aer conditionat mobil Finlux PAC12HC, 12.000 BTU, clasa A

Aer conditionat mobil Finlux PAC12HC - Dacă doriți să setați timpii de răcire individual, este disponibil un temporizator. Așadar, camera se răcorește plăcut cand vii acasă.

Pentru a preveni creșterea mucegaiului pe pereți sau mirosuri de mucegai, produsul este echipat și cu o funcție de dezumidificare. Acest lucru asigură intotdeauna un climat interior optim in casa ta. Aparatul de aer conditionat Finlux PAC12HC are un panou ușor de utilizat și telecomandă.

Propanul frigorific natural (R 290) care este instalat pe modelul Finlux PAC12HC este utilizat pentru răcire datorită proprietăților sale termodinamice excelente și a respectării mediului

Functii model Finlux PAC12HC

Modelul Finlux PAC12HC are incorporat si un dispozitiv de control al temperaturii este incorporat. Pentru a accelera procesul de răcire la modelul Finlux PAC12HC, puteți selecta unul dintre următoarele niveluri de viteză ale ventilatorului: 4 (mic, mare, scăzut, automat).

Prin simpla apăsare a unui buton, puteți utiliza telecomanda pentru a porni sau opri unitatea după cum doriți și pentru a modifica setările aparatului Finlux PAC12HC. In timpul funcționării la aparatul de Aer conditionat mobil Finlux PAC12HC, nu se depășește un nivel de zgomot de 64 decibeli silențios, astfel incat să vă puteți desfășura activitățile obișnuite netulburate.

Produsul va funcționa foarte economic datorită suportului de evacuare a geamului, deoarece se pierde puțină energie in timpul funcționării prin acest sigiliu.

Utilizare maximă a modelului Finlux PAC12HC

Operați cu afișaj LED și panou de control de selecție simplu, reglaje de temperatură sus / jos și selecție a vitezei ventilatorului, utilizand telecomanda completă, fără a părăsi patul, spațiul de lucru sau canapeaua.

Depozitare și instalare ușoara aparat de aer conditionat Finlux PAC12HC. Setul de instalare și furtunul il fac ușor și convenabil de instalat și depozitat, economisind in același timp si spațiu.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Greutate (Kg)
33.5 Kg (unitate interna)
Inaltime (cm)
710 mm (unitate interna)
Latime (cm)
385mm (unitate interna)
Lungime (cm)
476 mm (unitate interna)
Eficienta energetica racire
Clasa A
Eficienta energetica incalzire
Clasa B
Capacitate de incalzire
2.7 kWh (nominal)
12000 BTU
Capacitate de racire
3.4 kWh (nominal)
12000 BTU
Suprafata de montare
Podea
Culoare unitate interna
Alb/Argintiu
Nivel de zgomot unitate interna
64
Capacitate
12000 BTU (generala)
Tip produs
Portabil
Tehnologie speciala
12h Timer
Auto Clean
Autorestart
Functie Sleep
Brand
FINLUX
Agent de racire
R-290
Functii
Dezumidificare
Incalzire
Racire
Ventilatie
Tensiune alimentare
230 V
Utilizare
Rezidential
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Aer conditionat mobil Finlux PAC12HC, 12.000 BTU, clasa A

Pentru a accelera procesul de răcire la modelul Finlux PAC12HC, puteți selecta unul dintre următoarele niveluri de viteză ale ventilatorului: 4 (mic, mare, scăzut, automat).

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
2.370,00 lei

Filtru de plasma - Aparatul de aer conditionat AUX New-Q ASW-H12C5A4/QCR3DI-C0 va oferi clima perfecta si calitatea aerului in casa sau biroul dumneavoastra datorita filtrului cu plasma incorporat. Plasma rece are proprietatea de a îndepărta praful, de a neutraliza mirosurile și fumul, asigurând astfel un aer mai curat și un mediu mai sănătos în cameră. 

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare