Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Masina de spalat rufe frontala cu uscator GORENJE WD9514S, 9/6 kg, 1400rpm, Clasa E, Alb

2.909,00 lei
In stoc
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

280.13 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Masina de spalat rufe frontala cu uscator GORENJE WD9514S, 9/6 kg, 1400rpm, Clasa E, Alb

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Culoare
Alb
Nivel zgomot (dB)
71
Numar programe
13
Capacitate de incarcare
9 kg
Brand
Gorenje
Tip incastrare
Standard
Utilizare
Rezidential
Tip panou de comanda
Digital
Tip
Frontala
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Masina de spalat rufe frontala cu uscator GORENJE WD9514S, 9/6 kg, 1400rpm, Clasa E, Alb

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
2.885,00 lei

Cu o capacitate de spălare de 10 kg și o capacitate de uscare de 6 kg, această mașină este ideală pentru familii numeroase sau pentru cei care doresc să economisească timp și spațiu. Funcția QuickWash 15' îți permite să speli rapid și eficient hainele ușor murdare, economisind timp prețios. Cu o viteză de centrifugare de 1400 rpm, hainele tale vor fi uscate mai repede.

5.355,00 lei

Experimentează revoluția în spălarea rufelor cu mașina de spălat AEG LFR73944QE. Cu funcții avansate precum ProSteam și AutoDose, aceasta aduce îngrijire superioară pentru țesături. Capacitatea de 9 kg, 1400 rpm și conectivitatea Wi-Fi asigură performanțe premium. Clasa energetică A subliniază eficiența sa. Descoperă inovația pentru hainele tale.  

5.999,00 lei

SPĂLAȚI ȘI USCAȚI ÎNTR-UN SINGUR CICLU. SAU PUR ȘI SIMPLU ÎMPROSPĂTAȚI CU ABUR - Mașina de spălat cu uscător ProSteam® 7000 este o mașină de spălat 3-în-1, care simplifică procesul de spălare a rufelor prin programe de spălare, uscare și abur. Aburul folosește cu 96% mai puțină apă* și este mai delicat decât spălarea, protejând hainele pentru ca acestea să reziste mai mult timp.  

1.199,00 lei

Masina de spalat rufe Electra EWM60001 este un partener eficient pentru curățarea hainelor tale. Cu o capacitate de 6 kg și 16 programe diverse, se adaptează nevoilor tale. Funcția de pornire întârziată îți oferă flexibilitate, iar viteza de centrifugare de 1000 rpm asigură uscarea rapidă. Clasa E de eficiență energetică promovează economia, în timp ce designul alb clasic se integrează perfect în orice spațiu.

4.599,00 lei

i-DOS - Obține eficiență maximă pentru îngrijirea rufelor, cu ajutorul sistemului de dozare automată i-DOS. Umple compartimentele pentru detergent și balsam o singură dată, iar senzorii i-DOS măsoară automat cantitatea precisă de detergent și apă necesare pentru fiecare încărcare, fără reumplere.Economisește astfel detergentul și previne clătirea inutilă.  

3.999,00 lei
3.155,00 lei

Cu funcții avansate precum Eco Bubble, Bubble Soak, Steam și Airwash, această mașină de spalat cu uscator oferă o curățare eficientă și delicată pentru toate tipurile de haine, eliminând petele și bacteriile într-un mod sigur și delicat. Motorul Digital Inverter garantează o funcționare liniștită și eficientă în timpul ciclurilor de spălare și uscare, în timp ce viteză de centrifugare de 1400 rpm asigură că hainele tale sunt uscate rapid și uniform.

1.549,90 lei

ajoritatea modelelor de pe piață usucă rufele prin condensare, apa din haine este transformată în abur după ce este încălzită cu ajutorul rezistenței electrice. Aburul acestui uscator Snaige STD-7PW este colectat și transformat din nou în apă într-un recipient special plasat pe uscător. Astfel, poartă denumirea de uscător de rufe cu condensare.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare