Click pentru mai multe produse.
No products were found.

*Imaginile produselor sunt orientative

Masina de spalat vase incorporabila HOTPOINT ARISTON HI 5010 C, 13 seturi, 6 programe, 60 cm, Clasa F

Brand:
2.133,90 lei
Momentan indisponibil
Anunta-ma cand este disponibil
Referinta:

Credit module TBI Bank 1.1.1

209.61 Lei x 12 rate

Adauga in comparator0
Adaugati la wishlist
Descriere

Masina de spalat vase incorporabila HOTPOINT ARISTON HI 5010 C, 13 seturi, 6 programe, 60 cm, Clasa F

Dimensiuni ale modelului HI 5010 C :

  • inaltime (cm): 82,0
  • Latime (cm): 59,8
  • Adancime (cm): 55,5

Programele masinii de spalat vase HOTPOINT ARISTON HI 5010 C:

  • Intens
  • Igienizare
  • Pre-spălare
  • Îngrijirea sticlei
  • Incarcat pe jumatate
  • Rapid
  • Eco 50
  • Spălare rapidă

Program intensiv

PROGRAM INTENSIV

Un program dedicat vaselor puternic murdare, cu reziduuri de alimente arse, potrivit in special pentru tigăi și oale.

Comprimat

COMPRIMAT
Opțiune care vă permite să maximizați eficiența comprimatelor de detergent multifuncționale, reducand deșeurile

Interior din oțel inoxidabil

INTERIOR DIN OȚEL INOXIDABIL
Cada Hotpoint pentru mașină de spălat vase din oțel inoxidabil garantează vase intotdeauna strălucitoare.

Start intarziat

START INTARZIAT

Opțiunea de pornire intarziată a programului de spălare de pană la 24 de ore vă permite să porniți mașina de spălat vase in orice moment al zilei, chiar și atunci cand sunteți departe de casă

Coșuri Flexiload

COȘURI FLEXILOAD

Sistemul unic Flexiload al mașinii de spălat vase vă oferă o flexibilitate completă in modul in care vă aranjați vasele. Configurația părților mobile și detașabile ale coșului este concepută pentru a maximiza spațiul intern și pentru a facilita dispunerea corectă a tuturor vaselor, pentru rezultate impecabile de fiecare dată.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Greutate (Kg)
34
Nivel zgomot (dB)
49
Inaltime (cm)
82
Latime (cm)
60
Adancime (cm)
55
Eficienta energetica
Clasa F
Numar programe
6
Capacitate de incarcare
13 seturi
Numar cosuri
2
Consum energie electrica
104 kWh
Brand
Hotpoint-Ariston
Tip incastrare
Incorporabila
Functii
Blocare acces copii
Incarcare la jumatate
Indicator terminare program
Tensiune alimentare
230 V
Consum anual energie
296 kWh
Utilizare
Rezidential
Consum apa/ciclu spalare
12 l
Tip panou de comanda
Electronic
Material Cuva
Inox
Tip programe
Auto
Economic
Extra clatire
Intensiv
Prespalare
Rapid
Consum mediu anual de apa
3080l
Opinia clientilor

Scrie o recenzie

Masina de spalat vase incorporabila HOTPOINT ARISTON HI 5010 C, 13 seturi, 6 programe, 60 cm, Clasa F

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:
5.333,00 lei

Mașina de spălat și uscător AEG LWR71842B este o mașină de spălat 3 în 1 care foloseste tehnologii moderne de spălare si uscare. Tehnologia ProSteam® folosește cu 96% mai puțină apă și este mai blândă decat programele traditionale de spălare, astfel încât hainele dumneavoastră rămân în stare bună mai mult timp.  

1.999,00 lei

Descoperă practicitatea și eficiența cu masina de spalat rufe cu încărcare verticală TDLR 6040L EU/N. Tehnologia 6th Sense asigură adaptarea la nevoile tale, iar programul Baby se ocupă de delicatețea hainelor celor mici. Cu o capacitate de 6 kg, 1000 rpm și clasa energetică C, aceasta oferă performanțe fiabile într-un design alb versatil.  

5.999,00 lei

SPĂLAȚI ȘI USCAȚI ÎNTR-UN SINGUR CICLU. SAU PUR ȘI SIMPLU ÎMPROSPĂTAȚI CU ABUR - Mașina de spălat cu uscător ProSteam® 7000 este o mașină de spălat 3-în-1, care simplifică procesul de spălare a rufelor prin programe de spălare, uscare și abur. Aburul folosește cu 96% mai puțină apă* și este mai delicat decât spălarea, protejând hainele pentru ca acestea să reziste mai mult timp.  

2.799,00 lei

Cu o capacitate mare de 9 kg și tehnologia avansată a motorului OKOInverter, această mașină oferă performanță excepțională și eficiență energetică. Viteza de centrifugare de 1200 rpm asigură că hainele tale sunt uscate rapid și uniform. Funcția Soft Plus asigură o distribuție uniformă a detergentului, garantând o curățare optimă.

3.999,00 lei 4.199,00 lei

Prin tehnologia cu pompă de căldură, eficiența energetică întâlnește performanța. Uscătoarele Samsung oferă o variantă mai eficientă, mai economică* și mai delicată de a usca hainele. În locul electricității, folosim un refrigerant pentru a încălzi aerul, astfel încât este redus consumul de electricitate la jumătate.  

4.599,00 lei

i-DOS - Obține eficiență maximă pentru îngrijirea rufelor, cu ajutorul sistemului de dozare automată i-DOS. Umple compartimentele pentru detergent și balsam o singură dată, iar senzorii i-DOS măsoară automat cantitatea precisă de detergent și apă necesare pentru fiecare încărcare, fără reumplere.Economisește astfel detergentul și previne clătirea inutilă.  

3.155,00 lei

Cu funcții avansate precum Eco Bubble, Bubble Soak, Steam și Airwash, această mașină de spalat cu uscator oferă o curățare eficientă și delicată pentru toate tipurile de haine, eliminând petele și bacteriile într-un mod sigur și delicat. Motorul Digital Inverter garantează o funcționare liniștită și eficientă în timpul ciclurilor de spălare și uscare, în timp ce viteză de centrifugare de 1400 rpm asigură că hainele tale sunt uscate rapid și uniform.

3.661,91 lei

Masina de spalat rufe AEG L6FEG49S, 9 Kg, 1400 rpm, Clasa C, ProSense, Alb

Aceasta masina  dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat cu uscator reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile.

3.999,00 lei 4.199,00 lei

Prin tehnologia cu pompă de căldură, eficiența energetică întâlnește performanța. Uscătoarele Samsung oferă o variantă mai eficientă, mai economică* și mai delicată de a usca hainele. În locul electricității, folosim un refrigerant pentru a încălzi aerul, astfel încât este redus consumul de electricitate la jumătate.  

1.199,00 lei

Mașina de spălat rufe Slim Arielli AWM-60118UU este perfectă pentru spațiile mai mici. Cu funcția de sterilizare și blocare a accesului pentru copii, asigură nu doar rufe curate, ci și siguranță în utilizare. Capacitatea de 6 kg și 1000 rpm permit spălarea eficientă a hainelor, iar clasa energetică E evidențiază eficiența sa energetică. Designul alb adaugă un plus de eleganță oricărui spațiu.

2.885,00 lei

Cu o capacitate de spălare de 10 kg și o capacitate de uscare de 6 kg, această mașină este ideală pentru familii numeroase sau pentru cei care doresc să economisească timp și spațiu. Funcția QuickWash 15' îți permite să speli rapid și eficient hainele ușor murdare, economisind timp prețios. Cu o viteză de centrifugare de 1400 rpm, hainele tale vor fi uscate mai repede.

5.899,00 lei

Uscătorul de rufe AEG TR838P4E este partenerul perfect pentru păstrarea hainelor tale proaspete și uscate. Cu o capacitate de 8 kg și tehnologia pompei de căldură eficientă, acest uscător economisește energie. Motorul Inverter asigură funcționarea liniștită, în timp ce lumina interioară adaugă un plus de comoditate. Cu 12 programe de uscare și clasa energetică A++, acest uscător AEG este alegerea inteligentă pentru gospodăria ta.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare